Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
apropo de sforait. acum vreo 2 ani aparusera in Spania in farmacii niste lamele mentolate care se lipeau seara pe cerul gurii (mirosea toata camera a menta ) si aveau efect miraculos! apoi nu am mai gasit (adica aparusera asa de multe si mereu la farmacie recomandau ce era nou si mai scump) si am si uitat cum le spunea. asta pana acum cand am facut ordine in cutia de bijuterii (cred ca e cam un an de cand nu am purtat altceva decat verigheta) si cam gasit o cutiuta in care am pastrat dintisorii de lapte ai Mariei (aia pe care ii ia zana Maseluta de sub perna si pune banuti sau cadou in loc ). ei, ii spune snoreeze, o sa caut anume la farmacie, daca nu, vad ca este si pe net. aviz amatoarelor
EDIT: www.snoreeze.es/oralstrips" target="_blank">ASTA E
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
pufescu, felicitari ptr nș7!! la 7 luni!! ce fain!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena cred totusi ca e mai bine sa fie sotii nostri mai dezordonati ca noi. altfel erau discutii d-alea "n-ai facut curat in casa?!?!" :)) [Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Da Alice mai bine sa-i certam noi pe ei decat invers, nu?
Ne-am intors de la plimbare, vreme f. frumoasa, am papat laptic si nani.
Mycya spune:
buna ziua delfinariu!!!
in sfarsit am putin timp sa va si scriu nu numa sa citesc
La multi anisori sarbatoritilor sa cresteti mari si sanatosi
Baby deci mi-a stat inima cat m-am uitat la video-ul ala, dar m-am uitat la tot anume sa vad reactia copilului la sfarsit si intradevar ii placea eu nu am curaj nici sa o ridic de manute in sus apoi asa ceva no way!!!
si mie mi-au placut discutiile de soti si al meu mai face cateva nazbatii de genul dar ce sa fac, stau cu gura pe el si atat . cat tine de dormit sunt perfect de acord cu Rody , dar nu ma pot pune in locul celor ce nu pot dormi din cauza sforaitului ca la noi nu sunt probleme de genul, dar credca as proceda la fel ca voi nu suport nici ticaitul de la ceas sa il aud apoi sforaitul
am tot citit, mai voiam sa mai spun cate ceva dar nu mai tin minte nimic
aaa...Ilinca am apucat sa vad pozele voastre de la balaceala sunt f frumoase
in timp de dormea Andra ieri m-am apucat si eu sa mai citesc de la odisee ce amintiri frumoase de parca e un jurnal
fug ca face scandal fata , si doar e langa mine
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Iuliana, pfiuuu, ce video. nici nu am reusit sa ma uit la el de spaima...
Anne, ce operatie la piciorus? ce are?
Legat de mamaliga, galuste, am citit in diversif de la Racusor ca de la 9 luni. Mai astept.
Giorgia, si acum tot separat dormiti??? asa si noi.. si nu imi place.. dar pe lanaga ca ma trezeste copilul, fix de sforaitul sotului mai am nevoie...
Huidu cica a slabit vreo 10 kile... cam atat am si eu de dat jos... bine, sper sa le dau prin regim , sport, si masaj, nu asa cum le-a dat el...
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui baby78 Gimnastica unui bebelus... INCREDIBIL !!!!!!!! http://www.stube.ro/XmQITt6X91N/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate_.html Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Doamne, m-am ingrozit. Si Stefi vomita daca sta in fundulet dupa masa...
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui Anne45 Pediatra mi-a zis sa-i dau fructe dupa 16 , le refuza asa ca am decis sa incerc dimineata -a avut efect , le mananca mami fericita de Giuliano (07.07.2010) http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 |
La noi fructele se recomanda la masa de la 10 dimi.
Mycya spune:
A venit primavara si aici incepand cu luna Martie ieri au fost 14 grade , azi 13 si de maine timp de 3 zile se anunta 17-18 deci suntem mai mereu pe afara la plimbare, macar acolo nu mai aud mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
crispro spune:
Rodi, multumim de pont!! am gasit in tara www.activelifecare.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=1" target="_blank">aici . ma mai uit sa vad cat costa, daca gasesc pe la farmacii si musai sa ii iau. Am vazut ca este si spray pt gat- cu acelasi efect (din asta ma gandesc sa ii iau, ca sa nu ii faca greata cu aia in gura). si asa mai are si proteza de noapte pt scartait in gura... Doamne da sa aiba efect!!!
Mycya, .
Nu am reusit sa ajung la tipa de la masaj sa ii zic ca nu ajung azi, asa ca ma duc la 5, ca de obicei. azi cica sauna si impachetari... sper sa pot...
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
l-am vazut si eu pe Huidu , dar ii sta mult mai bine asa mai slab decat cum era inainte de accident
si io tot 10 kg am de dat jos