Aspirante optimiste >20 ani (650)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata dragutelor
SA traiti un sf de saptamana minunat!
Tuturor Teodorelor/ Teodorilor si toate derivatele un La multi ani ! si sa traiti sanatosi si fericiti cu numele

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Lary pentru cafea, e fff buna

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Ma mananca degetutele sa fac un test. Ce ziceti e prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetelor...presupun ca asteptati vesti.....??
din pacate cele doua liniute sunt slab vizibil cea de-a doua,testu e unul din ala la 2 lei,dar la 5-10 secunde nu se vedea nimic ci la 10 parca minute s-a vazut dar slab pozitiv.
ma rog la dd sa-mi vina urati macar sa ma reglez cu menstra ca bb nu cred ca e,nu am nici un simtom decat ca ma doare capu de eri si burtica cate o data.

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

IOANA tu cite zile de intarziere ai?Mie in prima zi de intirziere a 2 liniuta era f.pala dar a 2a zi era la fel cu cea de control.Poate tu esti dintre cele care testul se pozitiveaza mai greu.Eu inca iti tin pumni!

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

neata fetelor...presupun ca asteptati vesti.....??
din pacate cele doua liniute sunt slab vizibil cea de-a doua,testu e unul din ala la 2 lei,dar la 5-10 secunde nu se vedea nimic ci la 10 parca minute s-a vazut dar slab pozitiv.
ma rog la dd sa-mi vina urati macar sa ma reglez cu menstra ca bb nu cred ca e,nu am nici un simtom decat ca ma doare capu de eri si burtica cate o data.

Mergi la inceput

Fetele stiti pe cineva care ma poate ajuta cu o cultura de Kefir( de apa, de lapte) si o ciuperca de kombucha?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Ma bucur ca iti place cafeaua mea
Tu cum mai stai cu planul bebe?Iarta-ma dar stiu ca erai f. optimista intrun timp,acum intri mai rar si nu mai stiu ce sa intamplat.

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Lary pentru cafea, e fff buna

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

aa daca e asa lary sigur nu sunt cu bb deoarece pot zice ca zilele trecute era mai vizibila linia a doua si acum se vede mult mai greu,posibil sa fie o sarcina care s-a prins un pic si apoi a plecat...
o intrebare pt voi...ce asi putea sa iau pt a regla menstruatia deci de luna tecuta cand mi-a intarziat 3 saptamani vad ca si luna asta e nasol,si macar sa ma pregatesc pana dupa post sa fiu fres...oricum nu mai prestam pana dupa post.

Mergi la inceput

Eu innainte de a afla ca sunt graviduta la fel ma durea burta ca la cm si aveam siini usor sensibilii.Tinem pumnii strinsii si la tine sa fie bebe.Acum in momentul asta un test de urina nu cred ca ar fi relevant doar un test de sange ar arata daca este bebe sau nu.Tu de cate zile ai cm?Azi in ce zi esti?

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Ma mananca degetutele sa fac un test. Ce ziceti e prea devreme?

Mergi la inceput

Mie anul trecut dr. mea dat sa iau duphaston din ziua 16 a cm pina in ziua 25 a cm o pastiluta pe zi.Pot sa zic ca sa reglat la 28 de zile cind luam medicamentele ,apoi cind nu leam mai luat am avut cm de 27 de zile.Eu sincer naturiste pt reglarea cm nu mai iau.In luna in care am luat BU si tot felul de ceaiuri(cretisoara,coada soricelului)mea intirziat ciclul 2 saptamani si nu mea venit decat daca am luat timp de 3 zile duphaston 3 pastilute pe zi.Acum fiecare corp reactioneaza diferit la medicamente.Cel mai bn. intrebi dr.

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

aa daca e asa lary sigur nu sunt cu bb deoarece pot zice ca zilele trecute era mai vizibila linia a doua si acum se vede mult mai greu,posibil sa fie o sarcina care s-a prins un pic si apoi a plecat...
o intrebare pt voi...ce asi putea sa iau pt a regla menstruatia deci de luna tecuta cand mi-a intarziat 3 saptamani vad ca si luna asta e nasol,si macar sa ma pregatesc pana dupa post sa fiu fres...oricum nu mai prestam pana dupa post.

Mergi la inceput