Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lary74 Ma bucur ca iti place cafeaua mea ![]() Tu cum mai stai cu planul bebe?Iarta-ma dar stiu ca erai f. optimista intrun timp,acum intri mai rar si nu mai stiu ce sa intamplat.
|
Eu sunt in pauza pt ca sotul face un tratament care are interzis la bb.
Intru si va citesc mereu, va tin pumnii si va fac galerie. Am fost si cam racita si mi-a fost mai rau dar de intrat am sa intru mereu

Ancuta , in curand
nouasnrs spune:
Azi sunt in a 11-a zi de la IUI si tot atatea de la ovulatie. Sanii ma dor pe partile laterale daca apas pe ei si ii simt tensionati, iar sfarcurile se intaresc relativ repede si sunt dureroase la atingere. Am CM de 30 de zile, iar ultima data mi-a venit pe 17 feb.
ioana_iasi spune:
mersi de raspuns .doc a zis sa revin la 2 saptamani si atunci o sa-l rog sa-mi prescrie ceva pt reglare.va pup vb mai acusi ma duc la slujba cu coliva.....azi e pomenirea mortilor.
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lary74 spune:
Eu zic ca mai este pana afli daca este bebe sau nu.Asteapta sa treaca 14-15 zilu de la IUI si fa apoi testul .Eu iti fac galerie de pe acum
sa se sperie urati si sa nu mai vina decat peste 9 luni.
| Citat: |
| citat din mesajul lui nouasnrs Azi sunt in a 11-a zi de la IUI si tot atatea de la ovulatie. Sanii ma dor pe partile laterale daca apas pe ei si ii simt tensionati, iar sfarcurile se intaresc relativ repede si sunt dureroase la atingere. Am CM de 30 de zile, iar ultima data mi-a venit pe 17 feb. ![]() |

nouasnrs spune:
Multumesc ard de nerabdare
. Eu sunt foarte optimista si daca nu e sa fie acum sigur o sa fie data care vine
, dar tot sunt curioasa orice ar fi. Aaaa am uitat sa-ti spun aseara m-au cam intepat ovarele si burta jos si aveam senzatia ca imi vine CM dar ... nimic. Oricum e prea devreme ar trebui sa-mi vina ar fi cam 18 ziua de CM.
bebelu86 spune:
helloo gagici!!!
am intrat sa va anunt k a nascut MEDEEA!!!

si e pe drum si bb de IONY!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Monique77 spune:
Buna dimineata feteleeeeeeeeeeeee
eu m-am trezit pe la 8 dar am mai trebaluit
am frecat aragazul cu un burete special, descoperit recent, de la Pure, care scoate orice pata de grasime sau orice alta pata greu de scos.
asa ca da-i si probeaza...
si dai si lupta si lupta si dai ![]()
![]()
acum m-am potolit si m-am asezat sa va scriu
cukm sunteti azi?
Lore esti mai bine?
acum ma apuc sa citgesc din urma dar sper ca ti-ai mai revenit cu gatul.
oricum ...daca nu, sa faci ce a zis doctorita ta

Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Ce faceti? Ce ma sfatuiti si pe mine sa fac sa ma testez sau nu? Azi sunt ziua 26, luna trecuta mi-a venit la 27 de zile iar penultima la 30 dar va zic sincer ca nu prea am curaj sa fac test dar nici simptome nu am de rusi, doar un pic de greata si cateva pofte care sunt mai pronuntate de anul trecut de cand vreau
.
Va 
sa aveti o zi buna.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata gagici. Ce faceti? Ce ma sfatuiti si pe mine sa fac sa ma testez sau nu? Azi sunt ziua 26, luna trecuta mi-a venit la 27 de zile iar penultima la 30 dar va zic sincer ca nu prea am curaj sa fac test dar nici simptome nu am de rusi, doar un pic de greata si cateva pofte care sunt mai pronuntate de anul trecut de cand vreau .Va ![]() sa aveti o zi buna. |
Neata Miha,
eu zic sa mai astepti o zi sau doua...sa nu te demoralizezi aiurea daca nu iese acum.
Oricum iti tin pumnii orice-ar fi

lorena_86 spune:
buna fetelor
ioana, poate o sa te superi pe mine dar .....esti culmea....multe fete de aici si-ar dorii sa aiba o liniuta cat de pala iar tu te rogi pt reglarea cm-ului.....cum vrei sa-ti mai exlic ca nu are cum ca creasca hCG-ul inafara sarcinii, tu sigur esti insarcinata, chiar daca ai liniutele pale, dar au fost mai multe teste asa ca nu au cum sa dea gres toate....mai bine roaga-te sa fie bine bebe....cred ca de asta ai mai mare nevoie decat de reglare.....
acum eu nu o sa mai zic nimic, macar sa iei utrogestanul ca sa aiba macar o sansa sarcina
eu ma rog pt tine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen