Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele,imi cer scuze k nu am mai intrat (inca nu putere sa vorbesc despre motiv)....dar totusi incerc sa va intreb ceva: daca dublu testu a iesit f bine, este cazul sa mai fac si triplu test???

Multumesc mult.

Mami de Razvan (09.05.2007) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Seara buna burticilor!vin si eu cu vesti de la morfofetala de trimestrul2;Fetita este bine,energica are 500gr,doar caputul este mic,trebuie sa merg peste o luna la control sa vedem cum evolueaza sper sa fie bine;incerc sa nu mi fac griji,dar este imposibil;
toate burticile

22+ Maya-Maria

INcearca sa stai linistita , si medicii astia au fiecare criteriul sau de "masuratoare" , mie spre ex , cu 400 g mi-a spus ca ar corespunde cu 22 de saptamani , nu 21 cat aveam eu , ei stiu care sunt criteriile , dar nu toti copii se dezvolta la fel .. ca doar nu avem toti capul la fel nu? .Hai linistestete ca sigur bebelina nu are nimic , creste f bine si multumim lui DD ca sunt sanatosi

21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare!
Mady eu zic ce mi-a zis mie dr si ce am mai auzit pe la fete. nu se mai face tt daca dt a ieshit bine. iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste problemele care le ai

Am fost si noi azi la targ! Am luat o pompa de san(medela) am inteles ca sunt bune, si aveau o oferta destul de buna. si pad-uri de san care se spala.
tot la standul lor am gasit o oferta buna la scutece huggies si la servetele alea pe baza de apa si bumbac organic si am luat si de-alea. in rest asha cum a zis toata lumea...nu era vre-o oferta fascinanta. cat despre celule stem, nu shtiu daca la targ te vor convinge. trebuie mers si vb cu cineva in particular, nu in nebunia aia.
Si la targ ne-am mai incantat de patuturile alea de se transforma. a avut cineva experienta cu ele?

Babyblue, bine ca te-ai linistit, ca se simtea tensiunea crescand de cand nu mai simteai pe bb. ma bucur ca e bine si ca tu te-ai linistit.Dar mie mi s-a parut la targ ca sunt mai multe standuri, nu sunt numai in sala mare.

Alexia, f frumoase lucrusoarele! si eu tot la galben verde si alte culori de genu ma uit deocamdata

Cereline, Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebelina ta!

Lissa, Ana ta e superba!!! ce ai mancat in sarcina? sa incercam si noi

Fetelor ff tari bancurile!! mai vrem!

Lulusor, ffff tare eco cu degetelul in gurita! Superb!!

Va si noapte buna!

21+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Krissy, lisssa_ana, v_florina, mamutz, Roberta84, AlyMih, anaemi, gogoshika10, Babylicious, Ireth, sdcristian si celorlate fete care m-au felicitat de zia mea, va multumesc din suflet!!!!!
Eu am plans toata ziua de ziua mea. M-am simtit tare singura! Cad eram in tara imi sarbatoream intotdeauna ziua cu multi prieteni, ma pregateam, era un eveniment deosebit. Iar acum...
Plus ca n-am primit nici macar o floare de ziua mea. Cadoul de la sot l-am primit cu o sapt inainte (de fapt am cumparat impreuna niste haine dragute de gravida), dar nu ma asteptam sa nu-mi ia nici macar o floare. E drept ca-mi aduce des flori, dar in ziua asta cu atat mai mult asteptam.
La pranz am fost invitati la socrii, soacra facuse un tort, dar eu eram tot cu lacrimile in ochi. N-am avut chef nici de mancare, nici de vorba, de nimic.
Bine ca a trecut! Daca stiam ca asa de dragute sunteti cu mine, intram de ziua mea pe forum si sarbatoream cu voi.

lulusor77 18+

uite si pt ca sotul a uitat. lasa ca nu e singurul , si al meu a uitat de martisor si eu am plans si m-am
suparat dar mi-a trecut ... ce sa le faci , se mai intampla , daca ar fi si ei insarcinati 9 luni , cred ca nu ar mai uita niciodata sa ne faca orice placere in timpul sarcinii, dar ei nu au cum sa inteleaga ce simtim noi...

21+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Mady , eu nu am experienta in legatura cu testele asta , dar din ce am citit(eu nu am facut) daca DT e ok , atunci nu are rost sa mai faci TT.
Oricare ar fi motivul ... iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste si sa fie sanatos bebe

21+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Mai neuronul meu a luat-o razna de tot ??? chiar nu ma mai ajuta nici ultimul ramaz treaz?? ...parca am citit ca babyblue a pus poza cu "burtoiul" , dar eu nu vad nici o poza noua!! Babyblue ajuta-ma , am citit rau?

21+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Fetele,imi cer scuze k nu am mai intrat (inca nu putere sa vorbesc despre motiv)....dar totusi incerc sa va intreb ceva: daca dublu testu a iesit f bine, este cazul sa mai fac si triplu test???

Draga Mady, iti transmit condoleante sincere si aici si sa te intareasca Dumnezeu pentru puiutii tai!
Legat de test, daca DT a fost OK cred ca poti sa te opresti aici cu testele. Dar ca sa fii mai linistita, intreaba-ti totusi doctorul. Te asteptam cu vesti si aici, si la "Albinute si Bondarasi", oricand iti gasesti putere si timp!

Raluca, imi pare rau ca ai fost necajita de ziua ta, noi sa stii ca ti-am trimis flori virtuale! Asta e cu barbatii, nu sunt asa de sensibili si pe faza - stii cum e ca noi suntem de pe Venus si ei de pe Marte, ca sa citez o carte de succes! Macar socrii au fost draguti.

Sunt paralela putin cu noutatile voastre, am avut o zi f incarcata la serviciu, asa ca imi cer scuze ca nu felicit pe nimeni, dar promit ca o sa va prind din urma in weekend!

Sfarsit de saptamana linistit!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

azi la inot:

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna dimineata

Pe cele care v-ati trezit va invit la o cu sau fara lapte! Pentru cele care nu se mai impaca cu cafeaua (ca mine) o ciocolata calda!

Lissa_ana, este adorabila Ana! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa! Sa scapam cat mai repede de elementele ajutatoare... sa ajunga mai repede Ana la broscuta!

O zi frumoasa tuturor!

pe burtici

Theo 21+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Draga Madybulancea, ti-am trimis PM
Mamutz, referitor la intrebarea ta de ieri,
iti editez pe scurt parte din mesajul trimis de mine pe 01.03.2011:
Iata insa ca ma tin de promisiunea mea facuta dealtfel de acum cca o luna cand va scriam rezultatele de la dublu test:Sindr Down la test combinat 1:952 , celelalte fiind cu riscuri muuult mai mici, si vin acum cu rezultatul interpretarii triplului test: DEMORALIZATOR risc ptr. Sindr. Down 1:55, ambele facute in acelasi laborator.
Nimeni nu-si explica diferenta atat de mare, dr ginecolog crede in copilul masurat insa DECIZIA pentru amniocenteza trebuie sa o iau, normal EU!
Sunt extrem de ingrijorata si dezorientata!Nu stiu daca este mai bine sa mai fac un triplutest intr-o alta clinica sau sa merg direct la amniocenteza!
Acum este mesajul de joi:

Citat:

i]citat din mesajul lui indra03[/i]

Buna ziua fetele!

Si eu vreau sa-mi vopsesc parul insa nu stiu ce vopsea este mai putin
Despre mine va pot scrie acum ca am luat decizia de a NU FACE amniocenteza, intrucat DT a iesit OK la 2 clinici, iar concluzia serii anterioare dupa ce mi-a venit si ultimul rezultat de laborator a fost urmatoarea:
3 medici ginecologi au spus ca nu sunt vizibile echo. deloc anomalii specifice Down;
5 laboratoare mi-au dat in decurs de 1 saptamana pentru 3 echografii facute la distante de 2 zile intre ele rezultatele: 3 mi-au indicat RISC SCAZUT iar 2 cu RISC. Si pentru ca dr. au spus ca DT este in % majoritar edificator fata de TT si nu am vrut sa-l deranjam deloc, deloc pe BAIETEL pentru niste rezultate statistice si intrucat mai sunt si problemele de care va scrisesem de ieri, am concluzionat ca asa este mai bine.

in 18+ saptamani

VA DORESC TUTUROR UN SFARSIT DE SAPTAMANA MINUNAT

in 18+ saptamani

Mergi la inceput