Sezatoarea canadiana (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Iselin, ai descris foarte amanuntit si frumos intalnirea - parca as fi fost acolo.

Dana, succes maine la examenul de tiroida. Sunt alaturi de tine cu un gand bun ptr. clienta/prietena ta. Nici nu ne putem inchipui prin ce trec acesti oameni si familiile lor. Offffff ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Iselin, acum am citit postul tau referitor la intalnire.
Multumesc pentru apreciere, si mie imi pare rau ca nu am apucat sa stam mai mult de vorba, poate data viitoare apuc si sa stau mai mult :) Ai un talent deosebit la descrieri si o atentie demna de invidiat :) Scrii frumos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Happy St Patrick's Day everybody! Astia-s singurii omuleti verzi gasiti in lista de emoticoane, in afara de cel constipat!

Multumesc inca odata de urari, va pup pe toate!

Dana mult succes la examenul de tiroida si ii tin pumnii prietenei tale, sa fie bine!

Nelia biata de tine, bine macar ca nu-i copilul cel vinovat! Acu' prinde monstrum, scoate-i ochii

Va pup si va urez o zi buna!
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Nelia - e super-dulce Lisandru Daca ai timp - si nu uiti - poti te rog frumos sa-l intrebi pe Octav ce carti/site-uri imi poate recomanda unde pot sa gasesc informatii despre MUSHIN. Multumesc frumos
Simi - uite aici cativa omulei verzi: (eu gandidu-ma la placintute), (eu urcandu-ma pe cantar dupa ce am mancat placintutele), (eu lucrand de zor sa scap de gramele datorate placintutelor), (dupa ce am scapat de cele cateva sute de grame) (si din nou - o luam de la capat... cu aventura "placintuta vesela")
Dana (Podeanu) - bafta azi la examenul de tiroida si o rugaciune pentru prietena ta multa sanatate
Alina (Exclusive) - eu sunt sincer impresionata de vointa ta si nu pot decat sa te felicit si sa-ti urez multa putere in continuare Eu zic ca lumea a pus intrebari doar dintr-o curiozitate foarte fireasca pentru un asemenea regim de viata spartan... si totodata si din dorinta de a stii/invata mai multe
Iselin - multumesc frumos pentru descrierea intalnirii - m-ai facut sa ma simt aproape de voi
Diana & Nelia - multa sanatate sotilor

Va tzuck cu drag si o zbughi la laundry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

Lori, ce frumos ai povestit de intalnire, parca as fi fost acolo cu voi . Ai talent si un minunat simt al umorului.

Nelia, e un scump Lisandru, ce imaginatie domle, auzi....ca a venit monstrul, ca nu el ar fi facut ceva gresit .... un scump. Imi pare rau ca tre sa muncesti tu sa repari, si eu recomand buretele magic, functioneaza cu apa de la robinet.

Diana, sunt adorabili puiutii tai la baie si foarte cuminti. Deci n-a fost greu cu intarcatul.... noi inca suntem activi tare la capitolul tzitzi. Eu ma gandeam sa-i las acest privilegiu pana ii ies toti dintii/ maselele pt ca in perioadele de dureri de gingii este comfortul ei numarul 1. Dar mai avem caninii si 4 masele de iesit....drum lung, asa ca vom vedea. M-ai facut sa rad de perioada ta vegetariana , cam asa au reactionat si parintii mei, s-au stresat ingrozitor ca voi ramane cu handicap pe viata .

Exclusive, eu iti impartasesc punctul de vedere, ti-am spus si personal, si se vede ca te simti bine in pielea ta . Si ce frumos ai povestit de fetita ta, bravo ei!Eu inca n-am experimentat treaba cu postul cu apa, dar am planuri multe pt era post-alaptat. Nutritia este si pasiunea mea, un moment de trezire am avut dupa ce am citit Studiul China, mi s-au confirmat multe intuitii (ce n-as fi dat sa am aceste cunostinte cand am decis sa devin vegetariana la 18 ani fix). Acum ma fascineaza stilul de viata raw spre care tind, descopar pe zi ce trece cate beneficii aduce. Sunt foarte multe surse (articole, retete), daca e cineva interesat pot detalia .

Dana , imi pare rau de ziua de kko si mai ales de durerea prietenei tale. Daca ai timp, imi dai te rog nr de tel al podiatrului tau? Stiu ca l-ai scris in alt capitol, dar nu am timp sa scotocesc

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaP-multumesc de urari,multa bafta azi. Nu cred sa fie ceva nasol cu tiroida, si fii pozitiv-eu am reusit sa o vindec dupa 4 ani, cand medici vroiau sa imi faca operatie deja..
Roxana si maru-multumesc mult, va
Nu am acces de la job dincolo si vroiam sa va multumesc

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare la voi. A fost careva dintre voi in Jamaica?
Daca da, se poate folosi cartea de banca acolo? Daca nu, cam cati bani ches as avea nevoie?

Merci pentru info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Va deranjez cu o intrebare.
Asteptam un pachet de la verisoara mea din Ontario , trebuia sa ajunga in jur de 15 martie.
Era pus pe numele bunicii deoarece e mereu acasa.
A primit un talon de la posta si a ridicat un pachet de 2,5 kg care continea ulei,orez si bomboane de la un domn din Arad.
Pana acum am primit pachetele acasa prin curier si sunt foarte confuza deoarece ai mei nu trimit alimente si stiu exact ca pachetul continea hainute pentru gemenii mei.
Pe pachet era un numar de telefon al acestui domn care sustine ca pachetul va ajunge si ca ce am primit la posta azi e un bonus din partea firmei pentru ca am lucrat cu ei si el a fost delegat sa il puna la posta.
Mie mi se pare dubios un astfel de bonus 1 pachet de orez,1l ulei si o punga de dropsuri.
Mie imi miroase a teapa si odata ce bunica a semnat pentru acest pachet nu va mai primi altul.
Voi ce parere aveti?Voi sau rudele voastre ati patit asa ceva?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buburuzica, nu stiu sa-ti raspund la intrebare, imi pare rau. Sper ca e o greseala si se va rezolva.

Ia uitati ce muzica vrea Agata pentru solo-ul de la patinaj, sa vedem daca ii accepta:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Ia uitati ce muzica vrea Agata pentru solo-ul de la patinaj, sa vedem daca ii accepta:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Eu zic ca e foarte buna pentru patinaj. De ce sa nu i-o accepte?

Mergi la inceput