Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Filip!

La Multi Ani, Maria!

La Multi Ani, Elian!

Dragi copii, cu scuzele de rigoare pentru intarzierea in urari, va doresc numai bucurii, multa sanatate si sa fiti iubiti!

Se vede treaba ca nu reusesc sa intru zi de zi sa urez cele cuvenite, dar si la 3-4 zile intru si nu ma las pana nu fac urarile (sa ma scuze mamicile).

Mare dreptate aveti cand ziceti ca parca a trecut o vesnicie e cand am nascut; eu intre timp am mai nascut o data si parca si nascarea asta e din ce ce in ce mai indepartata. Copiii cresc iar noi imbatranim, ma tem ca asta e concluzia!

Teddy - bine ai revenit si sa nu ne mai parasesti ca si-asa grupul s-a subtiat masiv.

NewMami - ce bine ca ne-ai mai dat de veste de Elisor- transmite-i ca noi nu am uitat-o si o asteptam oricand cu drag inapoi.

Florentina - ce-ai facut pana la urma cu tratamentul, ati intrerupt? Martea viitoare mergem si noi la dr alergolog.

Mercedes - Anei i-au cazut tot asa, cei 2 dinti de jos, la distanta de cateva zile, iar din pacate al doilea care creste e stramb. Mai mult ca sigur va trebui sa-i punem aparat.

Cadouri: pleaca o prietena la Roma si am dat comanda sa-i mai ia 2 papusi de carpa de la magazinul Disney care ii lipseau: Tiana si Rapunzel. In week-end e Baby xpo, poate mai ochesc ceva desi... copiii nostri sunt pe cale sa iasa din acest targ. Va dati seama ca eu de 6 ani merg la acest targ neintrerupt (am lipsit doar o data ca am fost plecata din oras), norocul meu ca il am si pe bb, asa ca mai urmeaza 6 ani fericiti. Cred ca dupa ce vor trece si astia voi fi tare trista... Hm, gasesc eu vreun bb atunci sa am motiv sa merg.

Va las, ma duc sa fac... supa crema de brocoli. Si ma mai mir ca inaine de 12 noaptea nu ma culc. Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani MAYA !!!
La multi ani ALEXANDRA !!!

Zane frumoase, sper ca ati avut o aniversare super, ca sunteti fericite si ati primit cadourile dorite! Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase, inconjurate de dragoste si bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!” fete frumoase , Alexandra si Maya , sa cresteti mari, sanatoase si cu mult noroc in viatza. Dragi mamici sa va bucurati de minunile voastre pana la adanci batraneti. Sa aveti petreceri frumoase si o zi plina de suprize si voie buna.

Fiindca vom fi plecati in weekend, mai mult ca singur ca nu o sa ajung sa intru pe la voi, as vrea sa urez in avans un sincer “La Multi Ani!” din tot sufletul, lui Matei . Baiat frumos, delicat, sa ai o viatza plina de bucurii, cu sanatate si mult noroc. Mami sa-ti traiasca feciorul si voi pe langa el pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Alexandra!

La Multi Ani, Maya!

Sa fiti sanatoase si sa cresteti frumos, fetite dragi!

Mai, pe 14 a fost si ziua Danielei, urez cu intarziere la Multi Ani si toate cele bune. Poate ne mai dai de veste pe aici ce faceti...

In seara asta am pierdut mai bine de o ora sa sortez pozele din calculator, ziceam ca mai pun si pe webshots cateva noi dar efectiv nu mai am putere, ma dor si ochii. Asa ca ma retrag acum la dus si apoi la nani. Sa aveti o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Timeea, Adina,Filip, Sergiu, Maria, Elian, Alexandru si Maya!

Scuze ca sunt atat de in urma cu urarile, dar de cand am intrat in concediu nu ma mai uit deloc pe calculator. Ciudat, nu? In schimb fac o gramada de miscare tot urcand si coborand scarile prin casa cu treaba.

Anca-multumim ca ne-ai mai dat vesti de la Eli. Sa-i transmit multe salutari din partea mea. Unde te duci in weekend?

Dintisori-intreba cineva aici. Mayei nu i-a cazut nici unul pana acum spre marea ei dezamagire. Asteapta cu foarte mare interes acest moment.

Aici este weekend lung saptamana viitoare, de fapt la Maya la scoala l-au facut si mai lung, iar noi il prelungim cu inca o zi si mergem in Mexic. Nu am fost niciodata. Sper sa fie frumos. Abia astept. Plecam vineri.

Va las ca trebuie sa culc copilul. Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

La multi ani de 6 ori MATEI !!!
La multi ani Alexandra ELENA !!!
La multi ani Ema ELENA !!!

La multi ani mami FLORENTINA !!!

Si sa ne traiasca toti sarbatoritii din familie care sunt Constantin si Elena

Mergi la inceput

La multi ani DRAGOS !!!
Simona, sa-ti creasca mare flacaul, frumos si sanatos, sa va bucurati de el si de familie multi-multi ani!

Mergi la inceput

La multi ani fetita frumoasa ALEXIA !!!
Monule, sa-ti traiasca fata, sa o vezi mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa, si visele de printesa mica sa i se implineasca! Pup fata frumoasa si pe surioara si pe mamica

Mergi la inceput

"La Multi Ani!" Dragos, Alexia, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult noroc in viatza.
De asemenea peste cateva ore un calduros "La Multi Ani!" Andrei si Ema. Sa cresteti mari copii frumosi, sa fiti sanatosi, sa aveti o viatza plina de bucurii si fericire.

Dragi mamici, sa va bucurati de comorile voastre pana la adanci batraneti iar fiecare zi sa va fie inseninata de zambetul lor cristalin.

Mergi la inceput

Olgutzo ... ce te invidiez ... gata cu munca si esti free toata vara. Distractie cat cuprinde va doresc in Mexic si vreme cat mai bune.. Unde mergeti? la ce resort? Ma intereseaza detalii , mai ales ce au ptr. copii (club, spectacole, etc) caci as schimba si eu lantzul ... sa mai incercam si altele.

Noi in weekend am fost in Clarkston, Patrick a avut un swim meet atat sambata cat si duminica iar atunci am ramas peste noapte la nasii lui (prietenii nostri) care acum locuiesc chiar acolo.
A fost un weekend super frumos, vreme faina si ne-am distrat tare bine.
Sambata a avut 3 probe in concurs (50 free - for 10 and under ; 25 fly - 8 and under si 25 free - 8 and under). Saracutzul a avut stomacleul deranjat si cu toate astea n-a vrut sa plecam si s-a dus si a participat la toate probele. Si-a batut timpii la toate trei, iar la fly a luat locul 3 - medalie, la 25 free (8 and under) - a luat locul 4. A doua zi duminica s-a simtit mult mai bine , a luat o medalie - locul 3 la (50 breast 10 and under), un loc 4 la (25 breast 8 and under) si un loc 5 la (25 back for 8 and under).
La toate probele si-a batut timpii realizati pana acuma.

Ieri cum a fost weekend lung in Canada am fost la scoala cu el, impreuna caci a fost leader of the day.Am pus poze si filmuletze aici: http://www.dropshots.com/newmami2005
A fost tare frumos, dupa scoala ne-am intors acasa si am petrecut timp impreuna ba afara, ba prin casa. A trecut mult prea repede weekend-ul asta

Mergi la inceput