Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!
Raspunsuri - Pagina 20
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s am pus poze cu bebelina. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
hiiii
Doamne roxy ....ce zimbet, ...ce scumpete...uffffff sa o maninci nu alta
Multam de ...zimbet, un zimbet PERFECT!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
catank spune:
| citat din mesajul lui felicitas Bine ai venit Salo_Sama!!!. Ma bucur ca ai avut o nastere asa de rapida!!!Super!!! Catank si mama m-a sfatuit sa punem un ou, si am ous ii place la bebelina.Nu am folosit sapun decat o singura data ca sa-i facem mai usor masaj in apa. Daca nu am pus ou, am facut ceai de tarate si l-am turnat in apa. Doamna dr neonatalog ne-a spus asa la maternitate. Scutece folosesc pampers noaptea si de acelea clasice in timpul zilei, asa cum am fost crescute noi si e foarte bine deocamdata.La cele clasice verific din cand in cand sa nu fie fata uda, ca sa o schimb si o data la 1 zi jumate bag o tura la spalat. Deocamdata nu m-am plictisit, sper sa ma tina. Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
da, tarite sau ceai...baita in ceai, macar prima in prima luna. Eu sunt pentru!
IOANA
37+
dorinut@ spune:
Si eu am toata gama Sanosan: gel de dus, sampon, ulei de masaj, crema pt iritatii. Bebe meu vad ca le accepta si nu s-a iritat deloc. La fund dupa ce face kk il spal si il dau cu Sudocrem (l-am primit de la clinica) este f f bun. Are 2 sapt si nu s-a iritat niciodata, sper ca nici de acum incolo. La baita si noi punem ceai de musetel, galbenele si tarata oparita (recomandat de pediatra). Pe fata il spal dimineata cu musetel si pe parcursul zilei il mai sterg cu ser. Masaj ii fac in fiecare zi cu ulei si vad ca ii place mult. Cam asta e ritualul la noi ![]()
cami_antonia spune:
am revenit si eu putin
ca tre sa merg sa completez contractele pt celulele stem
sa le si trimit maine
sa ma relaxez
mai fetelor
eu am mai zis
fiecare procedeaza cum vrea cu acesti musafiri
DAR EU CHIAR SUNT STRESATA DE ACEST SUBIECT
SI CHIAR ACUM PT ANTONIA
ea a cules tot ce s-a putut
de pe la unii altii
asa ca fiind
stan patitul
am repetat de n ori
eu imi voi feri bebelusul
de data aceasta pana la botez
pe care il voi face imediat dupa ce implineste 40 de zile
pt ca noi am stat 10 zile in spital
cu antonia
la 40 de zile
cu chinuieli mari
si nu va imaginati cat de greu e
sa iti vezi bebele mic
atat de bolnavior
deci se poate sa fie rezistent
sa nu ia nimic
se poate insa si imbolnavi
si de la odiseea antoniei
nu am fost singurii bolnavioriu lka acea varsta
tot din cauza de musafiri
asa ca imi pare rau
da voi socializa
mai tarziu
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 26 ZILE
catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
Asa ar trebui sa reactionam teoretic, dar practica ne omoara... pe unele dintre noi. Mereu ma gindesc, sa fiu multumita ca e sanatoasa, si sa se bucure toata lumea de ea...rude, prieteni, etc... sa nu fiu disperata. Sper sa reusesc, recunosc ca inainte nu aveam acest instinct format, ..nu stiu ce m-a apucat acum... cred ca ma voi vindeca pe parcurs roxy l au tinut in brate, a stat in camera cu noi. ca doar pe el au venit sa il vada nu pe mne :)) eu nu sunt stresata deloc cu chestile astea. mami de fetita cu codite si baietel nazdravan |
IOANA
37+
dorinut@ spune:
Simo eu nu am fost constipata deloc in sarcina. Acum daca nu mai mananc fructe seara m-am constipat intr-o zi de mi-am rupt fundul
, crek am facut hemoroizi 
. Beau o gramada de apa, stau cu sticla langa mine si tot degeaba...uff
catank spune:
| citat din mesajul lui felicitas Beau in fiecare zi ceai de chimion si anason, si vad ca stam bine cu laptele, iar colici deocamadata nu am avut. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa. Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
De unde luati ceaiul? de la farmacie sau plafar?
IOANA
37+
dorinut@ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
De unde luati ceaiul? de la farmacie sau plafar? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+ |
gasesti si la farmacie si la plafar. Mai adauga si fenicul listei.
catank spune:
| citat din mesajul lui simonacip Felicitas, mie mi-a scris, fapt ne-a recomandat tuturor celor care se externau...unora intr-un grad mai mic, altora mai putin, dar ne recomanda...si cu directionare catre un anume cabinet Schris, lauriciu, irinuca, catank...la mine Jhonsonul l-a umplut de bubitze pe primul meu pui...eu cumparasem sanosan, dar am primit de la cineva un ulei Jhonson...am regretat apoi ca l-am testat...bine, copiii mei au predispozitie spre alergii, poate nu la toti e reactia asta... Rhyanna, eu nu stiu de unde sa incep dieta, nu ma mai gandesc la menu...Ma simt tanc....tre sa scap repede de kg ca ma deprima fantastic... Salo_samama bucur de vestile de la voi! Se uita repede totusi, asa-i? Eu inca ma lupt cu taietura si fundul mai ales...Abia azi am reusit sa ies afara!!! Dupa 7 zile..a fost crunt! Roxy, se zicea undeva la o luna sa aiba puiul, sa nu fie pus asa mic in fata microbilor..Dupa o luna se pare ca e mai safe... Eu am zis in a treia sapt sa-i las sa vina..dar fara pupaturi si luat in bratze....Azi avem si noi o sapt! nu i-a cazut inca buricul, dar mult nu mai este...Astept si pediatra sa vina sa-l vada...baitza inca n-am facut , doar "dus" in chiuveta. E tare cuminte..nici nu stie sa planga..si papa doar tzitzi deocamdata...desi spre seara uneori sim ca nu mai am destul laptic... Maine ies sa aleg culorile de pal pt bucatarie si living...il las cu mama...nu stiu dc ma incape ceva de imbracat ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Ce frumos, o saptamina!!! La multi ani!

Nu te cred ca esti cit ''tancu'', ...poate te simti ''plina'' cumva...dar nu se poate... Hai fii mai optimista!
Ce fac fratiorii lui Arsenie? cum reactioneaza? Poze cu toti 3 ai reusit sa le faci? daca da.... vrem sa vedem
Mult spor simona, ...si numai bine!

IOANA
37+
Deea99 spune:
Fetele pup cu mare dor de voi
am trecut doar pt pupul asta
sunt ff obosita scartzaetoarea mea nu m-a lasat sa dorm toata noaptea..a adormit de la 6.30 la 9.20....dar dupa 80ml de nan....cand ii dau san..adoame 20 minute si iar vrea titi..sunt obosita rau
cum ii completaz cu nan si 10 ml daca ia adoarmre
a venit acum pediatra si mi-a zis sa ii dau o masa san una nan...
sa vedem ce o iesi ca nu mai pot
de azi dimi nu am apucat nici sa mananc
va pup si imi e tare dor de stat cu voi la taclale

ps....am dat 10 kg jos..mai multe decat luasum in sarcina..insa am o burta de pasrca as mai avea un bebe in ea![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]

David, Matei si Vlad Arsenie