Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata burtici,

Intrebare:cu ce taiati unghiutele la bebei?Este forfecuta/unghiera speciala???

Si inca ceva:stiti de unde pot lua aparatori de patut?Fara sa iau lenjerie cu totul??Madutza_bra parca tu ai luat din Ikea,sau am visat eu??Cam cat au costat?

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

si eu am avut de la IKEA aparatori (40 lei parca). Unghiile le tai cu unghiera speciala.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata la toata lumea

Noi o sa facem botezul doar cu familia ,ceva restrans si probabil va fi intr-o duminica.
Unghiutele le-am taiat la inceput cu forfecuta speciala apoi cu o unghiera mica

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multu de raspunsuri. la mine restrans inseamna 20 pers (doar tineri, fara unchi, matusi, etc)...si nu stiu daca sa il fac restrans doar cu o masa la restaurantul meu preferat sau mai mare...cu tambalau...dj....etc

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

unghiutele noi le taiem tot la cateva zile cu forfecuta speciala cu colturile rotunde.

Mergi la inceput

Yasmi parca tu spuneai ca-i dai infacol lui bebe,cum ti se pare e bun? Data trecuta l-am achizitionat tarziu cand numai aveam nevoie de el si nu am apucat sa-l folosesc,acum vad ca sint si in farmacii.

Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Neata ,

Da, lalely, noi am mai facut asa botez la cea mare si a fost super. Ne-am distrat, pe o furtunaaaa. Cu gratar si dansuri la greu. Numai ca de data asta tb sa vad cum fac sa nu mai stea mama toata noaptea la bucatarie, cred ca o sa o iau pe doamna care ma ajuta la curatenie, daca nu gasesc o vila cu bucatarie proprie. In alta ordine de idei, tot ne strangem fro 10 familii.

Azi sper sa fie mai cald, sa iesim si noi la parc. A batut un vant rece nesuferit zilele trecute...Aseara am fost cu fetele la inot, au venit rupte. Instructorul/instructoarea sunt specializati pe inot cu bebelusii si pe cel mic o sa il dau inainte de 6 luni, va invata imediat. Ana stie sa inoate, a invatat singura. Andreea am fost uimiti ca inca mai are la 2 ani instinctul de a da din maini si din picioare corect. S-au simtit amandoua super, dar nu mai mergem cu ele in acelasi timp. Este foarte greu si obositor pentru noi, cu spalatul, schimbatul, uscatul parului...Poate pun poze mai tarziu.

Ieri am fost la diabetolog si mi-a spus ca am un pre-diabet de sarcina si ca nu e grav, numai ca sa tin regim cat pot pana la sf sarcinii. Apoi m-a chemat la o re-evaluare dupa ce termin cu alaptatul, sa imi faca un regim de slabire si de preventie a diabetului. Ieri aveam glicemia 109, dupa ce bagasem dimineata o farfurie de mucenici . Am exagerat cu mucenicii. Mai am azi si ii termin, dupa care promit sa ma tin de regim.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lavi..cred ca depinde si de cat esti dispusa sa investesti..pt ca si DJ-ul,fotograful...etc costa!Acum si daca rezervi la un anumit restaurant poti avea acolo deja muzica..depinde cum este la restaurnatul tau preferat.La noi aici,gasesti locatii unde poti rezerva o masa si canta formatia localului...bine dezavantajul este ca nu veti fi numai voi in sala vor fi si alti clienti...
Eu fiind la primul bebe,mi-as dori ceva cu muzica..cu tamabalau cum zici tu..dar sa ajung eu acolo si sa fie totul bine cu bebe mic!!!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Yasmi parca tu spuneai ca-i dai infacol lui bebe,cum ti se pare e bun? Data trecuta l-am achizitionat tarziu cand numai aveam nevoie de el si nu am apucat sa-l folosesc,acum vad ca sint si in farmacii.

Amr 6 s

mi se pare fffffffff bun!!! de cand il dau elimina gazele "pe toate partile"

Mergi la inceput

La mine tot 20 de persoane inseamna restrans,eu voi face la restaurant cu meniu stam cateva ore si acasa

Amr 6 s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Lavi..cred ca depinde si de cat esti dispusa sa investesti..pt ca si DJ-ul,fotograful...etc costa!Acum si daca rezervi la un anumit restaurant poti avea acolo deja muzica..depinde cum este la restaurnatul tau preferat.La noi aici,gasesti locatii unde poti rezerva o masa si canta formatia localului...bine dezavantajul este ca nu veti fi numai voi in sala vor fi si alti clienti...
Eu fiind la primul bebe,mi-as dori ceva cu muzica..cu tamabalau cum zici tu..dar sa ajung eu acolo si sa fie totul bine cu bebe mic!!!

33+ David

AMR 7 saptamani!!!!

lalely nu e vb de cat suntem dispusi sa investim...ca doar o data ne botezam copilul
prima data am facut si noi cu tambalau si a iesit superrrr bine!! acum nu stim inca daca sa mai facem atata agitatie sau ceva mai calm si trebue sa ne hotaram rapidddd...

Mergi la inceput