Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Saru'mana de raspunsuri!
Intrebarea mea este unde gasesc unghiera si forfecuta speciala??
La hypermarket..sau farmacie???Sa nu radeti....dar sunt si eu incepatoare si nu stiu..

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely la orice raion de copii sau farmacie. vezi ca unele sunt tareeee aiurea/rele. eu am una chicco de la fetita ramasa de care sunt multumita. si inca una (nu mai stiu firma) care nu e buna deloc...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma retrag si eu la un nou somnic....apoi iesim la plimbarici!!
ne auzim.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Lalely, la farmacie am luat eu, acestea care au raioane de bebe (Sensi sau HelpNet), si mi s-a recomandat ca cea mai buna forfecuta cea de la Chicco, asa am si luat.
Nu mai stiu cine intreba de aparatori, exista la mai toate magazinele si separat (IKEA, MiniBlu, MotherCare etc). Eu acum tocmai am primit 2 randuri (unul e ca cel din pozele Anaxenei, si si la ea vad ca arata f dragut), asa ca nu cred ca voi cumpara f curand.

Noi vrem sa facem un botez restrans, familie si cei mai apropiati prieteni, vreo 20-30 de persoane, dar tot la resto mergem; acasa ma gandesc ca e mai nonigienic sa-i aglomerez pe toti, sa mai intre pe la bebe etc - mai aes ca vrem sa facem pe 21 mai de Sf Ctin si Elena cand bebe e micut.

Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Lalely vezi ca si forfecutele sint si bune si rele,eu am avut 2 una nu mia fost buna nu mai retin de la ce firma era.Cea care am tinuto si e ok e de la nuk.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s

Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Saru'mana de raspunsuri!
Intrebarea mea este unde gasesc unghiera si forfecuta speciala??
La hypermarket..sau farmacie???Sa nu radeti....dar sunt si eu incepatoare si nu stiu..

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Eu am luat de la help net unghiera speciala de bb are si beculet ca sa lumineze cand tai ungiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Dragele mele fete,
Azi m-am hotarat sa va scriu, ca eu de maine ma duc la spital si probabil vreo 10 zile nu voi avea acces la internet,, deci fara forum.
O sa imi fie dor de voi, mai ales ca voi avea nevoie de incurajari sau de raspunsuri la multele intrebari pe care le voia avea.
Sunt foarte multumita ca am intrat pe acest forum si am gasit fete asa minunate ca voi, in care am gasit sprijin de fiecare data cand am avut nevoie, care mi-au raspuns la intrebari pe care nu aveam cui sa le pun, care m-au inteles cand m-am vaitat, cu care am impartasit impresii si senzatii ( mai mult sau mai putin placute).
Pentru ca sunt departe de casa si de prietenii mei vechi,imi era tare greu, dar de cand v-am cunoscut, am gasit mai multe prietene, alaturi de care m-am bucurat sau m-am ingrijorat, am tinut cont ca una sau alta are eco sau pb de rezolvat, prietene care se gandeau la mine cand aveam control, sau probleme...
Inchei aici ca deja am cazut in borcanul cu melancolie.azi o sa intru doar pana la pranz , ca ma duc dupa amiaza cu iubi la o masa( suntem invitati) si dupa un pic la plimbare....
Va rog sa va ganditi la mine cat sunt plecata, eu sigur ma voi gandi la voi, o sa va dea iubi de stire de dodo a noastra, pe care speram sa o tinem in brate cat mai curand( rugati-va sa fie luni ca nu mai am rabdare ).

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Delia nastere usoara, sa dea Domnul sa iti tii cat mai curand in brate mica printesa, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci cat mai rpd dupa ceza.
Si noi te iubim mult si sigur ne vom gandi la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Delia nastere usoara, sa dea Domnul sa iti tii cat mai curand in brate mica printesa, sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci cat mai rpd dupa ceza.
Si noi te iubim mult si sigur ne vom gandi la tine

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

multumesc alina, uite iti raspund cu noua semnatura

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 37+ cu dodoloatza frumoasa

AMR cat de curand
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Dragele mele fete,
Azi m-am hotarat sa va scriu, ca eu de maine ma duc la spital si probabil vreo 10 zile nu voi avea acces la internet,, deci fara forum.
O sa imi fie dor de voi, mai ales ca voi avea nevoie de incurajari sau de raspunsuri la multele intrebari pe care le voia avea.
Sunt foarte multumita ca am intrat pe acest forum si am gasit fete asa minunate ca voi, in care am gasit sprijin de fiecare data cand am avut nevoie, care mi-au raspuns la intrebari pe care nu aveam cui sa le pun, care m-au inteles cand m-am vaitat, cu care am impartasit impresii si senzatii ( mai mult sau mai putin placute).
Pentru ca sunt departe de casa si de prietenii mei vechi,imi era tare greu, dar de cand v-am cunoscut, am gasit mai multe prietene, alaturi de care m-am bucurat sau m-am ingrijorat, am tinut cont ca una sau alta are eco sau pb de rezolvat, prietene care se gandeau la mine cand aveam control, sau probleme...
Inchei aici ca deja am cazut in borcanul cu melancolie.azi o sa intru doar pana la pranz , ca ma duc dupa amiaza cu iubi la o masa( suntem invitati) si dupa un pic la plimbare....
Va rog sa va ganditi la mine cat sunt plecata, eu sigur ma voi gandi la voi, o sa va dea iubi de stire de dodo a noastra, pe care speram sa o tinem in brate cat mai curand( rugati-va sa fie luni ca nu mai am rabdare ).

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

ailed, iti tin pumnii, sa te intorci acasa cu bebe sanatos

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput