Aspirante optimiste >20 ani (650)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ioana, tu ia utrogestan ca e bun in astfel de situatii

ar mai fii o varianta, dar nu stiu ce sa zic.....sunt slabe sanse....eu doar iti prezit o situatie.....

in urma unei perderi de sarcina care nu a fost chiuretata exista posibilitatea sa mai ramana un rest din produsul de conceptie, in special de placenta care sa secrete in continuare beta hCG....asta insemnand ca testul tau sa para usor pozitiv in urma sarcinii de luna trecuta.....dar cu siguranta se vedea la eco.....asta daca e un eco bun si un ochi de dr pe masura....

nu vreau sa te descurajez.....ti-am spus doar ca sa nu fii surprinsa.....dar acest lucru e relativ rar intalnit

cum au zis si fetele....o dozare in dinamica la 48 ore a beta hCG-ului te-ar lamurii......ideea e sa creasca aproape de a se dubla dupa 48 ore

trebuie sa fii tare si cu siguranta o sa treaci cu bine peste aceasta grea incercare....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

multumesc lorena pt incurajari,am citit pe alte forumu-ri si scria undeva ca pe timpul sarcini endometrul trebuie sa fie gros,nu subtire,ee na ma imbat si eu cu apa rece
va pup nb si spor la II ne reauzim maine ma duc sa fac nani.

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana din cate am auzit si eu de la gravidutele noastre, o sarcina se vede cel mai devreme la eco transvaginala la 6 sapt, deci ai fost mult prea devreme pentru confirmarea sarcinii. Eu zic ca e bebe sigur. Maine o sa vi cu II sunt sigura si nu te mai stresa ca-i faci rau lui bebe. Mi se pare ciudat ca doctorul in loc sa-ti faca beta ti-a facut ecografie. Pai el nu stie ca nu se vede nimic la o varsta atat de mica a sarcinii. Hai Ioana, curaj, maine cu prima urina se ivesc si liniutele

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Didi ce mai faci? Te mai asteptam pe la noi. Cosmi, Sorinake haideti fetele, mai dati-ne vesti despre voi.
pe toate, week-end placut!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

fetelor la mine s-a agravat starea
ma doare si ma ustura rau pe gar si imi e rau, cred ca fac febra

mie frica....ca am facut acum 3 luni o infectie foarte puternica in gat si nu mi-a trecut vreo luna dupa multe antibiotice, ajunsesem la puroi in gat.....offff nu mai vreau sa trec prin asa ceva, plus ca atunci nu aveam cum sa fiu gravi dar acum imi e foarte frica daca fac febra si infectie in gat sa nu-l afecteze pe bebe in cazul in care se prinde ceva

ziceti-mi ceva naturiste, leacuri babesti
pana acum am luat limonada dar nu e bine ca irita tare, am luat strepsils...parca mai rau mi-a fost, am luat si paracitamol dar se pare ca fara efect

va pupic dulce
ma bag in pat

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

moni, vezi de ce eu prestez mai mult
spre deosebire de tine la mine mucusul e din abundenta, azi cel mai rau, fetelor ma simt uda.....trebuie sa merg la baie sa ma spal si fara sa imi fac nevoi.....scuzati detaliile si am intepaturi de ovare.....asa ca nu vreau sa tarez....
moni, eu am cm de vreo 30 zile asa ca nu se stie .....eu pana duminica nu depun armele

sper doar sa treaca iritatia asta din gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor la mine s-a agravat starea
ma doare si ma ustura rau pe gar si imi e rau, cred ca fac febra

mie frica....ca am facut acum 3 luni o infectie foarte puternica in gat si nu mi-a trecut vreo luna dupa multe antibiotice, ajunsesem la puroi in gat.....offff nu mai vreau sa trec prin asa ceva, plus ca atunci nu aveam cum sa fiu gravi dar acum imi e foarte frica daca fac febra si infectie in gat sa nu-l afecteze pe bebe in cazul in care se prinde ceva

ziceti-mi ceva naturiste, leacuri babesti
pana acum am luat limonada dar nu e bine ca irita tare, am luat strepsils...parca mai rau mi-a fost, am luat si paracitamol dar se pare ca fara efect

va pupic dulce
ma bag in pat

lore,dar te ustura cand inghiti?mie asa mi s-a intamplat acum 2 luni si am ajuns de am luat antibiotic anugumentin 1000mg!ma ustura in gat de mureamin cazul in care ai avut ce am avut eu trebuie sa iei anitibiotic neaparat!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!
lore sanatate multa...asa am patit si eu acum 3 sapt si ca si sarah am ajuns pe antibiotic..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

fetelor, eu am o nelamurire.....mucusul cand devine lipicios.....a trecut ovulatia sau e in toi....
pe sfatul medicului am gasit o informatie care se bate cap in cap....:

"mucusul secretat de glandele localizate in si in jurul colului uterin, modificari ale consistentei mucusului cervical pe intreaga durata a ciclului reproductiv al unei femei. Mucusul cervical, mai poate fi intalnit sub denumirea de fluid al colului uterin.
Unul dintre rolurile mucusului cervical este sa impiedice patrunderea spermatozoizilor in uter (devenind lipiciso si ingrosandu-se) dar si de a contribui la transportul spermei prin cervix (in perioada de ovulatie, cand mucusul cervical are consistenta albusului de ou, este mai lipicios si abundent)."

zice ca atunci cand vedine lipicios are rod de a impiedica spermatozoizii sa patrunda in uter....pai ce inseamna asta.....ca nu e bun in conceptie..?
ce sa mai inteleg.....apoi un alt rol zice ca ajuta spermatozoizii la trecerea prin cervix (col uterin) sa ajunga in uter

daca voi stiti altceva sau intelegeti altceva din explicatia dr astora ziceti-mi si mie ca sunt destul de la ora asta

Mergi la inceput

da sarah....ma jeneaza...inca nu ma deranjaza asa de tare ca alta data cand imi simteam besicute, ghimpi si fara sa inghit....dar sigur se ajunge si acolo daca nu intervin rapid....offff nu vreau antibiotice

Mergi la inceput