Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 16
edennoa spune:
Felicitari, Corivio - pe cind ai data prognozata a nasterii, ca banuiesc ca suntem apropiate... la mine e pe 13 octombrie (cum se prezinta acum). Data ultimei menstruatii e 11 ianuarie. Cred ca tu pui saptaminile implinite si eu saptamina in care sunt si de aceea banuiesc ca suntem apropiate .
Alinuta, noi nu avem inca micutul, dar tot taticul face curat si tot prin casa. Chiar si mincarea o facem impreuna ca sa nu ma obosesc. Anul asta cumparam cozonac si covrigei si facem un pic de mincarica si atit, fara eforturi mari.
la toate fetele.
15s
corivio spune:
Salutare!
Edenoa-eu am avut um pe 8 ian si dpn pe 15.10.
La mine in schimb viitorul tatic face orice sa se care de acasaZice ca acum vrea sa mai iasa cu baietii ca dupa ce nasc numai poate.Si eu stau acasa cu placenta mea jos inderata cu migrene saptamanale si el e ba la meci la cfr, ba la tenis ,numai acasa nu.nu ma mai pot apleca;mi-a crescut burtoiu si iar imi prinde nervul sciatic, deci ati inteles.
dar lasa ca ii bag eu mintile in cap.
In schimb eu abia astept sa il simt pe bebe.E asa de dragut la eco, ca ma topesc toata.
Corina, o 14+ fericita cu poznas
edennoa spune:
Corivio, si la noi merge la meci la CFR ca e fan (de aia e si asa de fericit ca va fi baietel ca sa il duca, dar cred ca si de era fetita urma sa fie dusa la meci), si la ping pong, dar face si acasa curatenia, ca sa nu ma obosesc. Cu mincarea, ii place mult sa gateasca, il relaxeaza, de aceea facem asa. Si la mine la ultimul control era mai jos placenta, dar mi-au zis ca se mai inalta cum creste uterul, ramine sa vedem. Simt si eu cind ma aplec forma burtii, si simt presiune pe nervul sciatic in stinga, iar noaptea ma trezesc ca ma dor soldurile (oasele) cred ca se largeste pe acolo totul ca sa faca loc. Acum o sa caut de zor o perna din aia de somn de gravide ca am inteles ca e foarte okay in a doua jumatate a sarcinii. Se pare ca suntem colege de sarcina, vom "absolvi" in aceasi promotie .
la toate fetele.
s15
filipac1979 spune:
Buna fetelor
si mai ales corivio si edennoa. am intrat intamplator la subiectul vostru si m-am bucurat sa vad ca mai e cineva insarcinata in aceeasi perioada ca si mine.
eu sunt andreuta, insarcinata tot prin fiv la biogenesis si am si eu tt 14 sapt, UM. 04.01.2010. pt ca am vazut ca nici voi nu ati intrat la odisee - n-am nimic cu fetele de acolo dar parca scriu prea mult si situatia totusi e putin diferita, sper sa mai impartasim impreuna din aceasta minunata perioada.
voi ce tratament de sustinere ati avut?eu am avut multe dar mai iau aspenter si utrogestan de 800. eu inca nu stiu ce e bebe, sper vineri sa aflu.
va pup si va doresc o sarcina cat mai usoara
edennoa spune:
buna filipac, eu nu ma prea descurc la odisee si nu am asa mult timp, aici le cunosc pe fete, si mai scriu cite un post; eu am avut utrogestan de 200 dimineata si seara pina in saptamina 12 cind am intrerupt treptat (am tot scazut, intii cel de dimineata, apoi tot la 2 zile seara, etc pina am oprit de tot - dar la mine e sarcina naturala, cred ca la fiv se da mai mult pe zi); mai am acifol ca am o mutatie care cere sa il iau pina la final; in rest, mai iau elevit jumate de tableta pe zi, pt ca nu sunt convinsa ca maninc cite vitamine trebuie (mai ales saptaminile cind mi-a fost greata)
s15
corivio spune:
Buna Andreuta-mie mi-au dat austrieciipentru fixare 600 utrogestan/zi(200 dimineata, 400 seara)20mg duphaston si 2 progynova, pana in sapt 8 cand am avut prima ecografie, apoi mi-au scos tot si am luat 3 duphaston /zi pana la 12 sapt si de atunci nu mai iau nimic in afara de femibion.
Edenoa-suntem o super promotie.Eu abia astept sa il tin in brate, ma topesc de dor intre ecografii si abia astept sa miste.In rest am aceleasi simtome ca si tine si un burtoi cat china.
Alina-ce mai face Sara?
Restul fetelor
Petruta-bafta multa.
Daca nu mai ajung sa intru:SARBATORI FERICITE!Sa ne vedem si `auzi` cu bine, iar celor ce incep procedurile va urez bafta multa, detasare(se poate)si va tin pumnii.
Corina, o 14+ fericita cu poznas
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Sara si Alinuta(Alinuta sorry,ai trecut pe locul II :D)sa fiti sanatoase si PASTE FERICIT!
Alinuta,multumesc,da,e tare frumoasa nepotica mea,merita un astfel de copil sa trecem prin toate furcile caudine inainte.
Corina,edennoa,uratica,andreuta,ne plac semnaturile voastre
Bafta si tuturor fetelor!
"Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre..."
PASTE FERICIT si distractie placuta!
Si poate punem de-o intalneala cand se mai incalzeste si mai tare vremea.
Va pup.
alinutahu spune:
gravidute dragi ...stati sa vedeti ce burtica o sa aveti mai incolo,in special in ultima luna
sunt foarte dragute semnaturile voastre ....eu am simtit primele miscari in saptamana 19 ,dar nu am fost sigura ca e bb dar in sapt 20 am fost sigura ca printesa mea este activa
fetelor vreau sa va urez Paste fericit alaturi cei dragi si o masa cat mai bogata cu multe bunatati
naty76 spune:
Fetelor,
PASTE FERICIT SI MULTA LUMINA IN SUFLETE!!!!
edenooa,uritica aveti grija de burtici