Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
mai, copilului ii place!!! si la inceput ce repede alearga in directia aia, clar ca stia ce urmeaza... pe mine nu ma tine inima pentru asemenea exercitii delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Nici pe mine nu ma tine inima...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
btz, eu i-am facut mamaliguta Isei: fiasco!! nu i-a placut... nici cu iaurt, nici cu smantana, nici macar cu lapte...
galuste inca nu i-am facut, dar cred ca asa: galbenus, unt, gris, eventual putin ulei de masline. le pun in apa in care am fiert legumele. am citit pe undeva ca se pot fierba in apa si apoi strecurate se pot pune in lapte...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka btz, eu i-am facut mamaliguta Isei: fiasco!! nu i-a placut... nici cu iaurt, nici cu smantana, nici macar cu lapte... galuste inca nu i-am facut, dar cred ca asa: galbenus, unt, gris, eventual putin ulei de masline. le pun in apa in care am fiert legumele. am citit pe undeva ca se pot fierba in apa si apoi strecurate se pot pune in lapte... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Un miel de paste va rog!!!!!!!!!
Dar mc oricum de pont!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
baby78 spune:
Rody mersi de raspuns....Eu intrebam de mamaliguta si galusti...
Doi miei... Dar promptitudinea raspunsului conteaza. Multumesc
rodyka spune:
l-am vazut pe Huidu, mi se pare mie sau a slabit tare muuult...? m-am bucurat sa-l revad, tare-mi place de Carcotasi
si aseara am stat putin in povesti pe fb cu Dan Teodorescu, de la Taxi , si asta imi place mult!
...asta ca sa deviem discutia de la soti ...
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Un miel de paste va rog!!!!!!!!! Dar mc oricum de pont!!!! |
haha... totusi, si tie vroiam sa-ti spun ceva, ca de aia am ramas cu tine "pe limba", doar ca nu mai stiu ce
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka l-am vazut pe Huidu, mi se pare mie sau a slabit tare muuult...? m-am bucurat sa-l revad, tare-mi place de Carcotasi si aseara am stat putin in povesti pe fb cu Dan Teodorescu, de la Taxi , si asta imi place mult! ...asta ca sa deviem discutia de la soti ... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Pai saracu' Huidu a fost la un pas de moarte...A stat in spital mai mult de o luna si nu cred ca a fost usor. E normal sa fie marcat. Plus ca am inteles ca nu e recuperat total. Bine ca s-a insanatosit si este spre bine. Si eu sunt mare fan Carcotasii +Taxi
baby78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
haha... totusi, si tie vroiam sa-ti spun ceva, ca de aia am ramas cu tine "pe limba", doar ca nu mai stiu ce delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
giorgia23 spune:
Neata pe la pranz
SARBATORITILOR DE AZI
Azi m/am trezit la 10.15 iar Antonia la 10.50...eu ca si Alice daca ma trezesc mai devreme de 8 nici nu pot sa ma dau jos din pat
Iuiii ce m/au amuzat postarile despre soti...si al meu se incadreaza in cele descrise de voi
Rody iti dau dreptate si totusi noi dormim separat dinainte sa raman insarcinata...el sforaie f.tare si nu pot sa dorm...imi e dor sa dormim imbratisati dar pe de alta parte am nevoie sa dorm bine
pufescu spune:
multumim de urari!Nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul...7 luni si 7 dinti :) (i-a mai iesit unul ieri).
Tocmai ne-am intors de la doctor, 8.25 kg si 73.5 cm, totul in parametri normali.I-am facut sinflorix prima doza...initial i-am zis la doctorita ca nu mai vreau nici un vaccin optional,dar dupa ce am stat de vorba cu ea m-am razgandit....sper sa nu imi para rau.
Ma bag la un pic de somn,sunt rupta(azinoapte smiorcaiala cu dintele si azi drumul la doctor cu el in portbebe m-au rupt ).