Mar-Apr(178) Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami pai asta si vreau. cu musafirii nici nu eram de acord de aia le-am zis de la inceput sa vina mai incolo, dupa 3-4 saptamani de la nastere. ca ei vroiau sa vina atunci, imediat asa ma enerveaza, ei nu se gandesc asa un pic?
oricum le arat bebelina si gata, atat. nici nu-i las in camera la ea, o aduc eu s-o vada si gata.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

aaaa si mi am aminti sa intreb pe madutzaŃ_bra sau pe roxy,ca parca voi ati folosit,ceaiul de anason amestecat cu chimen era pt a avea mai mult lapte sau pt altceva,ca eu mi am cumparat dar nu sunt sigura la ce foloseste

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

alina_n

eu mi-am luat 3 pachete de vata proportionata si fase sterile din alea mari. Nu am facut inca tampoanele, prefer sa le fac la spital...sper sa fiu in stare. Ce am retinut si multam de sugestie, ...nu mai stiu cine a punctat ca se pun mai multe ''portii de vatat proportionata''... depinde de ''cantitatea lohiilor''

Altceva nu mi-am luat, sper sa/mi fie astea suficiente. nu?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

scrish, irinuca mai este asa putin si va alaturati noua cu caca si pipi.
vedeti, cand aveam burtici aveam griji, acum avem bebeii si alte griji....

Mergi la inceput

strumphitza cel mai bine sa iesi putin la aer, o sa te simti mai bine. si lasa bebelina sa doarma si ea linistita, nu te mai nelinisti, ai vazut ca da semne pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

stefana, m-am uitat pe faimosul site organicbaby unde comercializeaza produse weleda, cica ideale pt bebe si bio. am dat un search pe cosmeticdatabase (un site unde verifici cat de "naturale" sunt produsele si au si astea factor de risc :)) o sa vad pana la urma ce cumpar, ma mai interesez un pic pana maine si gata. optam catre mustela pentru ca am inteles de klorane ca sunt mai mult pt piele sensibila si n-as vrea din prima sa il sensibilizez inutil...

irinuca am uitat de semnatura sunt in sapt 37 deja. m-a dat doctorita peste cap cand mi-a zis ultima oara ca numaram ca fraiera cu o sapt in urma :)) la mine dpn-ul s-a modificat, de pe 5 aprilie la 1 aprilie si sa vedem sapt viitoare ultima eco, se pare ca am un bebe voinic...si daca e mare in continuare, ajung la cezariana si sper sa pot naste pe 25 martie, care inseamna sapt 39...oare cum mi-o fi norocul?

dorinut@ suntem colege de suferinta inseamna :)) ce-or avea baietii astia ai nostrii de le place asa in coasta?:))

mamici care ati nascut prin cezariana, cum se prezinta burtica? se retrage? folositi centura postnatala? ca sa stiu si eu cum sa ma pregatesc...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Acum, masta cu riscul alergen e relativa. Pt ca alergii se fac f des si la alimente, nu numai la chimicale. la capsuni, la banane, la peste etc si asta nu le face mai putin naturale.
Cred ca e o diferenta intre organic/bio si alergen. Chiar de contin doar ingradiente naturale, plante, tot se poate declansa o alergie la una dintre astea. Depinde doar de organismul fiecaruia.

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 2 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

catank eu folosesc spray-ul de galbenele cu propolis si este foarte bun.

salo bine ati venit acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy ai mare dreptate! Nici eu nu vreau musafiri . Chiar...la cit timp pot veni???exista vreo regula?

Eu i-am amenintat de pe acum ca nu/i las...si cumnata mea care e o ''pisaloaga'' mi/a spus ca s/o cred eu ca ea nu va vedea fata...ca o va pupa si o va smotoci imediat ce o aduc acasa

I/am spus da da ...ti/o arat pe la fereastra

Stiu ca nu e bine sa exageram nici noi, dar nici asa... lume ca la balamuc, ... la mine cam asta e ''nemu''...vin grupuri, grupuri
Ce m-oi face nu stiu?!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

lauriciu da, ceaiul acela este pentru lactatie dar este bun si pentru bebe cand il bei tu, asa am auzit. mie mi se pare ca este bun ceaiul, am lapte mult, cred ca este si efectul ceaiului si mulsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lauriciu pai sa facem un club de scorburi atunci

catank intr adevar foarte natural tot ce a facut prietena ta, o sa incerc si eu

stefana asa e, eu de ex mi-am cumparat pt mine johnson's bedtime pentru ca imi place la nebunie cum miroase :)) si n am nici o alergie nimic...sunt la campanii acum pe piata ca nici nu stii ce sa mai crezi. si acum ca sa fac o gluma de caracter hazliu nu stiu cum am crescut noi fara cosmetice bio, scutece, mese de infasat, videomonitoare, lingurite de silicon etc...

roxy de abia astept

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput