Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank eu de la inceput le-am zis fara pic de rusine sa nu vina decat dupa 3-4 saptamani. mai repede sa nu-i vad. si cand vin le arat bebelina si atat, mai mult nu. de la 1 mtetru asa.
eee acum nici chiar asa s-o izolezi, ca trebuie si ea sa intre in contact cu mediul , nu? dar nu imediat dupa nastere.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank eu folosesc spray-ul de galbenele cu propolis si este foarte bun.

salo bine ati venit acasa.

Deci exista si spray..nu am stiu. Multam de pont.

Poze cu bebelina cind ne mai pui? I/ai taiat unghiile, sau tu chiar astepti nasa? Hai mai roxy... chiar asculti toata ''babutele''?
Vreau poze cu Anastasia dar fara manusi

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy nu te supara pe invitati, cred ca sunt si ei entuziasmati. imi aduc aminte cand au nascut cateva prietene, muream de nerabdare sa vad bebeii si cred ca m as fi uitat la ei cu orele. la momentul respectiv efectiv nu m-am gandit ca e devreme sau ceva de genul, m-am dus in vizita dupa ce am sunat in prealabil sa intreb daca e ok sa merg, cu pungi de cadouri, nu am pus mana pe bebe pentru ca mi se parea ca nu e "locul" meu sa fac asta asa devreme dar m am rezumat sa stau cuminte intr un colt si sa ma uit la ei poate gandesc si ei la fel...

acum chiar ma gandesc cum o sa fie cand nasc, daca o sa am chef de primit vizite la spital sau imediat acasa. pe deoparte cred ca nu o sa am nici un chef de socializare, dar pe de alta nici n as vrea sa pun o bariera intre noi si restul prietenilor, chiar nu stiu cum o sa procedez, sa vedem...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:

catank eu folosesc spray-ul de galbenele cu propolis si este foarte bun.

Roxy eu am un spray cu propolis si galbenele, luat din Plafar (marca ProNatura-Dr. Ionut Moraru), dar are alcool. Nu m-am uitat la ingrediente cand l-am luat. Al tau are alcool? Nu cred ca merge sa ma dau pe rana cu alcool, nu? (Sper ca vorbim de acelasi lucru: spary pt taietura dupa nasterea naturala sau cezariana)

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

catank da, i-am taiat unghiile. ti-am zis ca m-am enervat, sa nu mai aud nici o baba de acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

catank intr adevar foarte natural tot ce a facut prietena ta, o sa incerc si eu

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

La mine primele baite sigur vor fi doar cu albus de ou . Mi/a placut de tipa, pt ca ea este destul de fitoasa ... insa in privinta lui bb a ales leacuri ''de babute''

Mergi la inceput

roxy nu o voi izola fireste, ..dar nici sa mi/o smotoceasca...sau sa o pupe ii cred in stare ...

Le spun si eu de la obraz...

stumphy uite o sa/ti revii repede!!!

Mergi la inceput

irinuca si eu tot de la naturisti l-am luat. nici nu stiu daca are alcool, nu m-am uitat. are ceva daca are alcool? eu m-am dat cu el si este foarte bun, vindeca repede.

Mergi la inceput

Citat:

catank da, i-am taiat unghiile. ti-am zis ca m-am enervat, sa nu mai aud nici o baba de acum.

Bravooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

La mine primele baite sigur vor fi doar cu albus de ou . Mi/a placut de tipa, pt ca ea este destul de fitoasa ... insa in privinta lui bb a ales leacuri ''de babute''

Ce inseamna primele baite? Prima luna? sau primele 3 luni?
Sa-o pun pe soacra sa-mi pastreze ouale de gaina curte!
Si apoi ai zis ca vei folosi Sanosan?
Hai ca m-am incurcat!
Ma enerveaza forumul asta ca nu imi place modul de "cautare" in subiecte Trebuie mereu sa reluam acelasi informatii, in loc sa cautam in forum postarile anterioare...

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput