Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
mai astept pana maine....daca e la fel imi sun ginecoloaga sa imi zica ea ca e de facut
va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
buna seara 
sa stiti ca nu am chiulit..am intrat insa foarte tarziu sa va citesc si stiu ca pe la orele alea nu mai sunteti pe aici..
am vazut ca ati fost foarte ocupate
..bravo lorena ca te tii de treaba

Ioana..te asteptam cu II liniute 

eu fac deja galerie
katy, sarah, draguta, mihaela, mada, lorena, gaby, anca, sophia..va 
pe toate si sa aveti un weekend minunat
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, vezi de ce eu prestez mai mult spre deosebire de tine la mine mucusul e din abundenta, azi cel mai rau, fetelor ma simt uda.....trebuie sa merg la baie sa ma spal si fara sa imi fac nevoi.....scuzati detaliile si am intepaturi de ovare.....asa ca nu vreau sa tarez.... moni, eu am cm de vreo 30 zile asa ca nu se stie .....eu pana duminica nu depun armele sper doar sa treaca iritatia asta din gat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore da, foarte bine atunci
Baga mare
deci nu ne testam in acelasi timp?...tu cu 2-3 zile mai tarziu
nici nu stiu ce sa zic sa iei....miere?
aaa eu cand eram mica imi puneam comprese la gat asa: vata imbibata in spirt deasupra folie de alimente ca sa tina umed spirtul si sa se duca doar intr-o directie si deasupra puneam un fular infasurat bine.
am mai auzit o varianta cu foaie de vaRZA TOT ASA, DEASUPRA folie si apoi fular - si stat asa toata noaptea
mai e albastru de metil in gat
toate astea pentru durerea in gat
si ciorapi cu spirt in picioare mai punteam. sa tragb febra
corina_s spune:
pe mine m-a pus o veste pe ganduri..tocmai a anuntat un coleg de munca ca are TBC..dar nu se stie inca ce fel de virus, daca este contagios sau nu, am inteles doar ca nu este izolat la spital - ma gandesc ca e un lucru bun asta

o sa ne anunte cei de la medicina muncii daca tre sa facem teste de sange si poate raze la plamani..nu stiu cum o sa fie, insa ma gandesc ca eu vreau bebe..si nu stiu daca s-a transmis virusul printre colegi..si teoretic sapt viitoare as fii in perioada fertila..
sunt cam ingrijorata

corina_s spune:
lorena..bea lapte cu miere pentru gat iar pentru scaderea febrei: sosete in otet si bagate in picioare sub patura

Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, eu am o nelamurire.....mucusul cand devine lipicios.....a trecut ovulatia sau e in toi.... ![]() pe sfatul medicului am gasit o informatie care se bate cap in cap....: "mucusul secretat de glandele localizate in si in jurul colului uterin, modificari ale consistentei mucusului cervical pe intreaga durata a ciclului reproductiv al unei femei. Mucusul cervical, mai poate fi intalnit sub denumirea de fluid al colului uterin. Unul dintre rolurile mucusului cervical este sa impiedice patrunderea spermatozoizilor in uter (devenind lipiciso si ingrosandu-se) dar si de a contribui la transportul spermei prin cervix (in perioada de ovulatie, cand mucusul cervical are consistenta albusului de ou, este mai lipicios si abundent)." zice ca atunci cand vedine lipicios are rod de a impiedica spermatozoizii sa patrunda in uter....pai ce inseamna asta.....ca nu e bun in conceptie..? ![]() ce sa mai inteleg.....apoi un alt rol zice ca ajuta spermatozoizii la trecerea prin cervix (col uterin) sa ajunga in uter ![]() ![]() daca voi stiti altceva sau intelegeti altceva din explicatia dr astora ziceti-mi si mie ca sunt destul de ![]() ![]() ![]() la ora asta======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu stiu ca atunci cand mucusul e ca albusul de ou si, mai mult, e si lipicios, e ideal pentru transportul micilor deportati. deci si eu stiu ca e cel mai bun, ca se lipesc aia micii in el, ca in panza de paianjen . eu asa stiu so!!! go for it!!!!!

lorena_86 spune:
fetelor, am sunat-o pe dr mea
mi-a zis sa iau augmentin la 12 ore ca nu are nimic
doar ca azi nu cred ca mai am vreo sansa sa le cumpar ca nu se dau fara reteta....si la ora asta nu vreau sa deranjez pe nimeni
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
da moni, din pacate nu ne testam in acelasi timp
eu pe 27 as vrea....atunci de ziua sotului
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Gagici ce faceti?
Eu ma uit la romanii au talent si ma amuz cu sotul dar am intrat sa va doresc un wekend placut si sa iesiti la plimbare ca s-a mai incalzit vremea.
Va