Puiuti de Sept-Oct 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Oare daca ma duc la infectioase imi face si mie herpes gratis? Pentru herpes nu am acoperire pe asigurarea medicala. Si chiar nu am chef sa il platesc .

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu am primit rezultatele a doua zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza (desi cam tarziu)
Dar pana acum am muncit si apoi m-am apucat sa va citesc din urma ...
Nu stiu de ce la voi dureaza asa de mult pana primti rezultatele...La noi aproape orice analiza se da in aceeasi zi ... cel tarziu a doua zi...ma gandesc k si la voi este tot BIOCLINICA,SYNEVO,MED LIFE,etc ..

Va pupacesc pe toate si abia astept sa merg la ECO ... dar mai am de asteptat o saptamana ....

Sa aveti grija de voi ...

15+

Mergi la inceput

Si eu trebuie sa merg marti ...deja am niste emotii cumplite.

Si mi-e ciuda ca monitorul de la eco e cu spatele la mine si nu pot vedea nimic. Am sa il iau pe sotz si il pun sa se uite atent...poate o vedea si el ceva acolo.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna dimineata la pranz!

Asssaaa sa le luam pe rand:

- durerile de care pomeneati sunt: - cele de pe stanga si dreapta sunt dureri ligamentare. Ligamentele de intind acum si orice soc indus de stranut, de tuse, de ridicat din pat prin incordarea abdominalilor e resimtit la nivelul ligamentelor ca un junghi, care ne atrage atentia ca e cazul sa ne ghemuim putin cand stranutam sau tusim, sa ne ridicam ca niste babe din pat pe o parte si sustinute in maini...
- durerile de buric care apar pe la 16-17 sapt sunt datorate uterului care a crescut pana aproape de buric, intinde pielea in zona si vor tine pana ce va depasi bine inaltimea buricului.Apar si in cazul in care te constipi si te balonezi ca un purice umflat La mine sunt destul de atroce durerile astea deoarece la prima sarcina am avut un burtoi impresionant care mi-a facut o mica hernie ombilicala

Oana - eu sunt cea care cautam si mai caut inca fara succes pijamale care sa nu fie "moartea pasiunii". Am gasit ceva la Quelle si cred ca-mi voi lua...sper sa mai fie pana ma hotarasc eu.

Seidana - Sa porti sanatoasa bluzitele! Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu cred ca sufletul tau e de 10 ori mai indoliat decat doliul pe care il porti pe haine si cica in sarcina e bine sa porti culori vesele. Eu sunt convinsa ca fratele tau, care cu siguranta te-a iubit mult, ar vrea sa te vada "colorata" in perioada asta minunata a vietii tale

Si eu vreau sa merg sa-mi iau niste bluzite azi (am motiv ca urmeaza ziua mea)...sa-ti vand un pont pe care nu stiu daca il stii -la Outwear kids langa Central - au hainute de gravide superbe!...si vreau in continuare blugi de gravidute FRUMOSI!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

La mine la cabinet monitorul e o imensitate de lcd pus deasupra patului, in fata, la vreo cativa metri, sa vezi perfect tot ce face doctorul

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Oare daca ma duc la infectioase imi face si mie herpes gratis? Pentru herpes nu am acoperire pe asigurarea medicala. Si chiar nu am chef sa il platesc .

Oana 11+

Eu am mers cu trimitere de la medicul de familie.. in functie de disponibilitatea fondurilor.. dar ai putea incerca sa suni si vezi..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Buna dimineata la pranz!

Seidana - Sa porti sanatoasa bluzitele! Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu cred ca sufletul tau e de 10 ori mai indoliat decat doliul pe care il porti pe haine si cica in sarcina e bine sa porti culori vesele. Eu sunt convinsa ca fratele tau, care cu siguranta te-a iubit mult, ar vrea sa te vada "colorata" in perioada asta minunata a vietii tale

Si eu vreau sa merg sa-mi iau niste bluzite azi (am motiv ca urmeaza ziua mea)...sa-ti vand un pont pe care nu stiu daca il stii -la Outwear kids langa Central - au hainute de gravide superbe!...si vreau in continuare blugi de gravidute FRUMOSI!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Natalia.. durerile cu buricul... da numai cand sunt ca un balon resimt durerile.. deci absolut tot ce imi povestesti e normal si ma regasesc

In legatura cu doliul.. nu o iau in nume de rau, si stiu ca ceea ce zici tu pare logic, insa in mom in care iau fie si o bluza de casa mai albastra sa zicem imi vine sa vars.. sincer ma ia cu frisoane si zici ca ma arde.. pana la urma toate chestiile vin din interior si cu siguranta atunci cand ma voi simti pregatita voi reveni la culori..
Inainte nu aveam nici macar chiloti sau sosete negre.. deci iti dai seama ca eram un zambet ambulant.. imi e dor de camasile roz, de vestele turcoaz de verde galbenul vara pe bronz.. insa deocamdata nu pot.. stiu ca in suflet e mai mare durerea dar nu vreau sa ma chinui daca nu pot sa imbrac culori.. macar acu ca nu mai incap blugii negri am trecut la o pereche albastra, si haina de iarna e si ea alba.. deci oricum sunt mai colorata.. incet incet poate iau albul
Daca gasesti ceva la Outwear sa imi zici si mie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

La mine la cabinet monitorul e o imensitate de lcd pus deasupra patului, in fata, la vreo cativa metri, sa vezi perfect tot ce face doctorul

9+
Bijuteriile mele

Si la dr meu in cab.. mi-i se pare ilogic sa nu aiba monitor.. la mine ar fi motiv de divort .. cu medicul, eu tre sa stiu tot, dar mai ales cand e vb de bebe

Mergi la inceput

Nu ca data viitoare ii zic de la obraz doctoritei ca vreau sa vad si eu ce face bb acolo. Nu ca nu as avea incredere ci doar ca vreau sa il vad...chiar si pt cateva secunde.

Oana 11+

Mergi la inceput