Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna burtici, eu am avut azi o zi de alergator de cursa lunga. La 20 am ajuns acasa plecata de la 7 dimineata. Am umblat si mult pe jos, ptiu sa nu ma deochi. Sunt si foarte emotionata ca am dus-o pe fetita mea la primul epilat, si parca mai ieri numaram saptamanile pana la nasterea ei.

toate fetele cu probleme si le spun ca orice se obtine cu greutati este mai apreciat, deci bebeii vostri vor fi cei mai iubiti.

Lumisty si propolisul merge bine in raceli. Eu cu asta mi-am tratat toate racelile si de gravi si de negravi. 15 pic pe o lingurita de miere/zahar de 3 ori pe zi.

Violeta si eu ziua dorm cel mai bine. Din pacate mi se intampla asa de rar.

Waw Ina m-ai devansat. Probabil ca o sa-ti faca cezariana inainte de pasti.

Din ce am citit la prematuri Pretty nu e prea optimista in privinta lui Lucas. Se pare ca a trecut prin momente grele. Uff saraca ce greu trebuie sa-i fie. Pretty suntem alaturi de voi si de micul luptator.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

A scris pretty aseara pe facebook ca bebe Lucas e bine deocamdata. Ne rugam sa fie puternic si sa creasca mare! Va pup pe toate. Azi sarbatorim...30 de saptamani.

30+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am fost la expozitie. mi-a placut ca nu am prins aglomeratie. am luat-o si pe Sofia si s-a purtat exemplar pt stilul ei
I-am luat scaun de masina si niste maruntisuri jucarii....iar pt bebe mic doar biberoane, suzete si perie de spalat biberoane de la dr brown's. Hainite nu am luat deloc. cele mai banale body-uri erau de 2 ori mai scumpe decat ce stiu eu la magazinul ala in Grecia. Ma gandeam sa mai cumpar si de aici cate ceva casa ii las sora'mii mai putine batai de cap dar parca vad cum o pun sa imi cumpere camionul de haine :)))

Am mai vrut sa ii iau la bebe mic carusel pt patut. La Sofia am avut unul de la primii pasi, ieftin, la vro 25 ron , cu arc si ma durea mana de atata invartit la el. acum am vrut unul pe baterii si cu telecomanda eventual ca sa-mi mai simplific viata. dar m-am ingrozit de preturi. defapt le stiam de pe net ca sunt tare scumpe, insa am zis cva poate la targ gasesc ceva potrivit.... pfooaaaa, pai 350 ron pt asa ceva? chiar nu stiu ce sa fac.... probabil nu ma voi grabi sa il iau si daca vine careva sa ma intrebe ce cadou sa ii ia o sa-i sugerez

--------------------------------------------
Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, mamici!
imi pare rau sa citesc despre pretty... am citit despre micul lucas si ma rog si eu pentru el sa fie puternic si sa treaca peste chinul asta...
vad ca voi v-ati intins la cumparaturi. eu inca nici nu ma gandesc la ele. pentru ema cumparasem tot, aveam camera pregatita de la 7 luni, numai ca nu le scosesem din tiple sa nu se prafuiasca si parca mai nerabdatoare, eram cu fiecare zi, sa treaca timpul. acum nu-mi doresc decat sa stea bebe in burtica cat se poate de mult si am mari emotii ca s-ar putea sa-mi faca surprize... multe am si de la ema, doar masa de infasat as inlocui-o, haine sigur primesc, plus ca am foarte multe ramase, unele chiar noi, de la ema, de biberoane sper sa nu fie cazul nici acum. fata mea n-a supt decat o luna din biberon si asta ceai, pana i l-am inlocuit cu cana, asa incat faceam cadou biberoane noi si tetine nefolosite... eu va sfatuiesc sa luati din sticla sau din plastic dar fara BPA.
marina, nici eu n-as investi atatia bani intr-un carusel. eu am cautat sa fie cu figurine din plastic (usor de spalat si dezinfectat, caci am oroare de praf, microbi...
somleac, felicitari pentru micuta domnisoara! si fiica-mea e o cocheta, mimeaza ca se da cu un ruj de plastic (dormea intr-o perioada cu el), isi pune mereu margele, bratari, are preferinte vestimentare, posete si sigur vom avea momentele noastre ca intre fete pe masura ce va creste.
va pup!
andreea, mami de ema-stefania (10.07.2008) si 23+ (baietel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua fetelor
SOMLEAC cred ca trebuie sa fie o atmosfera tare placuta in familia voastra imi aduc aminte de familia mea si noi am fost 3 copii. 3 fete iti imaginezi ce era . te apreciez si in acelas timp te invidiez pentru curaj. nu cred ca as putea avea curajul tau sau al mamelor noastre de a creste mai multi copii desi mi-ar placea nespus de mult.familile frumaose dupa mine sunt cele cu membri numerosi. felicitari pupici
sper sa nu te fi deranjat.pupici
suntem alturi de bebe lucas si de mamica lui.

25cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

am venit si noi de la medic,azi implinim 25 de saptamni si se pare ca avem 780 de grame...binisor...placenta cum o stim,ii bagam apa in cotinuare m-am mai linistit,ma gandeam ca o sa-mi spuna ca e mic burtica mea e mititica,adica e tuguiata si impinsa in fata ,ma gandeam ce inghesuit o sta bubu acolo

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Andreea, si eu am luat un singur set de biberoane, BFA free bineinteles. inainte nu aveau dar au scos acum unele noi. Oricum sper sa nu am nevoie de ele. le-am luat sa fie si sa nu le caut atunci in viteza pt ca nu le gasesti la orice colt pe astea. Si sper sa le folosesc doar la apa sau ceai, sau cand va fi necesar sa plec pe cateva ore...La Sofia a fost mare biberonereala si sincer am oroare de ele...Sper sa alaptez de data asta ca si pt bebe e mai bine, si pt mine se simplifica mult lucrurile....
Gata, am mobila de sufragerie! ma apuc sa o populez si sa mai fac loc prin casa. parca vad ca in cateva clipe o umplu si iar ma plang de lipsa de spatiu in dulapuri :)))

Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi.

Sunt f suparata! Ieri am fost la dr, iar cand am venit aveam temp 38.8. Am luat paracetamol, dar dupa cateva ore m-au apucat niste frisoane de imi clantaneau dintii in gura. Am trecut la frectii cu spirt si mi-a mai scazut temp. Acum sunt mai bine.

Insa ce ma supara cel mai tare e ca mi-a zis dr ca am placenta praevia, jos inserata! Cand am ajuns acasa si am citit pe net despre ea si m-am ingrozit! Sunt f speriata si deprimata!

26+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buan fetelor!

lumysti - imi pare rau sa aud ca ai probleme...

Marina - sa stapaniti sanatosi mobila!

Eu tusesc f.rau; mananc lamaie cu miere si beau ceai de lamaie... De data asta nu m-a mai ocolit raceala . De cateva zile ma simt foarte greoaie (cred ca sunt insarcinata ). Mi-am luat rezultatele la analize si sunt bune.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

fetelor si eu sunt deprimata ma simt greoaia si mi-am stresat la maxim sotul si mai ales bebelina sa o manance mami pe ea .hai sa gandim pozitiv, sa ne mai detasam de toate gandurile relele. sa atragem energiile bune, pozitive si totul va fi bine .va pup si va doresc tot binele din lume .acum incerc sa ma bine dispun si sa imi induc si eu starea asta pozitiva dap.
pupici

25cu bebe lily

Mergi la inceput