Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!
Raspunsuri - Pagina 21
cami_antonia spune:
ACUM
PISUC SAU ALINA06
CARE V-ATI HOTARAT SA FACETI CONTRACT CU CBC?
pt celule stem
am o prietena din bucuresti
care ofera un voucher
de reducxere
dar e valabil pana pe 15 martie
deci trebuie deja cerute contractele
si trimis si voucherul
sau macar si sunat daca e valabil doar pana pe 15 martie daca mai poate fi folosit
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 26 ZILE
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Si eu am toata gama Sanosan: gel de dus, sampon, ulei de masaj, crema pt iritatii. Bebe meu vad ca le accepta si nu s-a iritat deloc. La fund dupa ce face kk il spal si il dau cu Sudocrem (l-am primit de la clinica) este f f bun. Are 2 sapt si nu s-a iritat niciodata, sper ca nici de acum incolo. La baita si noi punem ceai de musetel, galbenele si tarata oparita (recomandat de pediatra). Pe fata il spal dimineata cu musetel si pe parcursul zilei il mai sterg cu ser. Masaj ii fac in fiecare zi cu ulei si vad ca ii place mult. Cam asta e ritualul la noi ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
Suna bine ritualul tau!!!

Abia astept sa-l pun si eu in practica...ufffff, mult a fost putin a mai ramas.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
catank spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dorinut@
gasesti si la farmacie si la plafar. Mai adauga si fenicul listei. ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
Fenicul? pentru?
Multumesc!
IOANA
37+
catank spune:
| citat din mesajul lui Deea99 Fetele pup cu mare dor de voi am trecut doar pt pupul asta sunt ff obosita scartzaetoarea mea nu m-a lasat sa dorm toata noaptea..a adormit de la 6.30 la 9.20....dar dupa 80ml de nan....cand ii dau san..adoame 20 minute si iar vrea titi..sunt obosita rau cum ii completaz cu nan si 10 ml daca ia adoarmre a venit acum pediatra si mi-a zis sa ii dau o masa san una nan... sa vedem ce o iesi ca nu mai pot de azi dimi nu am apucat nici sa mananc va pup si imi e tare dor de stat cu voi la taclale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps....am dat 10 kg jos..mai multe decat luasum in sarcina..insa am o burta de pasrca as mai avea un bebe in ea ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....38 s[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red] |

bine ai revenit! Vrem pozeeeeeeeeee! 
IOANA
37+
Stefana spune:
| citat din mesajul lui catank Irinuca, am luat sanosan pentru spital, am inteles ca imi cer asa ceva (ca doar nu o sa le dau oua |
Mi te si imaginam cu cofrajul in triaj, pentru internare 
E prima data cand aud de chestia asta cu oua. Cum se face si de ce?
Scrish, totusi pe vremea noastra (
Eu zic ca e datoria noastra sa-i protejam cat mai mult, insa, intr-o lume in care nu prea mai avem alternative, nici sa nu exageram, ca n-o sa-i putem proteja la nesfarsit.
Cine stie, saracutii puii nostri, poate or sa ajunga sa se hraneasca cu pastilute verzi, ca-n filmele SF, ca resursele sunt din ce in ce mai putine...

Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 2 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
rhynna spune:
| citat din mesajul lui scrish weekendul asta o sa cumparam toate cosmeticele pt bebe, am tot stat sa caut pareri despre mustela si klorane pt ca nu ma pot sa ma decid intre cele 2 si am gasit articole ca sunt pline de chimicale periculoase pt bebe si includ grad mediu de risc pentru dezvoltare de alergii...acum nici nu mai stiu ce sa zic, ca organic sau bio sau complet natural nu mai exista aproape nimic...sa vedem. hai k m am intins o gramada...va ![]() ![]() Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :) |
Mami fericita de
Sophie Elenaschrish uite aici un link cu niste produse naturiste pentru copii:
http://www.bio4life.ro/mama-bebe
si asta...doar ca sunt mai scumpe produsele:http://www.organic-life.ro/Bebelusi_si_mamici
dorinut@ spune:
Catank feniculul e tot pt laptic, dar actioneaza si asupra colicilor. In general se foloseste trio-ul: chimen, anason si fenicul pt stimularea lactatiei. Dar si utilizarea doar a doua componente da rezultate.
Deea un pup mare de tot pt tine si pt fitoasa ta mica 
. Cum e Stefy? E topita dupa ea asa-i?
catank spune:
stefana 

ce simpatica ai fost!
Pai cum sa se faca? Pui apa calduta in cadita, apoi adaugi un albus de ou (de la tara, natural
, ca alea de cumparat au euri, au papat gainile concentrat
) si il agiti bine, bine in apa. Am inteles ca se face o tentativa de spuma...
Speli pe bb bine, peste tot, apoi il clatesti f bine...
La ce foloseste??? Ar avea o piele catifelata, eviti iritatiile pe care le-ar putea oferi produsele din comert, bb care au coji...se va curata f frumos de la albus...etc, si e NATURAL la pielea lui f sensibila nu are nevoie de produse bio ![]()
Vorbesc si eu din auzite, ..acum na...fiecare face ce si cum crede.![]()
IOANA
37+
catank spune:
| citat din mesajul lui dorinut@ Catank feniculul e tot pt laptic, dar actioneaza si asupra colicilor. In general se foloseste trio-ul: chimen, anason si fenicul pt stimularea lactatiei. Dar si utilizarea doar a doua componente da rezultate. ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011Ana-Maria |
Dorinut, si acest trio trebuie consumat inainte sa nasc cu cit timp inainte? sau dupa ce nasc? a cita zi?
Scuze...cred ca s-a mai discutat, dar eu nu am fost pe faza..
IOANA
37+
Stefana spune:
Rhynna, m-am uitat si eu pe site, la ingredientele unor produse, si par faine, faine si au si certificate Bio. Si preturile sunt bunicele.
Eu le stiu pe www.vianaturalia.ro/produse-pentru-bebelusi/ingrijire-bebelusi/" target="_blank">astea, pe care le gasesc in iasi, insa au niste preturi... 
Multumim!
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 2 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011