Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
e la amiaza si eu am uitat sa zic LML lui Andrei de imaya
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
bambi, si noi tot in franci avem creditul si a ajuns impovorator.nu as vrea sa maresc durata , ca platesc si mai multa dobanda (noi avem pe 20 de ani). refinantarea am inteles ca nu e avantajoasa, tocmai din cauza cresterii cursului. adica eu pt 100.000 euro (ma rog..130-140.000 de franci, nu mai stiu exact cat a fost) trebiuie sa platesc acum mai multi lei..
nicicum nu ies bine, da ma gandeam ca poate imi dau ei vreo idee.
am facut deja o cerere de reducere a dobanzii..ne-au mai redus rata cu 70 franci.:)
voi la ce banca aveti creditul?
tu zici sa cer eu stiu..amanarea platii a 2-3 rate?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
io-s dusa rau de-acasa azi, nu stiu ce am!! victo, eu am inteles "tel" adica "telefon" si asteptam sa vad cum/la ce-ti foloseste . ma doare burta de atata ras, numai bine mi-am amintit si ca mi-e foame delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
asa am inteles si eu
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita BAMBO voi sunteti la dintisorul nr 3,si noi abia la primul ! ies doi de jos,dar unul a scos deja coltisorul de 2 zile. eu am cumparat un gel de dinti pt Miguel,si citind pe el,mi-am amintit de tine cu David.pe tubul meu de gel scrie ca are proteina laptelui.nu pricep de ce..dar am tinut sa te anunt,sa te uiti cand cumperi asa ceva,ca nu or avea toate,si stiu ca voi aveti problema asta..eu una nu m-as fi gandit in veci ca gelurile astea ar contine asa ceva... Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
noi gengigel folosim asta il ai?...cutia nu o mai am...m-am uitat pe net la prospect si scrie ca are gust de lapte mai detaliat nu da...i-am zis sotului sa treaca pe la farmacie sa ceara o cutie sa citeasca exact ce contine
daca are cineva din fete cutia de la gengigel sa-mi spuna si mie daca contine lapte nu mai am rabdare pana se duce sotul...oricum l-am dat cate putin dar cam isi facea greata
sa nu doara cand iese dintisorul sa scapati repede
bamboletta spune:
Rodyka-si David a inceput iar sa tuseasca dim cand se trezeste nu a trecut 1 luna de la bronsita am inceput sa-i dau stodal pt tuse
David doarme de la 12 in carut...am fost sa o luam pe Antonia de la gradinita si de atunci tot doarme il astept cu legumele
na ca s-a trezit fug la el
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Buna fete, la 10 ,max 10.15 sunt afara deja picii pe absolut orice vreme(probabil numai pe tornade si vartejuri nu)pana exact la urmatoarea masa,3-4ore din care somn vreo 2,max2.30,si 1-2 ore sunt curiosi de lume,caini ,peisaj. Dupa-masa de 14,avem somn de la 15.30 la 17,evident tot AFARA!dupa 6 nu mai dormim,ne jucam nevoie mare,baie la 20.30,papam titi,lp si cereale si la 10.15 somn. PS:Si eu sunt gemeni Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
ce mult stati afara! Va plimbati sau ii ti in curte la aer? Sincer eu prefer sa stea treaza la plimbare si sa doarma in casa, imi mai fac si eu cate o treaba.
Felicitari pt. dormitul singurei!
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui ramonavlas La noi luna asta a venit cu surprize. Pe 8 martie a facut primii pasi, pe 10 (ieri) a iesit primul dintisor! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Primii pasi? De manute presupun, nu?
Felicitari pt. dintisori
ramonavlas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauri_ca
Primii pasi? De manute presupun, nu? Felicitari pt. dintisori mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Da, da, da de mantuze si incaltata sa nu alunece.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Anne45 spune:
ziua buna delfinariu
Multumesc din suflet tuturor pentru incurajari
Dupa o dimineata agitata -s-au chinuit 6 asistente sa-i gaseasca vena pentru recoltare -,a trebuit sa ajungem la anestezist, caci niciunul nu vroia sa-si asume raspunderea-i-au luat din picior , de la glezna , i-au lasat fluturasul ca sa nu-l mai chinuie Luni cand ii vor face anestezia.In sfarsit la 10 :30 am terminat , Giuliano era terminat -i-am dat laptele rece , pentru ca intre timp se racise -ultima masa i-am dat-o la 3:30 , asa ca ere mort de foame.La 11:30 am ajuns acasa si i-am dat un borcanel de fructe , 100 gr -mar+banana+portocala,l-a mancat fara nazuri.
Asteptam, ziua de Duminica pentru internare , Luni la 7 dimineata avem operatia si daca totul decurge in parametrii normali Marti la pranz ne dau drumul acasa.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi , multa sanatate si bucurii mamicilor si o primavara frumoasa!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392