Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 12
naty76 spune:
buna fetelor,
FELICITARI ALINA PT PRINTESA TA!
SA FITI SANATOSI TOTI TREI
SI RETUL FETELOR
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Alinuta ,e foarte,foarte frumoasa,O MINUNE,va doresc numai bine si sa fiti fericiti!
Edennoa,foarte frumos,multumim ca ne spui ce si cum,pe cand vom fi si noi,io chiar am masurat sa vad cat e 6,27cm .
Naty si restul fetelor
O zi usoara!
cristina3343 spune:
Fetele,
SCUZATI OFFTOPICUL
"Dragi prieteni din Cluj! Nu uitati: haideti cit mai multi azi 11 aprilie, ora 19 la Flashmob in Piata Unirii
FlashMob Impotriva eutanasierii cainilor comunitari!"
Multumesc.
corivio spune:
Ziua buna!
m-am intors de la dublul test;a iesit bine de tot, dar m-am stresat tare.BB e bine are 6,5 cm e asa dragut si nu sta locului;m-a apasat doctorita la ecograf sa il intoarca sa vada fatzuca sa il poata masura si copilul numai cum vroia el statea, se rasucea inapoi.Abia astept sa ma duc la eco la control si cu rezultatul, poate imi spune ce va fi.
Fetelor daca vreti sa faceti dublul sau triplul test sa mergeti la gine 1;dupa 35 de ani e gratis , daca nu costa 150 ron analiza de sange si cu ecografia, iar rezultatul se da in aceeasi zi.Se face cu programare si nu dureaza mult.
Alina -fetita ta e ca o bombonica.
Petruta, Cristina-
Restul fetelor pupici si bafta in continuare la cele ce intreprindeti.
Bruni-sa fie intr-un ceas bun.
Corina, o 12+ fericita
edennoa spune:
Corivio, felicitari pt dublu test. Mai faci si triplu test sau e suficient dublu test? Am auzit tot felul de pareri pe tema asta. La gine 1 cum te programezi, telefonic sau mergi acolo? Inainte cu cit trebuie sa te programezi? E bine de stiut ca e gratuit. Iti trebuie trimitere de la medic familie sau altceva? Merci mult.
Pupici tuturor.
14s
brunadria spune:
alinuta sa ti traiasca fetita! e tare draguta!
corina bravo! ma bucur ca ti a iesit ok!
eden
ce repede trece vremea , se vede la semnatura voastra!
eu sunt bolnava , ma doare gatul , am avut si febra, am ragusit rau de tot , nu pot vb !
in rest sunt ok , n am nici un simptom!
cred ca voi face joi testul, sa vad!
toate fetele!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria alinuta sa ti traiasca fetita! e tare draguta! corina bravo! ma bucur ca ti a iesit ok! eden ce repede trece vremea , se vede la semnatura voastra! eu sunt bolnava , ma doare gatul , am avut si febra, am ragusit rau de tot , nu pot vb ! in rest sunt ok , n am nici un simptom! cred ca voi face joi testul, sa vad! toate fetele! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
sa te faci bine, sa bei ceai, lamaie, stii tu, cam tot ce bea o femeie gravida cind e racita. Si sa vii joi cu testul pozitiv ca stau aici cu sufletul la gura sa astept reusita ta. Si cre ca si fetele la fel. Simptome nici nu trebuie sa ai stii prea bine asa ca sa nu iti treaca prostii prin cap. Da?
alina foarte frumoasa fetita ta, sa va traiasca si sa va bucurati de ea
edennoa spune:
Bruni, eu am avut tot felul de "simptome" dupa cele 3 inseminari si fivul care au fost nereusite toate, iar cind a fost pe bune nu am stiut si simtit nimic. Nu poti controla, poti doar spera. Multa bafta, tinem pumnii pt test.
14s
cristina3343 spune:
Corina,ma bucur ca sunteti ok,tot asa va fi si de acum incolo
Asteptam cu nerabdare sa ne zici si tu ce e.
Bruni,sa le urmezi pe gravidutele noastre
la toate fetele
O zi buna!