Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cred ca ii dau Georgiei un set d-asta de statii. Cred ca daca ii spun lui Mihai acum pleaca pe jos la sell

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Olivia!

La Multi Ani, Sergiu Mihai!

La Multi Ani, Timeea!

La Multi Ani, Adina!

Dragi copilasi, sa aveti parte de ce e mai bun in lume si sa cresteti mari si sanatosi!

Ah, ce-mi place ca s-a insufletit subectu', desi tot noi fetele care am tinut subiectul in viata vorbim (bun si-asa).

Androix - abia acum am vazut postarea cu festivalul, din pacate trec zile in care nu citesc.

Olga/NewMami - multumim de urari la adresa bebelacului, incredibil ce trece timpul, eu as vrea sa fie mereu mic, mic dar el nu si nu.

Lili - mortal Sergiu. Intr-adevar sunt la varsta intrebarilor. Zilele trecute m-a intrebat si Ana daca o sa mor cand o sa fie ea mare (cam tarziu fata de alti copilasi de pe aici dar iata ca i-a venit si ei randul).
Apropo de program, de la 1 mai sunt cu program de la 9 la 5, deci gata cu programul de 4 ore (care a fost de fapt de 5 ore - media lunara). Pentru mine e bine si asa ca ajung devreme acasa, mai apuc sa fac si eu una alta, uneori dorm, dupa ce s-or termina ploile astea (if ever) o sa ies cu bb in parc, deh, profit si eu de program asemanator bugetarilor ca nu mai apuc eu asa pomana pana la pensie. SI toata treaba va tine pana la 1 septembrie. Spre marea-mi bucurie chiar am plecat pana acum la 5.15 maxim 5.30 dar, stii cum e la noi, sa nu zic vorba mare.

Gabitza - Ana nu spune prostii (desi tac'su vorbeste adesea multe porcarii), stie ca sunt cuvinte urate si se abtine. Char ca am noroc cu acest copil; vedem ce-o fi cu maimua mica peste cativa ani.

Florentina - ar fi fost interesant sa pastrez si eu toate chitantele de la medicamentele cumparate anul asta, cred ca tot pe-acolo ajungem (noi nu am luat nici compensate ca ajungem greu la dr). Cum ai reusit sa faci programare asa de repede la dr recomandat de Lucas? Eu am sunat azi si cu greu am gasit un loc pe 24 mai, bine macar ca e aproape de biroul meu, Ana o sa vina cu bona iar eu o sa fug numai bine ca in pauza de pranz programarea. Sunt curioasa ce aflati. Oricum, bine ca ati scos-o la liman cu boala, daca scapa si Ana de tuse mai traiesc si eu o viata.

Cadou - iaca fix nu m-am gandit (noi mai avem oleaca pana la eveniment). Vorba voastra, iar jucarii? Ca in curand vom dormi pe scara blocului de cat de multe are. Eventual ii fac ziua la un loc de joaca pe post de cadou dar trebuie sa ma mai interesez cat mai costa ca nu suntem pe roze cu banii.

Of, s-a facut tarziu, bb a adormit un pic si eu m-am pierdut cu voi aici desi mai am multa treaba. Poate revin mai incolo. Seara buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"LA Multi Ani!", Sergiu (Lili), Filip ( Andrea) si in avanse Maria (Robotzica) sa cresteti mari, sa fiti iubiti si sa aveti parte numai de bucurii in viatza.

Va dati seama fetelor ca acum 6 ani de zile, eram in spitale, ...exact in aceiasi zi a saptamanii ... iar acum vorbim de scoli, meciuri de fotbal, inot, scris, citit, si altele ... ma intreb unde au fugit toti anii astia ...
As vrea sa stea mici cat mai mult, sunt atata de dulci.

Lili, Sergiu e un dulce si jumatate ... ce-mi place cum le fug rotitzele si ne incuie cu intrebari la care nici nu ne-am putut gandi ... darmite sa mai si avem raspunsuri instantaneu
Nu te mai induri de noi sa ne pui niste poze, pleaseeeee

Mercedez, Olga ... Elisor e binisor ... exact ca si Mercedez ... din pacate incertitudinea zilei de maine te framanta mult prea tare ca sa mai ai chef de discutii :(
Bianca e o domnisoara frumoasa pe zi ce trece, isteatza si iubeste gradinitza, interesata de tot si de toate. Andreas ... ce mai a crescut si e baiat mare ... nu mi-a venit sa cred cand am primit ultimele poze. Sper din tot sufletul sa ma intalnesc cu ei la vara ... daca ei nu ma vor eu ii vreau si dau buzna peste ea

Noi (eu cu Patrick) aterizam in RO pe July 30 , tati va veni pe August 6th, apoi vom fi in Brasov de prin August 15th pana pe 19, caci in 20 avem avion inapoi.
De abia astept vara, vacantza ... yuhuuuuuuu. Din cauza ca am luat 3 saptamani deoadata mi-a ramas putin pe restul verii ... dar le-am legat de cate un long weekend, etc ... pana la urma nu stau chiar asa de rau.

De ziua lui Patrick, anul asta el isi doreste un nou swim backpack (de baietel mare) si prietena mea o sa-i brodeze numele lui pe el . Apoi vrea poarti de soccer (una o va primi de la noi, una de la nasica), un astronaut helmet ... care inca nu sunt hotarata ca review-urile sunt cam proaste la toate , un joc DS, Super Mario Bros., un space rover (http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B00144FPWE/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0) si costum de Peter Pan :) ... aici am facut un compromis si am gasit un Robin Hood ...mi-a palcut mai mult. De ziua lui anul acesta vom face party acasa, iar invitati de onoare vor fi Peter Pan si of course Tinkerbell. Asa a vrut el, ne-a innebunit dupa ce a fost la ziua unei colege si a venit Peter Pan ... nu i-a dat drumul de mana toata seara. Le vor face jocuri, face painting, figurine din baloane, etc.

Am gatat de schdule-uit si camp-urile de vara ... greu job ... acum m-am mai linistit, daca e inregistrat si are locuri la toate. Va mai merge si in daycare din cand in cand, la Lego Camp, Fun with Math, Horse LOvers one week (calarie), soccer camp - alta saptamana si ceva tenis iar apoi 3 saptamani vacantza in RO. Va fi busy , dar sigur nu se va plictisi.
Vara viitoare sper sa vina ai mei din nou si atunci mi-e mai usor ce fac cu el peste vara

Va las ca e aproape miezul noptii si maine am un program foarte incarcat. Un weekend cat mai placut va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, FILIP !!!

Androix, sa fie puiul fericit, sa creasca mare si frumos si sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc!

Abia acum mi-am dat seama ca si azi e tot vineri, la fel ca acum 6 ani, e prima data cand pica iar la fel de cand s-a nascut. Nu-mi vine sa cred cat timp a trecut. Am un sentiment foarte ciudat mi se pare ca a trecut foarte repede, iar pe de alta parte cand imi aduc aminte de ziua aia pare foarte indepartata. In orice caz, de la 2900 de grame la 22 de kile si de la 49 cm la 120 parca nu-mi vine sa cred ca noi am facut asta.

Dimineata la 6 jumate ne-a trezit sarbatoritul ca sa-si primeasca cadourile. Pistolul a facut senzatie si mi-e teama ca va trebui sa cumparam unul si pentru Georgia. Si dragonul din oul cel mare e interesant, dar trebuie asamblat si dimineata n-am mai stat de asta.

Ieri am mai nadusit pe langa el si bicicleta lui si probabil repet si azi figura, macar de-ar invata o data

Va las ca azi ii iau la pranz si inca am o groaza de treaba din care sigur voi lasa si neterminata.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Filip!andreea lasa treburile pentru alte dati AZI sarbatoriti si gata!( apropo si bia tot intr o zi de vineri s-a nascut numa nu in mai ci in iunie).

Sunt curioasa cum stati cu dintii? a mea mandra a ramas in urma cu picatul dintilor pentru ca este mai micuta aprox cu un an decat ceilalti copilasi din jurul nostru. Mare bucurie a avut saptamana trecuta cand i au picat cei doi dintisori de jos,venind desigur zana maseluta peste noapte si pe la noi...

newmami-multumim pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Si cum va spuneam ... ca voi avea o zi busy la munca ... deh pe cand sa ma pun in pat s-a terzit Patrick plangand ca-l doare gatul tare, ca-i vine sa vomite ... pun mana pe el febra ... am tras-o cumva pana dimineatza cu miere, bombonele de gat una alta .. mai somnic 15 minute, mai treaz ...
Am fost la doctor si are din nou strep .. parerea mea este ca antibioticul anterior de 10 zile nu a omorat streptococul ci a stat asa adormit ... iar acum actioneaza din nou. Ne-a prescris ceva mai tare - 10 zile, de 3 / zi. Asa ca azi am ramas acasa cu puiul mic.

Mercedez, Patrick inca are toti dintisorii si nu cred ca o sa-i pice nimic in curand ... poate la toamna. Nu imi fac probleme ca vor veni si cei definitivi ... si cu aia va ramane.

Andreea, asa-i... pe mine ma strabat deja fiorii anul asta, ca se aproprie ziua lui si va pica exact lunea ... ca acum 6 ani Ma bucur ca inca spun ca are 5 anisori as trage de timp cat mai mult posibil ... dar din pacate nu prea pot ..asa lung cat as vrea eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ma mai primiti?
In primul rand LA MULTI ANI copilasilor care au implinit 6 ani!
Si noi suntem printre ei - multumesc pentru urari - Alyssa s-a nascut joi si ziua ei a fost anul asta tot joi! Eu, de ex, sunt in 14 august, duminica, si anul asta pica duminica!

N-am mai scris pe aici pt.ca nu reuseam sa scot ceva inteligent din gura, s-au adunat probleme peste probleme si decat sa ma plang toata ziua si sa stric subectu' mai bine stau in banca mea.

Alyssa e ok, a facut mari progrese si s-a mai cumintzit, mai are o luna jumate de gradinita si din septembrie incepe scoala! La vara nu o dau nicaieri in vacanta, vine mama in iulie aici si mergem la mare iar in august vom fi in Romania.

Ne-am hotarat sa cumparam apartament sau vreo bucata de casa, tot caut si calculez de ma doare capul! Sunt nebuni astia cu preturile lor: sa iau imprumut la banca 150.000 ma costa notarul+cadastrul minim 10.000 iar rata lunara 900 euroi!

Gata pauza, ma duc la somn ca maine avem zi lunga...va pup pe toate si promit sa fiu mai activa!

Mergi la inceput

Robotzica, la multi ani fericiti ii doresc domnisoarei MARIA !! Sa fie sanatoasa, multe bucurii in casa sa va aduca, sa ajunga om mare si sa i se implineasca toate visele si dorintele!

Mergi la inceput

La multi ani ELIAN !!! O viata frumoasa si plina de bucurii iti doresc!
Mi-ar place sa-l mai vad pe frumuselul blond cum a crescut!

Mergi la inceput