Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

felicitari pentru rezultatele de la eco.
Rammy,ma bucur ca vii cu vesti bune

noi azi am fost la Children's Museum,f dragut pt copii,eu m-am plictisit de numa.Eu sutn contrar spuselor lui sdcristian,sunt plina de energie...moooor daca stau intr-un loc mai mult de 1h

sa va spun ce era acolo: un mic magazin special pt copii,cu carucioare mici,produse de carton identice cu cele din magazin,doar ca erau goale(lapte/suc/cereale/conserve/paine,etc),lista de cumparaturi.banuti falsi. Unii copii stateau la casa de marcat,altii faceau cumparaturi. Ana...fericita.Mai era un spital veterinar,un loc cu apa,unde prin diferite masinarii le aratau copiilor ce "puteri"are apa(exemplu:presiunea),un loc cu diferite instrumente muzicale, unde isi puteau compune singuri muzica(nu va zic ce era acolo si ce gaalgie).
nu am inteles de ce se numeste MUSEU,dar...a fost ok,dragut! Am sa pun poze pe mailul comun.

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

fetelor m-am apucat sa verific mailul acum si supriza ..pe mail avem rezultatul la analiza
"nu s-au detectat anomalii cromozomiale 13,18,21,x si y.
sexul genetic al fatului este masculin"

am plans o juma de ora, in sfarsit am plans si eu de cand sunt gravida

18+

Felicitari pentru vestile bune de la eco (Thaimeed si MatzaRebela)
Rammy, ma bucur ca totul e bine...si ca lacrimile au fost de fericire, nu?

MatzaRebela, tare haioasa esti cu bebele tau, cum mai sa stea el ca si mami? Trebuie sa ni-l arati! Si la mine sotul merge intotdeauna, dar zice ca el nu are imaginatie in 2D si ca nu intelege mai nimic, doar cand sunt lucruri foarte evidente, gen labutele de la picioare.

alinuff, verifica-ti mesajele, ti-am trimis detalii despre cont

Lissa, pentru noi muzeele astea sunt intr-adevar un pic abstracte, am vazut unul la fel in Paris. Se pare insa ca pentru ei mici sunt fascinante, ca si lucrurile repetitive. Eu am zis ca pt perioada in care zdrangane orice prinde o sa imi iau niste casti care antifoneaza... ca la indrumatorii de pe piste

Despre puful de pe burta...pai eu as zice de peste tot ca ma simt ca o maimutica! Deci nu stiu daca e adevarat ca la baieti e mai mult, dar eu deja imi epilez si burtica, imi e jena sa merg as la eco. In schimb imi cade parul de pe cap rau de tot. Oare nu se putea sa fie invers: sa cada de pe corp si sa mi se faca mai des pe cap?!

Tensiunea: la mine e mica, am 9:5 dimineata si 10:5 cand mai creste. De aici si senzatiile de lesin la stat mult in picioare.

Iar despre cantar, ce sa zic, eu am unul defect rau, care nu arata doua cantariri sucesive la fel Eu zic ca e bun asa, ca ma deruteaza si amuza si imi ia gandul de a ma stresa zilnic cu cantaritul.

Ma uit si ma minunez cate detalii primiti voi de la ecografii, mie niciodata nu mi-au zis vreo dimensiune a copilului, nici in primul trimestru, nici acum la sonograma Tot ce primesc de la secretosii astia este ca bebele e bine. O sa ma razbun cand ajung in Romania si o sa-l descos bine de tot pe dr. Cioata! Apropos, Mariaruxy, imi pare rau ca suntem la o zi diferenta programate, mi-ar fi placut sa ne cunoastem

19+

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
.....
noi azi am fost la Children's Museum,f dragut pt copii,eu m-am plictisit de numa.Eu sutn contrar spuselor lui sdcristian,sunt plina de energie...moooor daca stau intr-un loc mai mult de 1h
.................

Hihihi, am vazut pozele de la muzeu. Ce s-a mai distrat Ana si ce fetze au acolo in partea cu apa, foarte foarte fain! Iar pustoaica ta e o adevarata domnisoara, deja umple cosul la shoping! Dragi parinti, va doresc succes la tinut cardul mereu alimentat!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna dimineata

Ramyy, acum am citit ca ai aflat rezultatul! Falicitari pentru baietelul sanatos! Sper ca te-ai mai linistit, si poate o lacrima ce s-a cuibarit in coltul ochiului a fost de bucurie si emotie ca ai aflat sexul lui bb!

O zi buna si frumoasa tuturor! Va astept cu vesti bune!

Theo 21+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neata! Dau eu in dimineata asta? pt cine bea...ca eu sigur nu
Am lipsit vre-o 2 zile si m-am chinuit sa recuperez Mare lucru din pacate nu am retinut, dar felicitari Rammy pt rezultatele bune!!! Sper din tot sufletul sa te poti bucura de lunile care au ramas!
Felicitari si fetelor cu rezultate bune dela eco, si celor care au aflat ce sex are bebe din burtica, dar mai ales ca e sanatos/sanatoasa
O sa mergem si noi azi la expo aia sa vedem ce si cum! Sper sa ma abtin sa cheltui bani multi
Si despre parul de pe burtica, confirm si eu puf mult negru(superb)Sper sa dispara dupa, ca de epilat burta nu am chef!
Cat despre fumat, felicitari celor care s-au lasat sau le-au mai rarit! eu m-am lasat cam cu 2 sapt inainte de conceptie, pt ca promisesem ca pt bb voi face pasul asta. intamplarea a facut sa vina bb imediat
Ana, f frumoasa burtica ta, oxidoni si evolutia ta imi place . O sa propun si eu sa facem poze miercuri cand schimbam saptamana
In rest daca am uitat pe cineva, sa ma ierte
Va

21+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Multumesc fetelor pt incurajari!

Rammy felicitari pt rezultat,sa iti ajute Dumnezeu sa ai un baietel sanatos si frumos!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:

fetelor m-am apucat sa verific mailul acum si supriza ..pe mail avem rezultatul la analiza

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Rammy ...mi s-a zbarlit parul...DE BUCURIE!

Ma bucur din tot sufletul...crede-ma!

Felicitari!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza;)) am pus poze cu prichindelul hihi, va pup, ma bagsi eu la o cafea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata,pentru toata lumea! Ma bag si eu la cafeluta poate asa o sa-mi pot deschide ochii...

Rammy FELICITARII!!! ma bucur mult ca ai rezultatele bune

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 23+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

FELICITARI!!!
Mi-au dat lacrimile de bucurie instant cand am citit mesajul tau.
Sa dea Domnul sa fiti cu toii sanatosi si bb sa va aduca numai bucurii!

21+

Mergi la inceput