Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 18
uratica spune:
fetele-multumesc mult ptr suport!uff..sper din tot sufletul sa fie bine de-acum incolo!
corry28-..iti multumesc mult ptr articol!am citit zeci de articole pe tema asta!nimeni nu iti da garantii..insa statistica arata ca celalalt bebel se naste la termen sau mai devreme-si e sanatos!am facut si dublul test si miercuri am rezultatele!speram ca totul va fi bine de-acum..felicitari ptr bebelusi..sa fie sanatosi si sa se nasca la termen!
corivio-multumesc si tie!la mine problema e ca bebele oprit in evolutie e inca acolo in casuta lui-nu s-a format chist..nici hematom..e acolo,doar ca nu ii mai bate inimioara..si crede-ma ca doare enorm de mult..poate daca nu ii auzeam inimioara si celuilalt de la inceput..daca nu ii vedeam pe amandoi bine in casuta lor..poate ca nu eram asa afectata..insa il vazusem..ii ascultasem inimioara..e..cumplit!dar asta e!trebuie sa mergem inainte!
felicitari ptr baietas poznas!
inca odata va multumesc si va doresc multa bafta si tot binele din lume!
Doamne ajuta pana la capat!
+12
cristina3343 spune:
Uratica trebuie sa mergi mai departe de dragul copilasului ce-l ai.
Corina,felicitari pentru baietel.
Edennoa,ma bucur ca nu mai ai greturi si sunteti bine.
si numai bine la toate fetele
alinutahu spune:
salutari fetelor....
noi suntem intr-o miscare continua nu prea avem timp de nimic ,Sara ne absoarbe toata energia
mai nou plangem cam mult si numai plimbatul in brate o calmeaza
in rest toate bune si frumoase
burtici frumoase sarcina usoara in continuare si aveti grija de puisori vostri
uratica...fi tare pt printesa ta si sper sa se rezolve si restul problemelor
cristina...ce mai faci ? cu ce te lauzi?
restul fetelor multi pupici si fiti cuminti
mai intru cand ma lasa Sara
CAMELIA28 spune:
Buna fetelor,
am o rugaminte la voi: daca la Cluj se criogeneaza embrioni si cat costa un FET. Multumesc!
36+
cristina3343 spune:
Alinuta,nu prea am cu ce,inca n-am ajuns la medic,nu stiu cand ajung...
Numai bine,sa ne mai pui pozici cand poti
la toate fetele
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica [la mine problema e ca bebele oprit in evolutie e inca acolo in casuta lui-nu s-a format chist..nici hematom..e acolo,doar ca nu ii mai bate inimioara..si crede-ma ca doare enorm de mult..poate daca nu ii auzeam inimioara si celuilalt de la inceput..daca nu ii vedeam pe amandoi bine in casuta lor..poate ca nu eram asa afectata..insa il vazusem..ii ascultasem inimioara..e..cumplit!dar asta e!trebuie sa mergem inainte! |
Buna uratica rascolind forumul am gasit postarea ta! Eu am avut sarcina gemelara, biamniotica, un fat s-a oprit din evolutie la 9 saptamani, dupa ce-i vazusem pe amandoi la echo si le-am auzit inimioarele! Stiu prin ce treci, am crezut ca n-o sa ma mai mangaie nimic! Dar celalalt bebe a ramas cu mine si s-a dovedit a fi o fetita luptatoare care m-a ajutat sa trec peste durerea fara margini care ma coplesise! In cateva saptamani fatul oprit din evolutie s-a resorbit, de la un echo la altul, era tot mai mic pana ce-a disparut! Fii tare si nu uita ca ai pentru ce lupta, a ramas cu tine o inimioara care depinde de tine! Incearca sa nu te stresezi si sa incerci sa depasesti momentul asta critic, de dragul copilasului viu, iti spun si tie ce mi-a tot repetat medicul meu: "Doamna, incercati sa va controlati si nu va mai panicati atat, aveti putina incredere in copilul dumneavoastra"!
Te imbratisez si-ti doresc recuperare rapida! Ai pentru ce lupta, o sa vezi ca incet, incet o sa te simti mai bine!
26+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Buna fetelor, am o rugaminte la voi: daca la Cluj se criogeneaza embrioni si cat costa un FET. Multumesc! 36+ |
camelia la vremea cind faceam eu fiv la cluj, asta se intimpla cam in urma cu 2 ani se congelau embrionii dar numai in ziua a 3/a, nu si in stadiul de blastocisti. La vremea respectiva si medicii erau reticenti in privinta congelarii pentru ca rata de reusita cu embrioni congelati era foarte mica aici la cluj. Nu stiu care e situatia acum la Cluj dar eu iti sugerez sa dai un telefon la clinica, ai numarul pe prima pagina si sa ii intrebi. Mult succes!!!
mara72 spune:
uratica imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta dar trebuie sa fii tare .Iti doresc multa putere si incredere ca totul o sa fie bine.
edennoa spune:
Uratica, imi pare rau de vesti, dar trebuie sa te concentrezi si sa te aduni, fii tare, ca astia mici simt toate trairile noastre. Eu de cind am aflat de sarcina, nu mai las sa ma atinga nimic, si sincer imi pare rau ca nu am aplicat aceasta tehnica si inainte. E super starea de calm si liniste care o simt acum.
Noi am fost azi la eco, avem deja 170 grame, e sigur baietel, ne a facut cu minuta. E activ si toate arata bine. Il va chema Alexandru Anton si ii vom spune Alex. Speram sa fie bine in continuare, burtica creste, e placut acum ca se vede si lumea te lasa in fata la coada, te ajuta, e foarte placut. Facem exercitiile pt spate, picioare si brate sa fim in forma pt micutul Alex. Inca nu simt miscarile, dar ne am mirat ce mare era la eco fata de data trecuta.
Pupici la toate fetele.
s17