Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Dici bine ca ai prins si tu ceva somn chiar si matolita, nu conteza cauza important e efectul.

Narcisica, din cate stiu eu RMN-ul iti poate da raspunsuri sigure la unele probleme. Sper ca rezultatele sa fie bune si sa te linistesti.

Dici cred ca suferim de acelasi tip de paranoia. Si eu imi formez tot felul de scenarii si ideii cand copii stranuta mai tare. Cu Tudor a fost jale, ma lua cu tremurat cand plangea mai tare sau facea febra. Plangea el plangeam si eu si ma simteam neputincioasa.

Nici la Eduard nu m-am relaxat. Cand avea Eduard vreo 5 luni am crezut ca fac soc nervos si ma duc la nebuni. Cred ca v-am mai povestit, va zic pe scurt. Pe la 3 saptamani ia aparut o pata pe fata, initial am crezut ca e o vanataie. Peste vreo 2 saptamani cand am vazut ca nu mai trecea am inceput sa ma uit pe net si atunci a inceput calvarul. Petele alea se numesc café au lait spots. Multi avem asa pete, pana la 3 sunt normale insa lui Eduard i-a aparut cate una in fiecare luna pana pe la 8 luni, acum cred ca are 8 in total. Unele sunt foare mici altele sunt mai mari.Pata de pe fata nu se mai cunoaste deloc.

Petele astea sunt asociate cu o boala numita Neurofibromatoza care e o boala genetica cu evolutie greu de prevazut. Bineinteles ca am fugit cu el la pediatra, care mi-a zis sa nu imi fac griji ca pe langa pete trebuie sa mai fie si alte semne pe care Eduard nu le are. Ea mai are un caz care a fost diagnosticat la nastere si are toate semnele. Bineinteles ca explicatia ei nu m-a linistit si m-am dus la un alt doctor. Am avut marele noroc ca doctorita la care am fost sa aiba o fetita de 3 ani cu pete ca ale lui Edurad. M-a inteles perfect si am discutat cu ea de la mama la mama. Mi-a povestit cum si-a petrecut nopti citind tot ce exista in lumea medicala despre boala asta si a ajuns la concluzia ca fetita ei nu e un caz grav si ca tot ce trebuie sa faca e sa astepte si sa spere ca nu va fi afectata. Dupa ce am vorbit cu ea mi-a disparut norul de deasupra capului si am inteles ca nu pot face nimic decat sa astept sa sa ma rog ca Eduard sa creasca normal si fara probleme.

Bineinteles ca din cand in cand ma mai incolteste gandul negru si ma apropii cu pasi mari de depresie

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

multumesc de raspunsuri si mai astept daca stiti in legatura cu programul de imunitate

eu inca fac parte din categoria mamelor "disperate si ahtiate", dar m-am si mai relaxat in unele privinte: ii dau o pijama si doua seri, ii spal cu detergentul nostru,dar la program de bebe, mananca si mancare "normala" si sta pe jos, mai sunt mai multe...., insa dependenta de mine nu e diminuata deloc.
De exemplu aseara am iesit cu fetele la mall,(imi era dor o seara intre 5-6-7 fete de shopping, cafele si discutii luuunnnnggggiiii) si s-a chinuit Radu o ora sa o adoarma, eu am venit la 11.30 acasa imediat cum adormise, iar la 2 dim era in picioare si aprindea becul strigand disperata "mama,mama..." (ea care nu se trezeste ever noaptea). Pe la ora 22 plangea cu fata in palme la Radu strigand dupa mine. Seara nu stiu daca adoarme cu altcineva sau fara mine......

narcisica
, sanatate multa din inima si multumesc pt detaliile in leg cu programul; trei zile in fiecare zi jumatate oscilo si apoi timp de 3 zile urmatoarea si tot asa

beca, printul e minunat si seamana mult cu Sara

andata, superbe fustitele

didi, super faza cu berea

va pup pe toate fara exceptii, mi se inchid ochii,mai recuperez maine, merg la nani

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

OANA draga, alunga asa ganduri negre... Copilul este sanatos, doamne fereste de asa ceva. Sau, daca nu reusesti sa scapi de gandurile acestea, fa-i un test genetic si scapi de griji. Pupam bvaiatul istet! L-ai filmat?

SORI, dar care este cauza pt faptul ca nu isi fac vaccinurile efectul?

ANDREEA, pupam degetel de baiat mic!

FLORENTINA, sanatate multa chocapicului. De unde le culege?

SERIALBASTRE, cezara este o scumpa. Are o poza in care doarme jumatate afara din pat, e cea mai tare!

LAURAA, sa-ti fie de bine iesirea cu fetele! Am incercat si eu iesiri din astea, insa nu-s genul meu... imi place cel mai mult sa ies cu andrei, si cu andrei si prietenii nostri. Poate pt ca nu beau cafea... Si, cel mai mult imi place cand ni se umple casa cu prieteni

mi-a amortit mana, tre sa ma opesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am schimbat mana

Fetele mele sunt la nasi de aseara, pe la pranz mergem dupa ele.
Bebelanul ma fixeaza acum cu incapatanare, a inceput sa zambeasca si scoate tot soiul de sunete fooarte haioase. Ai noapte a fost mai linistit, are zile si zile. I-am cumparat colief pt colici, vedem daca functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sorilea, dar parca la un moment dat zicea ca nu a facut reactie nici la vaccinul de TBC, nu? Trebuie sa fie o explicatie si ptr trebile astea...nu am mai auzit de asa ceva.

Narcisica, neaparat sa treci sa ne spui cum a fost la RMN, eu ieri am cautat subiectul...dar am vazut ca il gasisei deja.

Eu nu am apucat sa intru pe mailul comun sa vad ce au trimis fetele...nici nu mai stiu daca nimeresc parola cred ca nu mi-am revenit din betie nu m-am hotarat daca sa imi fie rushine sau nu.. ca m-am matolit cu copiii langa mine, acum realizez ca era o problema daca nu venea soata acasa...(deja a inceput paranoia sa scoata coltii) fel si fel de scenarii...daca adormeam sau mi se facea rau..daca faceau prostii copiii...Theodor s-a invatat sa deschida sertarul de la tacamuri, ia cutitul sa taie el diverse, isi trage scaunul pana la chiuveta, se urca si da drumul la apa sa spele..maruntisuri.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ioana, Dici mi s-a spus de la infectioase de unde i s-au citit si analizele ca are imunitatea scazuta si din cauza asta.
Asa e, nu a avut reactie nici la BCG si l-am refacut, dar parca i-as mai face o data IDR-ul sa vad daca totusi a prins
Dar eu stau si ma intreb acum, daca nu i-a prins niciunul? cum sa fac sa vad? Luni merg la medicul lui si vad ce-mi spune, ca nu sunt impacata cu explicatia asta. Offf...

O seara placuta tuturor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pai bun, si de ce e scazuta imunitatea?? De fapt asta e cea mai arzatoare problema, zic eu....si dupa cat de strong arata el nici nu zici ca are vreo slabiciune....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Ioana testul genetic nu e 100% concludent (explicatia a fost lunga si nici nu cred ca imi mai amintesc exact ce ni s-a spus) de aia am ales sa nu il facem. Asta a fost prima mea alegere ca vroiam sa stiu sigur dar am renuntat.

Sorina, ce indica imunitatea scazuta? Se imbolnaveste des? Face infectii?

Am vazut-o pe Cezara cum papa out (de casa-se cunoaste nu am vazut de mult un galbenus asa portocaliu) si cum repara calculatorul. o dulcica

Flo noua ni s-a recomandat cistografia dupa prima infectie urinara. I-am facut-o lui Eduard cand avea 7 luni. Maria e mai mare si intelege ca trebuie sa stea cuminte ( a durat aprox jumatate de ora si a fost legat de pat) sau poate o pacalesti cu ceva. Eu i-as face sa vad daca are reflux, refluxul poate afecta rinichii iremediabil. Multa sanatate.

Ioana ai poze cu Tudor zambind?
Nu am reusit sa il filmez pe Eduard ca nu sta sa il filmez.

Eduard e asa simpatic la locurile de joaca, daca ii place cate o fetita asa cam de varsta lui se uita fix la ea si se tine dupa ea peste tot. Nu zice nimic, nu o atinge dar se tine dupa ea. O fetita a cazut ca el se tot apropia de ea si ea se dadea inapoi.

Azi la parc striga dupa Tudor "Tudole vino inapoi auzi?" Ii urmareste fiecare miscare si imediat il pune la punct.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

buna fetele!

eu inca fac parte din categoria mamelor "disperate si ahtiate", dar m-am si mai relaxat in unele privinte: ii dau o pijama si doua seri, ii spal cu detergentul nostru,dar la program de bebe, mananca si mancare "normala" si sta pe jos, mai sunt mai multe

Mergi la inceput

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=10150113968106236

Asta e ultimul filmulet, cred ca trebuie sa avetu cont pe FB

Mergi la inceput