Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 17
edennoa spune:
ce mai fac fetele?
noi crestem incetut incetut, acum suntem in s16, deja se vede binisor burtica; mi se pare ca in 2 saptamini a luat forma specifica de graviduta, noroc ca am hainute care sa ma incapa ; perioada asta e destul de okay ca nu mai mi-e rau, atit ca nu pot minca mult, dar maninc mai des; profit sa fac miscare, am exercitii speciale pentru sarcina si pentru spate ca sa prevenim durerile; Pastile au trecut usor ca am luat din Cora saratele, covrigei si am primit cozonac de la parinti, oricum nu mincam prea multe de sarbatori
toate fetele
s16
uratica spune:
buna fetele..
dau si eu un semn de viata dupa absentele care sunt motivate din pacate..asadar un bebelus s-a oprit din evolutie..insa al doilea e ok..e bine dezvoltat..
ceea ce va rog-ptr ca stiu ca drii din cluj sunt mai buni ca cei din bv..e sa intrebati daca se poate cand mergeti la control ce se va intampla in cazul in care bebelusul oprit in evolutie nu s-a absorbit inca..il poate afecta pe cel de-al doilea?sau ce se poate face in cazul acesta??mie aici mi-au zis sa astept..bebele oprit in evolutie are 1,75 cm..
sunt terminata!dar de dragul celuilalt trebuie sa merg inainte!
si ac sa nu fie asta singura veste proasta..tatal meu a facut si el un preinfarct..deci...sunt la pamant!
ma rog insa sa fie totul bine!
Doamne ajuta pana la capat!
+12
brunadria spune:
vai uratica ce rau imi pare
de dragul celuilalt bebelus fi tare!
imi pare rau pt tatal tau! sanatate multa ii doresc!
eu m am gandit azi la tine ca am trecut prin Brasov dar nr tau de tel imi era in tel de fr in bagaj pe undeva si nu te am mai sunat! oricum nu cred ca aveai vreme de intalnire..
fi optimista! nu l poti suna pe dr de la Sibiu sa il intrebi ?
ma rog sa fie totul bine de aici incolo pt tine, bebe si tatal tau!
eu acuma am ajuns acasa in BM! drumul lung sunt franta dupa atatea drumuri!in rest sunt bine, astept sa ma intorc in frantia sa continuu lupta!
voi sa fiti bine toate si sa auzim de bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
bruna-te pup fetita draga!
i-am scris mail drului din sibiu..sa vad ce imi raspunde!insa nu mai sunt buna de nimic!imi vine sa plang non stop-numai ca nu ma lasa grasu-ptr ca ii fac rau celuilalt bebe..nici nu ma puteam da jos de pe masa aiai unde mi-a facu ecograful..am bufnit in plans..cred ca e cea mai dureroasa etapa din viata mea!!eu care de regula nu ma pierd asa usor,nu am mai fost in stare de nimic..nici intrebari nu am putut sa pun..ma gandeam doar la celalalt bebelus si atat!mi s-a rupt sufletul in doua!grasu imi tot spune ca o sa facem alt bebe la anul..insa acum tot ce imi doresc e sa fie bine bebelusul care e bine dezvoltat-si care se pare ca e fetita..sper sa nu o afecteze cu nimic prezenta celuilalt..maine fac dublu test..poate reusesc sa mai pun intrebari-sa ma mai linistesc!insa ma simt exact ca un copil mic-care nu stie nici macar sa vorbeasca!noroc cu grasu ca a mai intrebat cate ceva..ca eu am vrut sa plec glont de-acolo-ca nu imi puteam stapani lacrimile!
am vorbit sa merg si cu tati la control..sa vad si aia cand ma programeaza..
fata frumoasa!si..multa bafta!
Doamne ajuta pana la capat!
+12
adinutapop spune:
Uratica, imi pare atat de rau... sa ta intareasca bunul Dumnezeu si Maica Domnului pentru fetita pe care o ai!
Sanatate tatalui tau!
Stiu...cuvintele sunt...cuvinte...suntem alaturi de tine!
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica buna fetele.. dau si eu un semn de viata dupa absentele care sunt motivate din pacate..asadar un bebelus s-a oprit din evolutie..insa al doilea e ok..e bine dezvoltat.. ceea ce va rog-ptr ca stiu ca drii din cluj sunt mai buni ca cei din bv..e sa intrebati daca se poate cand mergeti la control ce se va intampla in cazul in care bebelusul oprit in evolutie nu s-a absorbit inca..il poate afecta pe cel de-al doilea?sau ce se poate face in cazul acesta??mie aici mi-au zis sa astept..bebele oprit in evolutie are 1,75 cm.. sunt terminata!dar de dragul celuilalt trebuie sa merg inainte! si ac sa nu fie asta singura veste proasta..tatal meu a facut si el un preinfarct..deci...sunt la pamant! ma rog insa sa fie totul bine! Doamne ajuta pana la capat! +12 |
Uratica, ma bag si eu ca musca-n lapte, dar vreau sa te incurajez.
Uite un articol, unde vei gasi ceea ce te intereseaza.
http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/totul-despre-sarcina-gemelara-articol-14010.html
Vei vedea ca in primul trimestru se intampla foarte des ca unul din embrioni sa se opreasca din evolutie, si aceasta, sa nu aiba nicio innfluenta negativa asupra celuilalt.
Mai poti cauta si alte articole, si vei vedea acelasi lucru....
Si apoi, ai 12 saptamani, mai ai un pic si intri in luna 4, moment in care riscurile vor scadea.
Incearca sa-ti revii, starea ta negativa, il afecteaza pe micutul luptator.
Fii tare, vorbeste cu medicul tau si ai grija de bulinuta
23+cu si
corivio spune:
Helau!
Uratica-si eu am un chist care se pare ca a fost celde-al doilea embrion, dar daca cel principal e in paramentri nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Eu sunt din ce in ce mai mare,am un burto i cat china de mare;azi am fost intr-o mica excapada la iarba verde si mi-a placut foarte mult.Ma simt din ce in ce mai bine ;nu mai am greturi e cea mai frumoasa perioada.
Alina-ce mai face Sara?cand vii pe meleaguri autohtone?
Restul fetelor
Corina, o 14+ fericita cu poznas