Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
lauri_ca spune:
Of, ce rau imi pare ca iar sunt delfinasi bolnaviori... Multa sanatate tuturor, si tinem pumnii pt. Giuliano sa fie bine!
Sa va fie de bine balaceala Raisa, Raul si Matei , delfinasi adevarati!
bumblebee spune:
Corina, Danuta, sanatate multa puiutilor!
Anne, sa treaca repede-repede operatia, si bine!
Ce ma bucur ca v-ati intalnit fetelor!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bratafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Bratafel, LML Otiliei! ! Fetele vor completa curand in listuta. La cate saptamani ai nascut printesa? Felicitari pt vestile bune despre delfinasi: Anne, Baby si Bratafel! Catalina, asa-i, nu stii daca sa plangi de plansul copilului sau sa rada sufletul de bucurie la auzul cristalinului "mama". Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
pe Otilia am nascut-o la 39 sapt si 3 zile
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
Alice_Elena spune:
www.youtube.com/watch?v=nPj4qiMolJw&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">mara in baie
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena www.youtube.com/watch?v=nPj4qiMolJw&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">mara in baie mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Iuuuuui, ce scumpa e!!! am zis eu ca rade fata asta de numa!! e mereu bine dispusa!
ce fain muresencelor ca ati fost la balaceala!!! Paula, ai gasit costum de baie cum iti doreai?
Copilul a adormit singur la 8 si inca nu s-a trezit, de 2 ore, nu a mai facut asa de mai bine de o luna!!! nu imi vine sa cred! merg si eu la nani, pana mai pot!
Noapte buna, fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
rubia spune:
Hello!
De la noi vesti proaste ,ieri noapte a facut iar febra 39.4 si am ajuns iar la dr azi desi ii dadeam antibiotic(ceclor) si bine am facut ca suntem mult mai rau;a coborat si pe caile respiratorii inferioare-trahee,etc.Asa ca de azi luam zynnnat si daca pana duminica cand trebuia initial sa ne vedem cu dr nu trece ,ne pune pe injectabile ca se pare ca ea are rezistenta la ceclor-zici ca n-a luat nimic asa s-a agravat......off
Citesc in urma si revin
rubia spune:
De ce mi-a aparut fata aia asa de suparata mai devreme,am facut eu ceva sau ,mi-a simtit starea de spirit,ca deh...nedormita de 3 nopti ...azi noapte timp de trei ore am carat-o numai in brate
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
parerea mea...e nebun...cum drac sa-i faci asa ceva unui copil? ia invartiti-va voi un minut doar, in ritmul asta si vedeti cum va simtiti...bietul copil e mai ceva ca in montagne russe...ii plang de mila...ce stie el la vrsta aia... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
sigur e nebun...cum il invartea de o mana...il rasucea pe spate...cred ca asa l-a invatat de mic...
Alice_Elena spune:
cristina, cred ca asta a auzit cat a fost in burta. am ras intr'una cat am fost gravida
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)