Fiv la Cluj 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor!
bafta multa pt maine bruni!
edenooa sa fie sanatos baietelul tau!
bafta si la restl fetelor.
cristinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

edennoua-felicitari ptr baietel!!!!
bruna-iti zic si aici-nu te stresa!o sa fie bine maine-ai sa vezi!!de maine esti graviduta pana la 9 luni! Doamne ajuta!

cris-eu am avut 8 embrioni care au rezistat pana in ziua dinaintea et-ului!asa ca in final am ramas cu 5..2-care sunt bebeii din burtica si 3 la inghetat!dar..conteaza ff mult sa fie blasto de z5 si sa fie dezvoltati cum trebuie!iar ai lui bruni s-au divizat ff bine!! asa ca nu are de ce sa isi faca griji!

cori- graviduta si bebelul!

fetele-

Doamne ajuta pana la capat!
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
O ZI FRUMOASA!
Doamne ajuta la toata lumea!
Bruni ,de azi esti graviduta 9 luni,vorba uraticei
Edennoa,ziceam si io ca vine vara ca in weekend m-am pus cu funduletul direct in iarba(ce patura?) si cu "copilasii"mei langa mine(catelusii)unul de-o parte si celalalt de cealalta parte.
A fost super,oricum vine primavara,vara,incet incet
Edennoa,se poate si poza 3D?
Eu film am vazut cu nepotica,se vedea foarte bine cum arata,era foarte draguta,iti venea sa o mananci nu alta.
Uratica frumos,vad ca si la corina i-au facut ET tot cu blasto de ziua 5.
Sara,alinuta,naty,corina,edennoa,uratica,bruni,littlegirl,petruta si restul fetelor multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Vin cu vesti bune!
Am transferat 2 blastocisti frumosi
1 nu au vrut sa l congeleze pt ca nu era f ok , dar nu au vrut nici sa l transfere cu ceilalti! Eu le am propus dar raspunsul a fost clar nu, aici nu depinde de mine , ei decid!
1 l au congelat, insa eu sper sa reusesc acuma!
Acuma iau tratamentul , stau cuminte in pat si astept sa fac beta pe 16
pupici si multumesc pt vorbele bune

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Multumim pt urari tuturor.

Cristina la eco unde am fost noi este ceva buton sau optiune de 3D si vezi atunci asa. Se poate face poza, film si sa iei pe cd sau doar printata (poza). Cred ca e cel mai spectaculos cind e mai mare, dar a fost o surpriza pt noi sa vedem si acum. Nu ne asteptam asa de repede sa vedem ceva.

Bruni, iti doresc multa bafta si sa fii calma si linistita. Daca poti sa te gindesti la lucruri frumoase, la cum vei plimba in parc copiii anul viitor pe vremea asta. Sa te incarci de energii pozitive, ca astia micii simt tot.

Daca se organizeaza intilnire, ma inscriu pe lista. Saptamina asta e greu la serviciu, dar pe urma va fi mai usor. Vin si Pastile si ne vom relaxa.

Va pup.
13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor
Bafta multa brunadria si peste 9 luni sa fi cea mai fericita mamica
toate fetele si le doresc mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
O ZI FRUMOASA!
Bruni,sa fii peste 9 luni o mamica fericita!
Uratica draga ai avut gura aurita cu "gravideala in gasca"!
Edennoa,da,e frumos cand e mai mare,sora mea a fost la 3D la 8 luni,parca era nepotica intr-o piscina si inota,super tare
Merita!
Sara,alinuta
Asteptam pozicile!
Corina
Naty,petruta,mara si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Ma rog pentru bebelusii tai Brunadria!
Sa te ajute Dumnezeu sa anunti curand ca esti insarcinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

naty, lyette, cristina, mara va multumesc si va doresc sa deveniti mamici cat mai repede!
gravidutelor, sarcina usoara in continuare!
si mamicile!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

salutare!salutare!
wawwwwwww ce de vesti! nici nu stiu pe cine sa felicit prima !
alinita sa-ti traiasca fetita!sa fie sanatoasa si cuminte!vad ca s-a nascut intr-o zi speciala(25 martie e o sarbatoare mare) cu siguranta va avea o viata frumoasa
corinafelicitari si tie!Te-am vazut ieri in oras( pe str. Doja) ai o burtica super!!!!!(eu eram in autobus )
edennoua felicitari pt baietel! bafta la alegerea numelui!
uraticauite ca a venit rasplata si pt tine! sa ai sarcina usoara, si las-o mai incet cu munca!( poti sa-mi spui de unde ti-ai luat medicamentele? ai gasit in Ro mai ieftin la vreo farmacie?)
bruni iti tin pumnii1 anul acesta va fi si pentru noi norocos !
la restul fetelor si multa bafta tuturor!

noi mai avem un pic si incepem FIV4(cel norocos)in Austria! de luna aceasta incep anticonceptionalele si din mai stiumularea!

Mergi la inceput