Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

indra ai PM

Roxana (oxidoni) ai o burtica tare draguta... cam asa era si a mea la 21 s... acum a mai crescut ...putin (dar era si seara cand am facut pozele si eram si cam balonata ...asa ca am scuze )

Teodora, am bucur ca bebelina este bine

Sdcristian, nu stiu ce sa-ti zic...doar sa ai grija de tine si sa vb cu medicul tau. Multa sanatate

Ireth si eu am una bucata burta "pufoasa". Cica se zice ca este baiat daca ai burta asa. Nu stiu o fi nu o fi adevarat...la mine s-a potrivit. Este la fel ca la Filip. Cu Anastasia am avut burta "bec"

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Vorbeste cu doctorul, dar daca glicemia e mica nu te speria. Eu iti spun ce mi-a spus doctorul meu, care s-a speriat f tare cand a vazut ca am luat 9 kg pana acum dar s-a relaxat cand a vazut glicemia. (la fel, mereu e mica)

Asa am patit eu la prima sarcina, aveam glezne de elefant, de fapt picioarul pana la genunchi era umflat, fata si mainile. Incepand din sapt 17 si asa am mers pana la sfarsit. In plus sunt si hipotensiva, exclus sa nu mananc sare si sa nu beau un pic de cafea sau ceai verde, imi scade tensiunea si mai mult

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

indra ai PM

Ireth si eu am una bucata burta "pufoasa". Cica se zice ca este baiat daca ai burta asa. Nu stiu o fi nu o fi adevarat...la mine s-a potrivit. Este la fel ca la Filip. Cu Anastasia am avut burta "bec"

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

asa o fi! mai stii.. eu la Eva n-am avut probleme, doar la sfarsit a aparut linea nigra si era si ceva puf p-acolo. Acum am o burta cam paroasa chiar ma gandeam ce sa-i fac, mi-e cam jena sa ma prezint la dr asa.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu sunt cu tensiunea mica in principiu, si daca nu beau cafea la 10 ma doare capul rau de tot

mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu Patrick

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Nu m-au ajutat deloc cu alaptatul sau macar sa ma invete cum sa pun corect copilul la san, iar cand am plecat acasa mi-a fost o groaza imensa pentru ca nu stiam sa-i fac nimic copilului (unde si cum trebuie sters, schimbat, etc) Tin sa precizez ca eram foarte neindemanateca. Cred ca prima oara i-am schimbat scutecul de unica folosinta in 15-20 de minute si plangea saraca...

Ana Maria ti-am citit povestea nasterii si sa stii ca imi place tare mult cum scrii

Maria (27 nov. 2007) si 21+

Sa nu te bazezi prea mult pe sfaturile pro-alaptare la privat, am auzit tot felul de experiente nu chiar favorabile in privinta asta. Mie mi-au fost de mare folos filmuletele de pe net in care aratau pozitionarea la san, pozitii de alaptat, am citit cam tot ce am gasit, si atunci nu era niciun site despre alaptare in romana.

Cand am adus-o pe Eva acasa, ii schimbam numai impreuna scutecul, ne spalam amandoi pe maini f riguros, asa ne pregateam de parca eram chirurgi care intra in operatie si eram atat de neindemanatici, unul ridica copilul, altul potrivea scutecul, apoi o verificam etc, etc

Multumesc

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Eu am tensiunea 13/8,5 cum vi se pare?

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

si eu sunt cu tensiunea mica in principiu, si daca nu beau cafea la 10 ma doare capul rau de tot

eu am 10 dupa cafea, altfel scade si mai tare

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

Eu am tensiunea 13/8,5 cum vi se pare?

20+

Cred ca e o tensiune buna pentru o gravida, dar cum avem medici la odisee sigur primesti un raspuns mai avizat

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

eu am 10 dupa cafea, altfel scade si mai tare

blog

era vorba de ora 10

eu in principiu o am cam 10 cu 7 asta luata cand ajung la dr, adica dupa cafea

fara cafea cred ca nu ar reusi sa o ia

dar acuma sambata la un moment din ala de lesin mi-am luat-o acasa si era 12 cu 9. pt unii pare normala, dar pt mine e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

babyblue 15.4 cm din cap pana in picioare? serios? mie, niciodata, nu mi-au masurat copilul din cap pana in picioare. doar pe bucatele, ca sa zic asa.
voua?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput