Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

URHENT!

-am fost la cumparaturi..cand am ajuns acasa..am mancat o feliuta de sunca(nu avea miros)..peste o juma de ora am baut un pic de lapte..si acu ma urc p pereti de crampe si am si o diareeclar..cv a fost stricat ca Eu nu sunt deloc sensibila la burta..daca ii dau tzitzi lui fifi ce se intampla?
Fiti destepte si dati-mi un sfat

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Tunde, sorry, nu stiu, n-am patit. Dar sa ne zici ce e de facut, sa stim pe viitor.

Am fost la plimbare. Am stat o ora afara, am dat un ocol mai mic de IOR. Foarte bine a fost! Mai iesim si maine.

Mie mi s-a parut cald si nici vantul nu a batut. Doar ca am iesit in plansete (nu ii place sa-l infofolesc), dar s-a linistit destul de repede. A facut nani cam jumatate de ora si pe urma a stat cu ochii pe mine, sa nu ma piarda!

ce bine ca vine primavara!!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, sa te hidratezi bine-bine. SA NU BEI CEAI DE MENTA , ca asta e indicat pentru ablactare. Cel mai bun medicament e carbunele medicinal, alte chestii gen furazolidon nu sunt convinsa ca ai voie. Din ce stiu eu, poti alapta in continuare. Diareea nu e dintre afectiunile care indica oprirea alaptarii. E posibil sa faca si Fifi un pic de diaree, dar nu e obligatoriu!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Tunde, sorry, nu stiu, n-am patit. Dar sa ne zici ce e de facut, sa stim pe viitor.

Gabriela

deocamdata pot sa va spun ,sa va aprovizionati din belsug cu hartie igienica..nush..se trezeste fifi si ii dau tzatza..n-am ce face

SHERBI;am luat ceai din ala..sa vedem cum functioneste

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..nu stiu ce sa-ti zic. sa treaca
poate sunt fete care au patit si iti spun.

mama ce se stramba Edi la soare,nu suporta deloc.

fetele care ati dat debridat la bebei..ati obs cumva scaderea poftei de mancare ? Edi papa foarte prost de cateva zile si incepe sa ma cam sperie deja..azi a papat cu chiu cu vai cate 70 ml la 2 ore. ma gandesc sa nu fie de la debridat. rade cu bibe in gura..dar nu mai papa tot ca inainte

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, sa te hidratezi bine-bine. SA NU BEI CEAI DE MENTA , ca asta e indicat pentru ablactare. Cel mai bun medicament e carbunele medicinal, alte chestii gen furazolidon nu sunt convinsa ca ai voie. Din ce stiu eu, poti alapta in continuare. Diareea nu e dintre afectiunile care indica oprirea alaptarii. E posibil sa faca si Fifi un pic de diaree, dar nu e obligatoriu!

_

Roxana

Ea nu a f kk de 3 zile...poate ii face bine.Medicamente nu iau ..trece..ma curat si gata..sper

Tunde

Mergi la inceput

daca beau ceai de afine?am frunze de afin acasa.e voie?

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Gabriela

deocamdata pot sa va spun ,sa va aprovizionati din belsug cu hartie igienica..nush..se trezeste fifi si ii dau tzatza..n-am ce face

SHERBI;am luat ceai din ala..sa vedem cum functioneste

Tunde

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, eu stiu ca ajute afinele crude, de ceai habar n-am.
Uite, l-am intrebat pe prietenul meu nea Goagal si am gasit raspunsul unui medic pediatru si consultant in lactatie la o intrebare similara, poate te ajuta:
In caz de diaree la mama care alapteaza, se poate lua Smecta, Imodium, Eridiarom, Biotics sau Enterolactis.
In cazul in care diareea are la baza un virus, este posibil sa ia si copilasul si de aceea este importanta continuarea alaptarii. Odata cu laptele de mama, bebelusul va prelua si anticorpii. Deci, in niciun caz, nu intrerupeti alaptarea!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Tunde si eu m-am stricat la burta tot de la ceva mezeluri, si nici eu nu prea am probleme cu stomacul. Cum i-am dat tzitzi la bulinuta mea, a facut si ea putin mai moale, dar altceva nu am avut. Si eu mai si iau ceva siropel pt constipatie, si cum iau, cum face si ea ceva mai moale , dar in rest e ok, chiar nu am avut probleme, si nici nu am luat ceva sa-mi revin.
Sper sa te refaci repejor. Pupam

Mergi la inceput