Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, hai ca pana am incarcat eu pozele si pe dropshots ai raspuns tu.
Sanatate lui Raducu! V-am vazut si eu pozele, foarte frumosi sunteti toti, iar copiii sunt super haiosi, cel putin Andrei cu ochelarii de soare m-a dat pe spate! Mie imi palce mult Sibiul, am fost doar de doua ori dar mi-a placut la nebunie, cand am mers ultima data se lucra la podul mincinosilor, sper sa mai ajungem sa ne pozam si noi acolo.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Haidi, bre, ca am disparut ion intre timp, de, week-end incarcat: sambata shopping all day long (ca la un moment dat nu mai puteam, dar mama, care se pare ca sufera mai rau ca mine nici ca se-ndura sa mergem acasa), duminica am ajuns la tara cateva ore sa o duc pe mama si sa vad fata (pe care am vazut-o vreo 5 minute adunat ca in rest a dormit - de cand e la tara baga aproape zilnic cateva ore de somn, fara sa-i impuna nimeni) iar seara la concert, evident. Intr-adevar super concertul, mi-e ciuda ca nu m-am interesat din timp de play list si la 10 cand au zis gata, gandindu-ma ca bis-ul va mai dura 2-3 melodii am inceput sa ma retrag spre iesire (eram stresta a nu stiam daca adoarme bb cu tac'su dat fiind ca el e obisnuit sa suga pana adoarme). Cert e ca aproape o ora de concert am ascultat-o de pe partea cealalta a pietei, cu cei care nu aveau bilet si au ascultat dincolo de porti, fara sa vad si tot spunandu-mi ca se termina din clipa-n clipa. Chiar rau nu-mi pare ca ma incarcasem deja cu ce-mi trebuia in primele 2 ore de concert dar oricum a fost un pic aiurea.
Cam astea-s noutatile. Seara buna si sper sa mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia ca avem poze, nu stiam ce e schimbat

Mergi la inceput

Dap!

Ioana, imi pare rau ca ai plecat mai devreme, noi si sa vrem nu ne-am fi putut misca decat cu puhoiul de lume. Am stat in juma de metru patrat iar in jurul meu au fost 6 oameni, in plus am suferit de sete tot concertul ca dupa ce am terminat proviziile nu ne-am mai putut misca sa luam altele. Dar a meritat cu varf si indesat. Cand a venit si a cantat pe pasarela aia am fost la trei metri de el. A fost genial.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ce viata pe voi , mergeti la concerte!

Gabitza, voi continuati sa va plimbati!

Ma roade invidia . Noi parca nu ne mai "asezam" odata si nu mai reusim sa facem nimic. Simt nevoia sa evadez si eu, dar as pleca singura.

Va las si eu poze din ultima luna de la zilele sarbatoritilor mei de vara , drept dovada ca totusi copiii se distreaza : https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IunieIulie?authkey=Gv1sRgCIrr-Jz6mOivHA#

Mergi la inceput

Ce familie frumoasa! Distractie maxima pe copilasi. CIne e piticul cel mai pitic, verisorul? Prima data m-am mirat crezand ca a mai aparut un membru in familia voastra

Am uitat: sa-ti traiasca sarbatoritii!

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, da verisorul e . Nebunie maxima e la noi cand sunt toti la un loc.

Edit: ce insipid e avatarul meu

Nu mai vine nimeni de pe FB inapoi pe la noi?? Vazand evolutia subiectelor de la copilasi, prevad o cadere si mai drastica spre disparitie, peste vreun an - doi, dupa inceperea scolii . Nu ca eu m-as strofoca prea mult cu scrisul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Super familie, super copii, super torturi si super distractie !! Mi-au placut mult pozele, Cornelia. Ce cresc copilasiiiiii! Deja Vladimir are 2 ani!

Mergi la inceput

Hello! Hop si eu eu!

Cornelia, fii pe pace, cat sunt eu aici nu moare subiectu'. Desi sa nu zic vorba mare, in fiecare seara am tot mai multe de facut la calculator: de verificat DC-ul, FB-ul, newsletter-ul cu reduceri, sa descarc cate un film sa am cand fac bicicleta, sa mai verific una alta ce am mai auzit prin timpul zilei pe cate un subiect de interes. Acuma inca mai merge, eu am prgramul scurt, Ana e plecata si oricum nu intra inca la scoala, sa vedem la anul ce-o mai fi. Oricum, iuresul e mare, asta cu concertul e o raritate:(.
Am vazut si eu pozele, imi inchipui ca ANdrei al meu va arata ca Stefan al tau peste cativa ani: blondut si cu ochii deschisi (nu stiu daca vor migra spre verde ca ai Anei, dar cred ca ramana deschisi in orice caz). Atata doar ca Maimutescu e... cret. Of, de cand zic ca pun poze noi cu el si nu mai apuc, dar in seara asta nu ma las.
Anyway, sa-ti traiasca copilasii ca tare frumosi sunt (si maaari). Rochia Mariei e de la Debenhams, nu? Ti-e clar ca iar am facut turul magazinelor, stiu tot ce misca.

Androix - deci in zona aia ai stat? Buna orientare. Eu am stat la tribuna pentru ca de cand cu Madonna cand am stat ore in sir in picioare de nu-mi mai simteam spatele m-am lecuit de locuri in fata. Bine, nici la mine n-a fost vreo fericire ca au pus nesimtitii de la Vodafone o umbrela chiar in dreptul locului meu si a trbuit sa ma itzesc tot concertul ba prin stanga, ba prin dreapta ei. Mama, ce nervi am avut. Dupa o vreme a fost mai bine pentru ca lumea s-a strans si mai erau vreo 2 locuri libere langa mine cu vizibilitate buna asa ca din cand m-am si asezat, sa nu ma obosesc prea tare.

Gata, ma apuc de pus poze; revin.

Mergi la inceput

M-am intors. Intre timp am intrat un pic si in dulapuri ca nu prea intrasem la hainele de vara (sa le aduc mai in fata adica) si am constatat ca sunt nebuna de legat: am 74 de rochii si 24 de fuste (bluze, tricouri si maoiuri nici nu am incercat sa numar ca precis ma duceam cu capul). Si ce-i mai rau e ca nici nu-mi vine sa ma opresc: cand vad ceva frumos, nu ma pot abtine.

Am pus si cateva poze cu maimuta mica (apare si Ana in vreo 2, albumul ei e next pe to do list), cine vrea sa vada: http://family.webshots.com/album/580533316CwGPoL

Gata, ma duc sa ma spal pe cap, mi-e o silaaaa. Noapte buna!

Mergi la inceput