Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
anka-maria spune:
Si mie imi place Jumperoo-ul. Si ala de la Baby Einstein e misto.
Io sigur o sa-i iau asa ceva, numai ca nu prea stiu de la ce varsta. Cred ca pe la 5 luni ar fi ok, important este sa aiba ei impulsul de a se ridica si dorinta de a sta la verticala.
Shines spune:
Mda..
Anka..iti impartasesc ideile.
revenim iar la vesnica idee..fiecare suntem unici in felul nostru!! regulile nu se aplica tuturor..cel putin nu la fel.fiecare face cum crede.
parerea mea..ideile mele.. felul in care mi-am crescut copii : i-am ingrijit,i-am iubit,le-am aratat toata afectiunea si iubirea pe care doar o mama le poate da unui copil..,le-am oferit ce au cerut sau ce au avut nevoie, material si nematerial..pe cami am educat-o de mica sa fie cuminte,sa fie respectuasa (prin vorbe bune,prin explicatii,aratand modele bune sau proaste in jur cat sa inteleaga la varsta aia)..
insa..traim intr-o lume agitata,rapida..in care plecam la servici dim la 6 si venim seara la 6..trebuie sa existe niste reguli astfel incat in momentul in care te rupi de ei..sa stie sa supravietuiasca, sa fie siguri ca se vor descurca..sa accepte alte persoane din jur cu usurinta. iar aceste reguli nu le impui, ci se invata in timp,vin de la sine..le prinde copilul singur din comportamentul parintilor.
au dormit mereu in patutul lor si in camera lor, au lucrurile lor..Cami are programul ei individual,lucrurile ei..pasiunile ei. Isi formeaza singuri personalitatea,cer singuri anumite lucruri,la fel de bine le refuza..nu trebuie sa faca ei ce vad la mine zilnic..nu trebuie sa ia modelul meu.
si mai sunt de parere ca dincolo de mame care cresc copii..suntem si femei, iar sotii nostrii sunt acei iubiti de care ne-am indragostit nebuneste..si care trebuie sa ramana in locul lor special din suflet. sa existe timp pentru copii,pentru tine ca femeie,pentru sotul tau,pentru parinti,frati/surori.
nu ma simt deloc vinovata cand pasez copiii la tasu sa aibe grija de ei doua ore..timp in care am grija de mine..si numa de mine.
ma repet..asta fac eu,pe principiul asta imi cresc copii, nu vreau sa se simta cineva lezat..sunt ideile mele..acu o sa vedem daca bune sau rele,in general ''roadele'' le culegem mai tarziu,atunci ne dam seama daca am gresit sau nu,daca puteam face mai multe si mai bine.
pupici la fete,nu va mai suparati
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
mda..ma gandeam eu ca jumperoo ala ii poate si ranii
citisem despre el ca se pun copii cand isi sustin bine spatele si stau in fund, cand talpile lor stau perfect pe sol..
ma mai ''cetesc'' si ma mai gandesc la el..
despre pret..daaa,pai la noi e pretul cel putin dublu..cei care le importa fac bani frumosi...asta e
florintunde spune:
multumim pentru urari
Atata suparare si scuze si controverse...sincer!..
-Eu nu fac nimik asa cum faceti voi..nici nu-mi impartasesc principiile ca sunt doar ale mele..e doar copilul meu...si nu citesc nici o carte,nu trebuie sa ma inspir din articole postate pe net ca sa pot sa-mi cresc copilul..sunt Eu asa mai inapoiata..nahh..
Copilul meu mananca aiurea..cum vrea ea,doarme cu mine ca asa vreau eu...etc..nu-mi pasa de cum fac altiisi ma vede si sotul asa nearanjata si nesexoasa ca doar sunt a lui si nu trebuie sa ma simt intr-un fel sau altul fata de el..nu ma dau cu rimel cand ma trezesc ca sa-i fiu pe plac...
Eu judec omul dupa continutul capusorului, cum gandeste,cum se comporta cu mine..-dupa aceea vine aspectul fizic...
ASTA-S EU
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Doloress spune:
Jumperoo - am avut si noi si a fost super fun pt Patrick, uitati aici : http://good-times.webshots.com/video/3024053270102927551DYIFAA
Intr-adevar, se pune numai cand sta binisor in fund, eu l-am pus de la 9 luni ca al meu a fost mai intarzaiat din punct de vedere motor, din cauza prematuritatii. Pe el zicea ca poti sa-l pui de la 6 luni.
Si daca tot e sa depanam amintiri, ia uitati aici alt filmulet funny cu Patrick
http://good-times.webshots.com/video/3061339030102927551PvRZPm
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Jumperoo - am avut si noi si a fost super fun pt Patrick, uitati aici : http://good-times.webshots.com/video/3024053270102927551DYIFAA Intr-adevar, se pune numai cand sta binisor in fund, eu l-am pus de la 9 luni ca al meu a fost mai intarzaiat din punct de vedere motor, din cauza prematuritatii. Pe el zicea ca poti sa-l pui de la 6 luni. Si daca tot e sa depanam amintiri, ia uitati aici alt filmulet funny cu Patrick http://good-times.webshots.com/video/3061339030102927551PvRZPm Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
ce scump e..jumperoo-e super..
filmuletul 2 e bestial...imi aduce aminte de Mario
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Wudy spune:
Buna fetele,
Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar promit s-o fac...candva.
Din ultimele postari ...mmm, parca nu-mi vine sa ma apuc sa citesc tocmai acum.
pentru fetele suparate.
Ieri am facut si noi o lunita, am crescut, suntem fetite mari de acum.
Astazi am ridicat-o si eu la geam putin, fereastra deschisa normal...dar parca sunt paranoia, mi-a fost teama s-o las mai mult
Dar progresiv cred ca este cuvantul magic
Cred (ma pricep la pus linkuri de nu mai pot) ca la semnatura puteti vedea pozici cu noi.
Va pup
cred ca de fiecare data cand scriu imi doresc sa o pot face mai des...dar nu mai zic nimic ca cine stie
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#
monika_bt spune:
Am revenit si eu dupa o ora de somn langa mandra mea.
Azi a scos-o prima data la geam ptr 5 minute: mi-a adormit bustean si doarme de atunci...Pana la o luna o voi scoate la geam, apoi incet incet afara...
Voiam sa va spun ca eu, da, ma ghidez dupa voi si de multe ori va urmez sfaturile. Sunt mamica prima data si aleg sa urmez sfaturile altor mamici tinere decat ale celor in varsta.Nici eu nu sunt de acord cu"nu-l lua in brate", am avut pers care mi-au venit in rodin si care m-au sfatuit asa.Am zambit si am facut cum am vrut eu...Ei vin si pleaca, eu o cresc cum vreau eu. N-o las sa plnag ptr ca mi se rupe inima. Sotul meu venise cu indicatii pretioase de la maica-sa sa o las sa planga sa se dezvolte plamanii. Iaca na! sa planga ea cat vrea, sa se dezvolte ce vrea ea. Copilul meu nu va plange singur in patut ca un orfan! E alegerea mea. Mai nou cica: Cum o scoti de la baita? O mana sub cap si una sub fund si pe prosopel..."Vai, nu-i bine! Trebuie scoasa de cap sa aiba gatul lung!Deci poa' sa ma omoare cineva, dar eu de cap nu-mi iau fata. Nu pot!
Cat despre barbati...ieri chiar i-am spus sotului ca nu m-am mai machiat de 3 luni...Iar el mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa asa, naturala si ca miros asa frumos a lapte!!
Cu crema nu m-am dat deloc nici pe fata nici pe corp, deloc, toata sarcina...Nu am vergeturi, dar pe fata mi-e pielea uscata...asa ca probabil voi incepe iar sa ma dau seara cu crema de fata...
Ok...cam asta-i!
Va pe toate!Vine primavara!!!
Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Shines spune:
Gata plimbarea noastra..care a durat fix 10 min si n-am stiut cum s-o tulesc mai repede in casa..e frig rau si bate vatul ff rau..cel putin aici la mine asa este.
Doloress..foarte misto filmuletele.
dar perna de sub picioarele lui, ati pus-o voi sau vine cu jumperoo ? ca nu am vazut in poza si perna.
anka-maria spune:
Pfuai ce misto se distreaza Patrick in jumperoo! Clar ne luam si d-asta. Sa fie pe langa bouncer, leagan, gym si alte minunatii... in ceva tre' sa stea si copilul meu 5 min. fara mine
Pana acum cea mai buna investitie la noi fuse marsupiul. Da' io nu ma las, aruuunc cu banii poate-poate ma duc si io la baie singura
Floritunde, tu n-ai de ce sa te mai dai cu rimel ca esti deja mumoasa. Io as fi multumita si cu un spalat temeinic pe ochi si pe dinti inainte de 2 dupa-masa. Noroc ca pleaca barbatul devreme la job....