Fiv la Cluj 48
Raspunsuri - Pagina 11
alinutahu spune:
hello,hello....
aici cea mai fericita mamica din lume
fetelor multumes pt gandurile bune si sa dea Dumnezeu sa treceti toate prin asa ceva
noi suntem foarte bine papam si dormim ,avem parul negru si foarte mult ,ochisori albastri ca doua margele ...ce mai ma topesc dupa ea
eu incet ma refac ,stau deja in fund si avem mult ,mult lapte
vreau sa salut gravidutele noastre sa aveti sarcina usoara in continuare si am un sfat ...sa va alegeti cu mare atentie doctorul cu care veti naste ,conteaza enorm de mult sa fie dragut si calm si sa isi cunoasca bine meseria ....eu poate ajungeam la cezariana daca nu era el doctorul meu ...mi-a dat foarte multa putere si curaj ca sa pot sa nasc ....dupa 11 ore de travaliu am spus ca vreau cezariana si el ma convins ca daca tot am rabdat atata mai pot putin si mia strans mana si mia pus compresa cu apa rece pana la sfarsit ...si dupa 13 ore de chin a venit iubrea vieti mele pe lume
si le pup dulce si pe aspirantele noastre dragi si capul sus si multa putere
nu va suparati dar nu prea am citit din urma asa ca nu pre sunt in tema dar felicitari uraticai pt puisori
va pup dulce si cand mai pot va mai scriu si vin si cu poze dar trebuie sa le aleg putin si am vrei 2000 deja
+40 SI 2 ZILE fetita fetita
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Alinuta,FELICITARI inca odata,sa va traiasca si sa fiti o familie fericita!
pt.bebici,gravidute,fete si weekend placut!
cristina3343 spune:
http://www.mondonews.ro/Rebeca-Neacsu-la-Romanii-au-talent-din-8-aprilie-semifinala-3+id-36418.html
edennoa spune:
Petruta, multa bafta, ai incredere ca veti reusi, anul acesta a inceput bine, se continua tot asa. In plus, in mai reinvie natura si sunt conditii optime pt bebe pt ca organismul este okay.
Alinuta, te pupam pe tine si pe Sara, ne bucuram ca e totul bine.
Bruni, rabdare si calm sa ai ca nu mai e mult si ne anunti vestea cea buna.
Uratica, Cristina, Corivio, sa aveti un weekend de vis.
Noi vom intra in s14 de luni, trimestrul II. Speram sa fie bine si sa crestem frumos in continuare. La eco de marti eram de 6.27 cm. Putini pantaloni mai imi sunt buni in talie, doar cei care erau mai largi sau cu talie joasa, dar burtica nu e vizibila inca explicit. Multi ma intreaba daca am lasat burta acasa. Medicul mi a zis ca inainte de 16 s nu se va vedea la mine, ca depinde de cum e organismul si cum e si sarcina. Oricum am pantaloni si blugi de sarcina, si tot felul de rochite si bluze baby doll care se pot adapta. Ne descurcam. Astept sa se deschida h&m cica au chestii faine pt gravide. Merg mereu la ei oriunde mergem in concediu, dar sincer nu m am uitat la sectorul de gravide.
13s
alinutahu spune:
dragele mele am intrat rapid sa va las niste poze cu printesa mea
https://picasaweb.google.com/alinutahu/SARA#
multumim de primire ...
cristina,corina,edennoa,brunica ,uratica si restul gasti ....va pup si va imbracisez
+40 SI 2 ZILE fetita fetita