Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 13
corivio spune:
Edenoa-te programezi telefonic o sa caut numarul si o sa ti-l comunic.Nu iti trebuie nici un fel de trimitere, pur si simplu suni si te programezi iar cand ajungi acolo trebuie sa completezi ceva formular de al lor.Eu am fost ieri la 8.30 programata, si la 9.30 eram gata cu luat sange si eco, iar la 1 aveam rezultatul in mana.Nu stiu sa iti spun daca mai fac si triplul test;daca zice doctorul il fac.
Bruni-bafta;stai linistita;eu in perioada aia am stat 95% in pat si am respectat regulile alea de la fiv.Nu te lua dupa simptome , eu le-am avut de la 6 sapt.
la toate.
Corina, o 13+ fericita
brunadria spune:
ma mancat undeva si am facut un test care clar e negativ !
azi ar fi z6 de la ET si z11 de la punctie!
eu nu cred ca mai e vreo sansa !trebuia sa se vada o liniuta oricat de pala daca era sa fie!
sambata sunt programata la beta dar am sa l fac joi!
asa ca prea mari sperante nu am!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria ma mancat undeva si am facut un test care clar e negativ ! azi ar fi z6 de la ET si z11 de la punctie! eu nu cred ca mai e vreo sansa !trebuia sa se vada o liniuta oricat de pala daca era sa fie! sambata sunt programata la beta dar am sa l fac joi! asa ca prea mari sperante nu am! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
eu zic ca e prea devreme ca sa se pozitiveze asa ca nu inceta sa crezi in sansa tasper din suflet ca joi sa vii cu vesti bune
edennoa spune:
Corivio, multumesc mult. Noi am facut dublu test la gynia, a durat 1 saptamina pina am primit rezultatul, dar e f bine, dr nu ne mai recomanda triplul test. Eu inclin sa nu il mai facem de teama fals pozitiv. La noi amniocenteza nu e recomandata pt ca avem placenta anterioara si ar fi riscurile crescute. Ne rugam si speram sa fie bine.
Bruni, ca reper eu la ziua 16 de la ovulatie am avut beta 313 si la testul de urina a fost fff pala linia de test. Nu te grabi, va fi bine.
14s
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria ma mancat undeva si am facut un test care clar e negativ ! azi ar fi z6 de la ET si z11 de la punctie! eu nu cred ca mai e vreo sansa !trebuia sa se vada o liniuta oricat de pala daca era sa fie! sambata sunt programata la beta dar am sa l fac joi! asa ca prea mari sperante nu am! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
jizaz, esti mai rau ca mine!!
scumpa mea, in ziua 6 de la ET e posibil sa nu se fi nidat mkr, deci ce beta in sange, daramite ce beta in urina ca sa se si vada???
calmeaza te!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
brunadria spune:
fetelor, o sa mai am rabdare un pic!
dar joi clar merg la beta!
baby au fost cazuri in care a iesit si pipi test pozitiv dar la 7 zile! ET cu blasto! si eu tot blasto am transferat!
eu am fortat putin si am crezut ca poate poate se vede si in z6!
va multumesc pt sustinere m am calmat putin si mai astept!
sper sa nu mi vina cm inainte
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Bruni,eu iti tin mult pumnii sa vii cu testul cu 2 liniute,dar daca nu,nu te descuraja,baga o Austria,du-te unde a fost corina,am inteles ca le cauta pe femei din varful unghiilor de la picioare pana in varful capului.
Sunt multe proceduri acolo care nu se fac in Ro.
Multe fete vad ca au reusit acolo,care in ro n-au reusit.
Te pup.
la toate fetele
criadema spune:
Mara, te rog da/mi un bip la nr.0726/388304, ca nu stiu ce/am facut cu nr de la tine si vreau sa vorbesc ceva profesional.
brunadria spune:
mara mai am putin pana la momentul adevarului! sper din suflet sa fie bine!
fetelor va multumesc pt sustinere, va tin la curent , indiferent de rezultat!
mi e un pic teama de un nou esec ! insa ma gandesc ca DD a facut atatea minuni in atatea cazuri, asa ca mai sper!
eu sunt tot bolnava , tusesc ca un magar, stranut, imi curge nasul , ma doare gatul , ce mai toate s pe capul meu!