Sezatoarea canadiana (211)
Raspunsuri - Pagina 10
nelia spune:
Pai, chestii cu copyright-uri, desi eu i-o platesc daca banii sint problema, vad eu de unde... am picat pe spate cind am vazut ce vrea sa aleaga... Are deja si coregrafia in cap! Si ar mai fi virsta, ca nu e chiar pentru 10 ani...
Pentru revista pe gheata, de exemplu, cred ca va avea solo-ul pe:
Daca va ramine asta, va fi pisica neagra, cu codita... Cam departe Michael Jackson, nu? Desi, acum imi dau seama, ca amindoua sint intr-un numar pe:
Dar nu stiu daca ii accepta MJ pentru competitiile de la anul.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Cristi-noi cand am fost in Jamaica acum 2 ani am mers cu dolari americani cash-mergi pt 1 saptamina in resort all inclusive, dc da iti trebuie cam 100-150 pt tips si dc vreti si excursii mai adauga cel putin vreo 3-400 usd. Have fun!
Nelia-bafta Agatei cu melodia,e faina!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
nelia spune:
Am sters tot cu buretele magic, mersi, Laura. Monstrum-ul nostru s-a chinuit degeaba sa murdareasca toata casa.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
Nu e o greseala, e o oferta a unei firme de curierat: daca trimiti prin ei, iti dau bonus chestiile astea.
Enjoy!
Citat: |
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Va deranjez cu o intrebare. Asteptam un pachet de la verisoara mea din Ontario , trebuia sa ajunga in jur de 15 martie. Era pus pe numele bunicii deoarece e mereu acasa. A primit un talon de la posta si a ridicat un pachet de 2,5 kg care continea ulei,orez si bomboane de la un domn din Arad. Pana acum am primit pachetele acasa prin curier si sunt foarte confuza deoarece ai mei nu trimit alimente si stiu exact ca pachetul continea hainute pentru gemenii mei. Pe pachet era un numar de telefon al acestui domn care sustine ca pachetul va ajunge si ca ce am primit la posta azi e un bonus din partea firmei pentru ca am lucrat cu ei si el a fost delegat sa il puna la posta. Mie mi se pare dubios un astfel de bonus 1 pachet de orez,1l ulei si o punga de dropsuri. Mie imi miroase a teapa si odata ce bunica a semnat pentru acest pachet nu va mai primi altul. Voi ce parere aveti?Voi sau rudele voastre ati patit asa ceva? Va multumesc |
cristip71 spune:
citat din mesajul lui Denisam Cristi-noi cand am fost in Jamaica acum 2 ani am mers cu dolari americani cash-mergi pt 1 saptamina in resort all inclusive, dc da iti trebuie cam 100-150 pt tips si dc vreti si excursii mai adauga cel putin vreo 3-400 usd. Have fun! Nelia-bafta Agatei cu melodia,e faina! Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani |
Denisa,
Merci de raspuns. Mergem o saptamana la all inclusive. Nu-i cam mult 100-150 pentru tips o saptamana?? Eu ma gandeam la 200$ dar includeam si ceva cumparaturi. Pentru excursii, daca o sa am chef sa ma misc cred ca o sa folosesc cartile de credit.
BTW, tie ti-a placut in Jamaica? Voi unde ati fost?
nelia,
Ai dreptate e cam sexi pentru 10 ani, dar muzica e destul de ritmata iar daca ei ii place ii va face si placere sa patineze pe ea.
Si poate nu toata lumea a vazut clipul muzical!!!!Sincera sa fiu si eu as fi fost un pic socata daca fii-mea ar fi ales asa ceva.
Denisam spune:
Cristi-noi am fost la Riu Negril-eu lasam la camerista,la cel ce ne schimba bauturile in camera, la lunch, la barman 1-2, si seara la cina, si da e mult 100, am gresit cred ca in jur de 50 iti ajung pt tips. Noi am fost intr-o excursie si ne-a costat 2 persoane cam 150, plus suveniruri si rom si cafea inca vreo 50-60. Dar eu cred ca credit cards sunt ok.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
cristip71 spune:
citat din mesajul lui Denisam Cristi-noi am fost la Riu Negril-eu lasam la camerista,la cel ce ne schimba bauturile in camera, la lunch, la barman 1-2, si seara la cina, si da e mult 100, am gresit cred ca in jur de 50 iti ajung pt tips. Noi am fost intr-o excursie si ne-a costat 2 persoane cam 150, plus suveniruri si rom si cafea inca vreo 50-60. Dar eu cred ca credit cards sunt ok. Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Buna Denisa,
Merci pentru info. M-ai mai linistit cu tips-urile.
Apropo ati fost cumva la cascada Dunns River fall sau ceva de genul asta? Daca da, merita sa o vezi?
Apropo, am si eu o prietena in Toronto care vine din Ramnicu Valcea. O chema Valentina Barsan - fosta Popescu. Sunt si eu curioasa sa stiu daca o cunosti?
Merci si numai bine,
nelia spune:
cristip71, eu am picat pe spate de placere. Spre deosebire de alte videoclipuri, la cele ale lui Michael eu le-am lasata sa se uite si sa danseze in casa pe ele. Nu am facut acelasi lucru cu cele ale Madonnei, LadyGaga si nici macar ale preferatei mele, Pink. Si sa-i vezi pe toti trei cum danseaza pe melodia respectiva... mori de dragul lor. Agata cel putin e deja profesionista. Dar la noi in casa se danseaza mult... pe aproape orice. E show aproape in fiecare seara, cu bilete rupte la intrare... e unul din jocurile lor preferate.
cristip71 spune:
citat din mesajul lui nelia cristip71, eu am picat pe spate de placere. Spre deosebire de alte videoclipuri, la cele ale lui Michael eu le-am lasata sa se uite si sa danseze in casa pe ele. Nu am facut acelasi lucru cu cele ale Madonnei, LadyGaga si nici macar ale preferatei mele, Pink. Si sa-i vezi pe toti trei cum danseaza pe melodia respectiva... mori de dragul lor. Agata cel putin e deja profesionista. Dar la noi in casa se danseaza mult... pe aproape orice. E show aproape in fiecare seara, cu bilete rupte la intrare... e unul din jocurile lor preferate. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Scuza-ma,
Cand ai spus ca ai picat pe spate am crezut ca ti s-a parut prea sexi pentru ea. Cred ca am imbatranit si nu mai tin pasul cu tanara generatie.
Mie imi place mai mult muzica rock din anii 60, 70 asa ca nu prea sunt la curent cu ultimele clipuri muzicale.
Si lui fii-miu ii place Michael Jackson si danseaza toata ziua pe muzica lui. Kaitlyn incearca sa-l imite si sunt haiosi foc. La noi nu se danseaza asa des, ca nu stiu cum dar nu avem timp niciodata.
Cred ca te distrezi daca ai spectacol in fiecare seara.
Bravo voua, cred ca ar trebui sa iau si eu lectii de la tine ca vad ca stii sa-ti organizezi timpul.
Te pup,
nelia spune:
Cristip, nu stiu sa mi-l organizez, asta este una din problemele mele... dar se prinde greu lumea. Dar pentru dans, las totul la o parte, eu dansez linga ei, desi acum vad ca ma aseaza frumusel pe scaun, ca spectator.
Ei, iti dai seama ca si eu tot in 60-70 imi am preferintele, dar am o slabiciune pentru MJ, mai ales pentru dansator. Ei, daca nu esti la curent cu conspiratiile...