Fiv la Cluj 48

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!

Edennoa,foarte frumoase ambele nume si mie imi plac numele astea care se si pot prescurta(Alexandru-Alex,Anton-Toni)adica care au si un inteles(Stefan-Stefi),nu-mi plac astea Bianca(Bia)parca nu are inteles prescurtarea asta Bia,etc.,no offence.
E super perioada asta cand sunteti cu fetele gravide,ca vine vara...
la toate fetele si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

e practic ca haine de vara nu iti trebuie multe ca si iarna si e mai usor cu noile dimensiuni; sper sa fie o vara placuta fara canicule prea mari; oricum la cite ai de facut o sa treaca repede; eu mai merg la serviciu pina in iunie inclusiv, pe urma o sa iau un medical si sa intru in prenatal; saptamina viitoare incepem luna a 5a

la toata lumea

s17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Salut fetelor!

Am ramas cu 3 injectii de Pregnyl, tinute la frigider, expira in feb 2012. Le-am luat si le dau cu 60 RON bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

flyhigher77-saru'mana mult!m-a linistit si mai mult postarea ta!

mara-multam fata frumoasa!uff..de cate ori am cazut si m-am ridicat..o sa fac artrita inainte de vreme!dar..svand in vedere ca vb bune vin de la tine-o campioana in ale curajului-trebuie sa fiu tare si sa ma conformez!te dulce si iti doresc sa ai si tu parte de minunea ta cat mai curand!

edennoua, corivio- multam ptr gandurile bune si sarcina usoara in continuare!sa va bucurati din plin de bebicii vostri poznasi!

crsitinuta- si ai grija de tine!

alinuta-o minunatie sara a ta!sa iti traiasca si sa va fericeasca!

bruna- tu cum mai esti?ce nr de tel ai??

restul gastii vazute si nevazute-

Doamne ajuta pana la capat!
+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

uratica imi pare rau pt cele intimplatemulta putere iti doresc si bucurate de bebele care e cu tine si o sa fie bine
edenoa sa creasca mare bebele si sa se nasca sanatos
cristinica
si pe restul

Mergi la inceput

Multumim mult , Naty, toate urarile de bine si pentru tine, sa ti se implineasca visul cit de curind.

s17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
Da,edennoa,e practic,e fain,asa mi-ar place si mie sa prind....
Uratica,naty
Fetelor,io astept sa se incalzeasca putin,sa stam asa fain la o intalnire...
la toate fetele si duminica placuta!

Mergi la inceput

Cristina, oare mai vine vara sau primavara macar? La vremea asta super rece e greu sa mai speri...

Oricum, ma inscriu si eu pe listuta de intilnire. Acum e lejer si la serviciu ca au angajat pe cineva in locul meu, si ii predau incet activitatea. In iunie imi mai iau ceva concediu de odihna, si din iulie medical si prenatal.

Pupici la toate fetele si o duminica placuta.

s18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

ei sper ca nu vreti sa faceti intalnire fara mine ?
ridic si eu doua degete ....daca va intalniti prini iunie o sa va fac cunostinta cu Sara

noi crestem avem 6 saptamani ,4680 kg si 60 de cm
din pacate deja am trecut la lapte praf pt ca lapticul meu sa terminat dar si asa crestem
ne cam supara burtica si din cauza asta plangem destul de mult dar o sa ne treaca

burtici frumoase aveti grija de voi si de puiti vostri si ingrijitiva pe cat se poate
restul frumoaselor va astept si pe voi cu vesti bune
pupici si ne mai auzim

Mergi la inceput

Alinuta, bine ca ai avut laptic la inceput, pe urma si laptele praf e foarte bun. Nu iti fa griji din asta ca nu merita, sanatoase sa fiti, ca restul e putin important.

Mai avem un pic si se incalzeste, putem sa ne planificam intilnirea.

Va pup.

s 18

Mergi la inceput