Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

si eu sunt cu tensiunea mica in principiu, si daca nu beau cafea la 10 ma doare capul rau de tot

mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu Patrick

eu am 10 dupa cafea, altfel scade si mai tare

blog

era vorba de ora 10

eu in principiu o am cam 10 cu 7 asta luata cand ajung la dr, adica dupa cafea

fara cafea cred ca nu ar reusi sa o ia

dar acuma sambata la un moment din ala de lesin mi-am luat-o acasa si era 12 cu 9. pt unii pare normala, dar pt mine e mare.
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

ne-am inteles bustean:)) f haios

Citeam ce ai scris la alt subiect, sa stii ca atunci cand ai tensiune mica, n-ai niciun chef de vreo activitate casnica, eu imi dau seama ca nu-i in regula cand vad ca abia ma tarasc prin casa.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da, cu energia de cand ma stiu am stat prost, nici sportiva nu am fost vreodata. si fizic rapid imi termin bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara dragelor
am fost si noi azi la targ , sincer nu am ramas prea placut incantata , ma asteptam la ceva mai fastuos, mai animat ...ma rog, am luat decat un termometru pentru camera si cadita , in rest ne-am "cultivat "
Rammy bafta multa maine la rezultatele partiale
Astept maine numai vesti bune cand veniti fetelor de la eco
Si la mine este prezent , puful pe burtica, dar mai mult de la buric in jos...bine ca este blond sa speram ca o sa dispara
fetele din bucuresti ....este vreo clinca ce elbereaza rezultatele de la TT in 2-3 zile ??
am vazut pozicile de pe picasa , sunteti frumoase foc

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

fetele din bucuresti ....este vreo clinca ce elbereaza rezultatele de la TT in 2-3 zile ??
am vazut pozicile de pe picasa , sunteti frumoase foc

16+ cu

eu am facut Dublu test si a doua zi am avut rezultatul.
si la triplu test la fel .
la polisano.

17 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor m-am apucat sa verific mailul acum si supriza ..pe mail avem rezultatul la analiza
"nu s-au detectat anomalii cromozomiale 13,18,21,x si y.
sexul genetic al fatului este masculin"

am plans o juma de ora, in sfarsit am plans si eu de cand sunt gravida

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

Buna burticilor..o saptamana lipsesc si imi trebuie inca una sa ma pun la zi cu toate noutatile..va rog mult sa imi dati si mie parola sa vad pozele cu voi..
La mine burtica creste pe zi ce trece..am luat vreo 10 kg..bebelina misca in fiecare zi e foarte jucausa..
va pupic pe toate!!

23+ cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

fetelor m-am apucat sa verific mailul acum si supriza ..pe mail avem rezultatul la analiza
"nu s-au detectat anomalii cromozomiale 13,18,21,x si y.
sexul genetic al fatului este masculin"

am plans o juma de ora, in sfarsit am plans si eu de cand sunt gravida

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Felicitari Ramyy ....iti faceai griji degeaba

17 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Eu am tensiunea 13/8,5 cum vi se pare?

20+

Asa am si eu si doctorita nu mi-a spus ca nu ar fi buna , deci , inseamna ca e bine

21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

babyblue 15.4 cm din cap pana in picioare? serios? mie, niciodata, nu mi-au masurat copilul din cap pana in picioare. doar pe bucatele, ca sa zic asa.
voua?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

, tot pe bucatele , am inteles ca in primul trimestru se poate masura intreg, apoi doar pe bucatele .
Rammy FELICITARIIII!!!! ma bucur mult pt tine ! Ai vazut ca DD are grija de comoara ta!!
Aaa , comfirm treaba cu "puful" pe burtica , dar vad ca se cam face par deabinelea, si mai e si negru !! OOffff
21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Noi tocmai ce ne-am intors de la eco;)) bebe e bine merci, totul ok;)) a stat numai cu picioarele incrucisate nu ne-a lasat deloc sa vedem ce ascunde acolo;))) la un moment dat se pusese si bebe cu mana sub cap exact cum stateam si eu:)))) am ras copios, maine o sa pun poze ca ne-a facut si cu capu si cu inimioara si cu tot corpu hehehe :) sunt tare entuziasmata:) Va pup si bafta celorlalte burticute sa fie totul ok,
N
oi am spus k o sa facem morfofetala pe 21 aprilie si cam atat. Si sotul statea langa mine si se uita frumos la monitor hihi cam obosit era saracu dar a zambit tot timpul:)

Mergi la inceput