Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Hello fetelor,
vin si eu de la ecograf si mai bine nu ma duceam.
N-am vazut atata prostie de cand sunt.
Am fost si eu aici in Pitesti la un centru medical, DR Luca pt fetele din Pitesti, si sa va zic ce mi-a spus, daca voi credeti ca asa ceva este posibil.
Cica fata mea are la 35s si 1 zi doar 1880 greutate de 31s. Si nu va mai spun de celelalte masuratori, dupa unele este si de 30s.
Cum se poate asa ceva, nu stiu. Eu inteleg ca eco mai dau si erori dar chiar atat de mari?
La acelasi eco, dar alt doctor la 33s avea 2000g si era f bine.
Iar la 34s la Bucuresti avea 2200 si era la zi.
Sa scada in greutate 400 g intr-o saptamana?

Oricum nu imi fac griji, eu sunt sigura ca fluturasul meu este bine, mai ales ca mi-a crescut si burtik f mult in ultimele 2 si am luat si 1 kg. O sa fac poze diseara sa ma vedeti si voi.

Si pe 17 martie ma duc la Bucuresti. Voi vedea acolo sigur. Ca dr de acolo mi-a facut eco toata sarcina si chiar am incredere in ea.
Oricum ceea ce mi-a zis asta azi e imposibil.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

irinuca si eu tot de la naturisti l-am luat. nici nu stiu daca are alcool, nu m-am uitat. are ceva daca are alcool? eu m-am dat cu el si este foarte bun, vindeca repede.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ma gandesc sa nu usture. eu l-am incercat 1 data dupa ce m-am epilat cu ceara si m-a usturat . Pe taietura sigur o sa ma usture si mai tare...
Si al meu miroase puternic a alcool. Cred ca al tau e fara alc.

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, iti recomand babycalm....in loc de baby drink. nu e dulce deloc.

millie, eu dupa ce am folosit in spital tampoane din comert cumparate nu mi-a mai venit sa le folosesc acasa pe cele facute......

ssbrya...offf doamne....imi pare tare rau ca a trebuit sa dai peste asa "prost" ecograf.....eu zic sa stai linistita....cum sa scada in greutate????

roxy ai reusit sa ii tai unghiutele!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Citat:

fetelor voi ati primit vizite? sau inca nu? maine vin si la noi finutii si nasii. sper sa nu stea mult ca noi avem program de acum
nu am chef de ei dar ce sa fac acum daca au zis ca vin....

eheeee noi am si terminat cu vizitele....
au inceput din ziua a 4--a cand am ajuns acasa..

Mergi la inceput

deea bine ati revenit!! cum te simti?? vrem pozici!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am pus poze cu bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi dar nu l-au luat in brate sau sa-l pupe, nu? l-au vazut la el in camera? sau l-ai adus tu sa-l vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bine ai venit Salo_Sama!!!. Ma bucur ca ai avut o nastere asa de rapida!!!Super!!!
Catank si mama m-a sfatuit sa punem un ou, si am ous ii place la bebelina.Nu am folosit sapun decat o singura data ca sa-i facem mai usor masaj in apa. Daca nu am pus ou, am facut ceai de tarate si l-am turnat in apa. Doamna dr neonatalog ne-a spus asa la maternitate.
Scutece folosesc pampers noaptea si de acelea clasice in timpul zilei, asa cum am fost crescute noi si e foarte bine deocamdata.La cele clasice verific din cand in cand sa nu fie fata uda, ca sa o schimb si o data la 1 zi jumate bag o tura la spalat. Deocamdata nu m-am plictisit, sper sa ma tina.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Citat:

bb_yasmi dar nu l-au luat in brate sau sa-l pupe, nu? l-au vazut la el in camera? sau l-ai adus tu sa-l vada.

roxy l au tinut in brate, a stat in camera cu noi. ca doar pe el au venit sa il vada nu pe mne :))
eu nu sunt stresata deloc cu chestile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Beau in fiecare zi ceai de chimion si anason, si vad ca stam bine cu laptele, iar colici deocamadata nu am avut. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput