Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanailincam am 74 de rochii si 24 de fuste (bluze, tricouri si maoiuri nici nu am incercat sa numar ca precis ma duceam cu capul) |
Ashea cevaaaaa..... Deci
Mai, dar copii frumosi stii sa faci, Ioana!
Androix spune:
Cate mah??? Io am numarat din memorie, da foarte exact de altfel, 5 fuste si o rochie
Frumoase pozici, tare haiosi copilasii, moama si ce a crescut Ana!!!
La concert am zis ca vreau in fata, cat de in fata pot inainta, vroiam sa merg de la 3 ca sa ocup loc. M-am razgandit doar cand am vazut ce canicula e si nici atunci nu am crezut pana nu m-am uitat pe net sa vad daca piata e in soare si era pana la apus asa ca am fost de acord sa plecam de-acasa la 5. Mihai nu prea m-a luat in seama si probabil ca m-as fi luat dupa el si as fi stat undeva mai in spate dar sa am loc sa respir, doar ca am mai fost cu niste prieteni si au vrut si ei tot in fata asa ca am avut cu cine sa imi fac de cap.
Aseara a fost Mihai s-o filmeze la Loredana in concert si a zis ca dupa concertul de duminica s-a simtit ca si cand a mers cu o dacie veche dupa ce s-a plimbat cu un bentley.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Cornelia spune:
Ioana, foarte frumosi si maimutescu si domnisorica. Reteta de copii frumosi e sigura la voi .
Cat priveste nr-ul rochiilor/fustelor si mie mi-au iesit ochii ca gabitzei . Eu am doua rochii si cred ca nici o fusta care sa imi vina in mom. asta .
Rochia Mariei (ea are muulte ) e Debenhams sau o copie fidela. Am luat-o de aici: http://www.7art.ro/ro/ , probabil de la producator.
gabitzam spune:
Fetele, eu am plecat la Constanta pt. 2 saptamani. Am eu teoretic net acolo, sper sa pot schimba capitolul.
Va pup si sa va gasesc sanatoase.
ioanailincam spune:
Gabitza, in ritmul asta te intorci de la Constanta si tot nu e de schimbat capitolul. Adevarul e ca nici eu nu am mai apucat sa intru, fratie, zboara timpul ca la balamuc si nici nu mai pot intra cand Maimutzescu e treaz, de cand s-a mai marit vrea tot timpul sa faca ceva (mersul e activitatea preferata pana oboseste si atunci nu-i mai convine nimik) iar dupa ce il culc am atata treaba ca nu stiu ce sa fac mai intai.
Multumim de complimente la adresa copiilor, adevarul e ca noi in familie mereu am avut copii frumosi (si eu si frate-meu, observati va rog modestia), problema la noi a aparut cand ne-am marit: au inceput sa ne creasca nasul si gura, frate-meu a chelit pe la 20 de ani. Deci, pana una-n alta, nu ma incalzeste prea tare frumusetea actuala, ci prefer sa astept.
Cat despre Ana este intr-adevar f inalta, ma si sperie, imi ajunge aproape pana la umar (ca tot se mira cineva asta-toamna, iar eu am zis ca nu, era din cauza rolelor, ei bine, intre timp chiar a crescut). Dar la fel, sunt copii care cresc pana la 14-15 ani si sunt cei mai inalti din clasa, dupa care stop joc.
In fine, momentan e la Bacau copchila si face zi de zi inot. Ea stia cumva asa sa inoate, adica nu se ducea la fund ca bolovanul iar acum face cursuri(cu fostul meu profesor de inot, prieten bun cu tata - ca de-aia ma si temeam ca n-o s-o duca pe principiul sa nu deranjam prietenii, dar uite ca anul asta a indraznit sa faca asta). Ii place la nebunie si ar vrea sa mearga si dupa-amiaza, cu greu o tempereaza ai mei intrucat este foarte obositor (face vreo 2 ore, cu zbenguiala cu tot). Per ansamblu sunt tare fericita pentru ca asta era targetul verii, mai ales ca in concediu mergem cu prietena ei care face inot de la 2 ani si concurenta ar fi fost mare.
Acestea fiind zise, sa urez si eu La Multi Ani tuturor Iliilor si Inlincelor din familiile voastre si Mayei de Olgutza si Anei de Tora pentru Ilincile lor. A, si evident si fiica-mii!!! Si mie! Si mamei! Si finutzei mele (nepoata bonei fetei). Suntem multe, nu-i asa? Hai, sa aveti o seara buna!
ioanailincam spune:
Deci, Cornelia, m-ai bagat in balamuc cu site-ul cu rochiile. Cred ca este inutil sa mentionez ca Ana are si ea ca la vreo 50 de rochii. Insa vine iarna si atunci va sta mai prost la acest capitol, deci pune site-ul la favorite pentru moment.
Gabitza- acum am citit faza cu accidentul pe FB. Bine ca n-a fost mai rau, dar tare sunt neplacute (ca sa zic asa) chestiile astea. De cate ori plecam la drum ma gandesc la tot felul de chestii groaznice si cand ne intoarcem cu bine multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine inapoi.
gabitzam spune:
Deci apreciez ca m-ati asteptat pe mine sa ma intorc de la Constanta si n-ati mai vorbit nimic
gabitzam spune:
Uite poze de ieri, am fost si noi la stadion la deschidere:
https://picasaweb.google.com/gabitza.marin/ArenaNational6Aug2011?authkey=Gv1sRgCMTHx7_Yraq6yQE
Dimineata am fost la mama la Buftea. La plecare ne-am oprit in Mogosoaia, e acolo un orasel pt copii foarte fain, au amenajat si un parc frumos pe malul lacului, chiar mi-a placut mult. Si se amenajeaza si intrarea spre palat, se facea drumul.
ioanailincam spune:
Hello! Tot pe graba ca de, e frumoasa vara!
Dupa-amiaza cand ajung acasa ies cu Maimutescu la plimbare, apoi programul de seara, baita, papa, ceva ordine, administrative, cateva randuri citite si gata ziua. Iar in week-end de regula la tara, asa ca greu ma mai apropii de calculator.
Ana e bine, a facut halta la soacra-mea, iar ieri au luat-o ai mei inapoi pentru ca azi au venit la Predeal, stau vreo 3 zile si apoi vin din nou aici la tara asa ca in week-end vedem copilul. A avut o vara frumoasa, la ai mei a fost la inot, la soacra-mea s-a jucat cu pisici si alte animalute, acum e la munte, ce sa mai, program variat. Mi-e groaza cand ne reintram in program in septembrie. SI cand te gandesti ca voiam sa o dau la scoala din toamna (sigur, nu am facut decat sa amanam un an toata tarasenia).
Hai, noapte buna, si mai dati si voi de veste ce faceti, pe unde sunti copiii...
gabitzam spune:
Aseara si-a pus Andrei sub perna dintisorul proaspat scos. Mi-a pus o mie de intrebari, dar ce-i lasa zana, dar zana e bogata, dar vine la toti copiii, dar ce facea ea cu atatia dinti? Ma tot uitam la el sa vad daca ma iscodeste pentru ca nu crede, sau e curios sa stie. Deci chiar crede, e foarte convins. M-a pus sa caut pe internet ce-i cu zana asta. Chiar am gasit site-ul toothfairy.org, unde i-am aratat ce face zana cu dintii, adica un castel. A fost satisfacut de raspuns, a vazut poza cu castelul, s-a culcat linistit. Dimineata a venit la mine radiind tot, cu banutii in mana "mami, mami, uiteeeee, mi-a lasat zanaaaa". Mi-a zis ca el vrea sa plateasca cu mana lui, se duce cu taica-su dupamiaza sa ia ceva.