Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Multumesc rody, as fi vrut sa se intample altfel. Mititica plangea, a intins mainile catre mine si cu lacrimile siroind spunea mama. Plangeam si eu si nu mai stiam daca plang de bucurie sau de suferinta ei............ anca - bag de seama ca te-a marcat ultima noastra intalnire :)). O sa ma odihnesc si eu mai incolo putin. Sa se faca ea bine. Acum e si barbata'miu bolnav.Si el reactioneaza mai rau decat Anastasia....parca il opereaza cineva pe creier. Catalina |
profund!
daca te-ai fi vazut!?...
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui coteasca Buna seara mamici! Intru si eu pe fuga. Sunt suparata ieri seara am ajuns la spital cu tudor. Avea temp 39,5. Tare m-am mai speriat. Ne-a zis ca are gatul foarte inflamat si rosu, bietul copil ce a mai suferit. I-a facut o injectie cu paracetamol si impachetari. Ii mai scazuse la 38.7. Ne-a dat panadol, nurofen novocalmin, picaturi de nas si daca nu trece a zis sa-i dau augmentin. Acum se simte mai bine nu mai are temperatura. Tare mi-e teama sa nu se intoarca febra. Azi-noapte am stat cu ochii pe el, mereu i-am luat temp. Nici pofta de mancare nu a avut. Azi parca a mancat ceva mai bine, i-am dat spanac. Sper sa treaca gatutul sa nu fie nevoie de antibiotic. Sambata am zis sa mergem sa-l controleze medicul. Anca, cam cat branza de vaci vine la un pachet??? Te intreb pt ca eu fol d-aia facuta in casa si nu stiu cata sa pun la budinca??? Baby, eu cred ca omul ala din videoclip ori e dus cu capul, ori filmuletul e trucat, mi se pare tare exagerat. Va doresc o seara linistita si muuulta SANATATE Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
imi pare rau pt tudor! sanatate multa si sa va faceti bine cat mai repede!
200g are un pachet!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Ieri ne-am dat si noi prima data in leagan (hinta ), ce i-a mai placut, chiuia de numa. Fetelor intrebare: cat trebuie sa fiarba carnea? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
depinde de carne!
mie imi aduce socra-mea de la ferma si bag pieptul de pui la oala sub presiune, timp de 30 min....oricum o gust si daca mai trebuie fiarta, o mai bag 5-10 min
tina_80 spune:
citat din mesajul lui matusa77 Seby si Felix de Dragaica Cristian Alexandru de Laurika Eric Nicholas de Grety_niku Raducu de Pufescu Anastasia de Catalina2307 mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi!
Mycya spune:
Anne sa treceti cat mai usor si repede peste toate
Danuta insanatosire grabnica si voua de la cresa a luat microbul??
Paula sa va fie de bine balaceala . de Ooana pai eu i-am mai zis ca nici in poze nu se vede ca ar fi mai plinuta ci chiar slaba pare , io vreau sa o vada careva pe Racusoru si sa o dea de gol ca tot mai zice ca ar mai avea de dat jos
Crispro deci pana la urma tot ai facut ceva sa iti fie de bine sauna
Catalina o - am pe Anastasia si sa se faca cat mai repede bine iar tie putere si rabdare
Bumblee deci asa si la voi, se lasa cu lupte la masa din ce mai povesteai inainte nici nu m-as fi gandit ca nu o duceti super la capitolul asta
Alice ce rade delfinasa e asa scumpaaa
asta seara a adormit Andra in bratele mele dupa ce a urlat timp de 10 minute ca nu voiam sa stau langa ea din motiv de copil foarte mmmmmmarait efectiv nu stiu ce are ca de vreo 3-4 seri nu mai vrea sa doarma mai deloc in patut, cel putin nu seara, vrea sa ma stie langa ea si nici pe tati nu il lasa incepe sa planga asa de tare ca intr-o seara ma speriat ....
mai deci a mea pana acum nu a zis nici mama nici tata si in nici un alt fel dar sper ca pana se va marita sa o faca sa simt si eu emotiile prin care treceti voi cand ii auziti
si cu miscarile , noi avansam in reluare tot la stat in fundulet suntem si la stat de'a busilea dar nu si mers de'a busilea vad ca nu prea o intereseaza ce ar mai putea sa faca, dar nici nu ma grabesc, are ea timp sa imi linga toate mochetele si sa traga de galeti precum Raul
si sa nu va mai plictisesc fug si eu la bucatarie sa ii fac sotului ceva de mancare si apoi la . nbuna delfinariu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
anca_vlad spune:
pe Maria cu ce sa o laud ca nu am cu ce!
sta in fundic se intoarce in toate partile si atat!
silabiseste in toate felurile dar nu cu adresa!
ceva gen, pa-pa, va-va, ca-ca si ba ba, nika legat de masa sau tasu!
si vocalizeaza la greu!
na ca am parat-o!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 b]RODI[/b] si eu ca tine, laptic cam pauza, dar andrei tot cauta, mai ales noaptea, asa ca musai sa fac ceva! dimineata deja bea numa lp, si seara mixt, noaptea doar tzitzi. dar tre sa fac ceva sa am mai mult noaptea, parca nu ma lasa inima sa il las fara dragostea vietii lui |
cat lp mananca Andrei dimineata si seara???
Noi seara 180 ml+tzitzu, iar dimineata 90ml+tzitzi
dar dimineata el i-l dau pe la 7, dar de la 5 incepe sa suga la tzitzi si se mai foieste, dar nu ma pot trezi si asa il amagesc pana la 7 cand ii dau lp si sa ne vezi pe amandoi cu ochii inchisi cum asteptam sa se goleasca bibe (pe care mi-l aduce sotul)....iar la 8.30 Raducu da desteptarea si da cu manutele pe fata mea sa ma trezesc.....cu mareee lene ma trezesc, iar el e plin de energie
De 2 zile suntem fara tati si abia ne descurcam dimineata, ca tb sa-l iau de la tzitzi, sa prepar lp (tin incalzitorul de bibe si lp la capul patului)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Ce dulce e Matei, ii place masuta asa-i? Si Bianca butoneaza la ea de zor. Matusa, tot vreau sa iti zic ce incercari am facut eu ca sa imi manance.. - in primul rand iti pui un zambet/ ranjet pe fatza - copilul nu trebuie fortat: daca vrea 1-4 lingurite, aia e. Momentan avem alternativa LM/ LP - daca nu vrea atunci, mai asteapta cateva minute si incearca iar - e posibil sa nu ii placa textura, incearca sa ii pasezi ffff bine legumele/ fructele (a mea prefera cat mai fluida mancarea, spre lichida) - e posibil sa nu ii placa fructele coapte/ crude/ fierte/ aburite, incearca variantele astea pe rand (a mea nu mananca fructe coapte/ aburite/ fierte) - e posibil sa nu ii placa combinatiile, sau dimpotriva sa nu ii placa un aliment decat in combinatie - e posibil sa nu ii placa in scaunul de masa, ia-l in brate (a mea mananca prima parte a mesei in scaun, apoi o iau in brate) - vorbeste-i, povesteste-i, zambeste-i, maimutareste-te (da, nici eu nu sunt de acord cu asta, dar uneori merge), jocuri gen "vine avionul viiij viiiij" - da-i ce vrea el in manuta, daca intinde mana spre vreo jucarie sau spre lingurita - lasa-l sa se murdareasca, il speli dupa ce termina de papat - incurajeaza fiecare imbucatura: bravo Ducu - mananca si tu la masa cu el si spune-i: mama papa, Ducu papa Astea sunt cateva tehnici pe care le-am aplicat eu, si asta ca sa imi manance 40-100g maxim Stai linistita ca nu exista niciun adult care sa manance LM/ LP, unii copii sunt mai pregatiti decat altii. Ma incurajez si pe mine cu ocazia asta, ca am avut si eu zile pline de frustrare ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
M-am regasit in tot ceea ce ai spus
Si noi am fost asa, plictisiti si morocanosi la masa, dar am depasit momentul
Acum totul e bine si frumos, e drept ca mancam in 2 reprize. Adica?!
Il asez in scaun, imi pun si eu in farfurie sa mananc, incep sa-i dau lui si dupa 4-5 lingurite date la foc automat(ca ii este foame si da din maini si picioare), "ma anunta" ca vrea mai incet, incep si eu sa mananc, termin, in timpul asta manaca si el mai bine de 1/2 din cantitatea pregatita, dupa care eu imi spal vasele si el in timpul asta se joaca cu masura de apa de la sterilizator si o broscuta(alte jucarii nu au voie la bucatarie).dupa 5 min continuam si papam tot (150-180ml) in scaunul de masa(tare frica mi-a fost cand vedeam ca tb sa continuam masa,in pat, rezemat de perne)
rubia spune:
Tina stii cum fac eu pt laptele de dimineata tin biberonul cu apa pregatit pe calorifer si LP intr-un dozator de LP iar dimineat doar torn laptele in biberon si agit.Nici pt mine nu e greu ,nici pt ea ca nu asteapta mult.
Si am uitat sa va zic e oficial de azi opresc lactatia ,am luat acum jumatate de ora dostinex;m-am hotarat pt ca de pe 7 seara n-a mai vrut sa suga ca se sufoca (nas infundat) si ieri si azi n-a vrut asa ca am intarcat-o mai devreme decat avream de gand sau pot sa zic ca s-a intarcat singura ca nici nu ma trage de bluza sau altceva.Probabil stia si ea ca mami are planuri de o surioara/un fratior si a inteles Desi trebuia de la 1 martie sa opresc alaptatul am zis ca daca tot era perioada dintilor s-o mai alint putin dar asta e ...
Cred ca bantui singura la ora asta pe forum.
EDIT : Mi-am dat seama pe ce am apasat cand a aparut angry face mai sus.
Roxana_Theo spune:
Danuta, Rubia sanatate multa.
Am vazut-o pe Mara in baie. E razacioasa foc. Mi-ai dat idei cum sa ne mai jucam si noi cu ratusca si celelate jucarii de baie.
Am mai facut si eu din bagajele pentru munte insa n-am terminat. Sper ca maine Theo sa fie cumintel ca sa le pot face pe indelete. Iar acum am mai platit niste facturi. Cred ca acum pot dormi linistita.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#