Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna dimineata delffinariu

Fac eu cafeaua,capuccino si freshul de portocale

Viktor doarme inca, pregatesc adolescentul sa plece la scoala.
Puup,revin

eu vreau un fresh de porto
(poftesc la niste fructe..mama mama de cand cu cura asta cu proteine nu am mai papat decat carne si legume)

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Oana am vazut ca v-ati hotarat pt delphin,vreau sa-ti spun ca ieri am aflat ca nasii mei au fost anul trecut acolo si e frumos,conditii foarte ok,deci poti sa mergi linistita.Asa ca anul asta nu mergem acolo pt ca mergem cu ei si vor si ei sa schimbe locatia,deci suntem in cautari.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

bravooo pentru piticii care adorm singurei
acolo au fost si nasii nsotrii si au fost tare multumiti...plus cativa prieteni care tot asa s-au intors multumiti

daca sunteti in cautari ia uita-te la Cornelia DeLux - asta era a 2-a optiune pentru noi sau Ela Quality daca nasii au copii acolo e super...

Paula cred ca ma avantajeaza blugii totusi
o sa aveti vreme tare faina la Sovata anuntau astia temp de 16-17 grade

mai acum s ail laud putin pe Raul daca ati vedea cat de frumos se aseaza in fundulet din patru labe si vice versa v-ati topi

si sa va zic si de Raisa mi-a placut la nebunie...e vesela...rade tot timpul...are 2 ochi mari albastriiiiii...si intinde manuta sa te mangaie

Eladea felicitari pt no.4

sunt pe dinafara cu stirile...ieri nu m-am uitat la tv deloc

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Mai fetele,imi pare rau sa va spun, sotul meu isi spala sosetele in fiecare seara(are o placere,doar avem masina de spalat), si uneori si pe ale lui Catalin, el spala vasele,le sterge,le pune la loc,bucataria e luna in fiecare seara(eu gatesc mult), el hraneste ciinii, el face pachetelul pt scoala si muuulte altele.Ii place,si eu il incurajez.,si de mine are grija excesiv avem si defecte,da'nu le spun

Pai mai fa, mama, baieti, sa aiba si fetele noastre asa noroc
TE INVIDIEZ
Pt sot: tot respectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

denisa, deci au program ca la carte comorile tale. bravo tie ca ai reusit! cu amandoi!

kata, eu o sa iau capuccino, multumesc

paula, distractie placuta la Sovata. pe care bona o astepti? pe cea noua?

alice, erau imbujorate ca una era dupa baie, alta dupa distractie. si s-au mai jucat amandoua in pat, le auzeam razand in interfon. iar cand s-a facut liniste am mers cu tati sa vedem ce se intampla

cristina, denisa, pe la noi nu cred ca se fac mucenici, eu am probat de la o colega moldoveanca o data si mi-au placut (cei cu aluat ca de cozonac), de atunci imi aducea in fiecare an (asta era in Ro...). explicatia religioasa este asta:

Citat:
Sfintii 40 de Mucenici sunt praznuiti de Biserica Ortodoxa, in fiecare an, pe data de 9 martie. Acesti mucenici au trait in vremea imparatului Licinius (308-324), prigonitor al crestinilor. Sfintii 40 de Mucenici erau soldati crestini si faceau parte din Legiunea a XII-a Fulminata din Armenia. Acestia nu erau doar romani de origine, ci si greci, amestecati cu armeni.

Afland despre credinta lor, Agricola, guvernatorul Armeniei, i-a silit sa se inchine idolilor. Deoarece au refuzat, au fost intemnitati timp de opt zile si batuti cu pietre. Prin semne divine au fost insa intariti in dreapta credinta. Dupa aceste chinuri, guvernatorul i-a condamnat la moarte prin inghetare in lacul Sevastiei. La miezul noptii, unul dintre cei 40 de mucenici, a iesit din apa din cauza gerului. Alergand spre baia calda, pusa de cei ce slujeau idolilor, a murit. Cei ramasi sa indure gerul au inceput sa se roage: "Ajuta-ne Dumnezeule, Mantuitorul nostru, usureaza-ne sarcina si alina iutimea vazduhului, ca spre Tine nadajduim, ca sa nu ne rusinam si sa cunoasca toti ca ne-am mantuit strigand catre Tine". In urma acestei rugaciuni s-au petrecut mari minuni: apa lacului s-a incalzit, gheata s-a topit si 40 de cununi stralucitoare au pogorat asupra mucenicilor. Unul dintre soldatii de paza, uimit ca in miezul noptii o lumina din cer incalzeste apa si ca o cununa din cele 40, pogorate peste mucenici, nu are peste cine sa se aseze, s-a aruncat in apa, marturisind ca si el este crestin.

Pentru ca au fost scosi vii din lac, trupurile lor au fost arse si oasele aruncate in lac. Dupa trei zile, Sfintii s-au aratat episcopului Petre, cerandu-i sa-i scoata din apa. Crestinii le-au scos si le-au ingropat cu mare cinste.

mai citesc si revin...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mandra mea s-a trezit. eu n-am apucat nici sa beau cafeaua, m-am mai bagat putin in pat langa Marius ma duc sa ii dau fructele si apoi sa vad cum imi organizez o iesire, ca cica e cald afara...
luni s-au anuntat 17 grade sau 18

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

... Daca stau si ma gandesc bine, plodenstein asta e cuminte si tace numai la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza!
Dupa cum deja ati aflat, la balaceala a fost super...sa va mai spun ceva, Raisa s-a trezit azi noapte doar o singura data la ora 1 pentru 5 minute....a dormit apoi pana la 7.30. Clar joia de la 17 suntem prezenti la balaceala.
Confirm si eu ceea ce a zis Paula de Oana, e chiar slaba. Matei e un scump, asa radea la tati lui Raisa....
Raul intr-adevar asa se duce in 4 labe, de zici ca asa s-a nascut. S-a speriat el putin de apa da sigur o sa se obisnuiasca. Nu era chiar asa calda cum ne asteptam.
La noi luna asta a venit cu surprize.
Pe 8 martie a facut primii pasi, pe 10 (ieri) a iesit primul dintisor!
Ieri s-au implinit si 8 ani de cand ma stiu cu sotul.
WE placut....si noi tragem o fuga pe undeva, inca nu stim unde, ne trezim dimineata, mancam, ne imbracam si pe loc ne hotaram unde mergem.
Oana, dupa cum ai vazut, Raisa mangaie doar barbati, baietei...ce a mai mostenit si copilul asta de la mami...

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ramona am tinut bine minte adresa de email? ai primit ceva? sau pe langa spirulina ma apuc si de memoplus

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

... Daca stau si ma gandesc bine, plodenstein asta e cuminte si tace numai la plimbare.

Alina, esti tare haioasa...ma distreaza de numa postarile tale...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ultima stire despre noi: noua ne-a iesit colt de dinte number 4!

felicitari!! la voi ies intr-o veselie, unul dupa altul. sa recupereze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

OANA la Cornelia cred ca mergem,nasul s-a dus sa vada hotelul asta cand era cazat anul trecut la delphin si a zis ca pare foarte ok si ala.
In schimb eu am o maaaaaare nelamurire: cum faceti voi cu mancarea copiilor in concediu????eu nu le dau din mancarea turcilor,unde le-as putea gati??habar nu am cum sa fac!!!help!!!

Alice multumesc

Am vazut fetele frumoasele ale Rodicai,niste scumpe cum dorm ele impreuna!

fug un pic afara,revin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput