Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele !

Mady .... Nu stiu ce sa-ti zic despre DT , TT, pt ca eu nu am facut si nici nu m-a intresat subiectul

Lissa, Ana este o dulce!

Lulusor, ma bucur ca ai mai intrat si ca esti bine. Chiar ma gandeam la tine zilele trecute!

M-am amuzat teribil, la bancurile postate

...si aici m-a lasat neuronu' gravid ...nu mai stiu care si ce a scris

A! mi-am mai amintit : Florina, ai grija de tine si de bebe! Sanatate.... si multa odihna (...vorbeam eu...)

Eu ma simt f obosita! As dormi/zace non-stop.
P.S Chiar am burta f mare ?...Eu una m-am obisnuit si nu mai mi se pare chiar asa. Plus ca daca este acoperita parca nu mai pare chiar asa mare.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Asa, ca mi-am mai amintit. In legatura cu ce mai trebuie cumparat.

La Filip am avut o gramada de creme, cremute,uleiuri si late bazaconii pe care nu am apucat sa le folosim/sau nu l-am folosit din diverse motive.... si pe care le-am aruncat intr-un final pt ca ocupau spatiul degeaba.

La amandoi am avut multe body-uri...si cu capse multe si fara...Eu una ma-am descurcat bine cu amandoua tipurile. Eu zic ca pt cele fara multe capse sunt ideale cele de la RomBaby, pt ca se intind (oricum au si cu multe capse). Mie una imi plac f mult lucrusoarele de la ei, unde mai pui si ca sunt acceptabile ca pret in raport cu calitatea (sunt f calitative).

La Anastasia, fiind f cald afara/in casa, am folosit f mult body-urile.

Biberoane: La Filip, pt ca nu l-am putut alapta exclusiv mai mult de o luna , am cumparat biberoane de la Primii Pasi din plastic (sau ce o fi). Si am cumparat, si am cumparat,...si am cumarat... Deci, proasta investitie. Cele fara BPA, la fel.

Se uzau f repede (nu mai zic de cele fara bpa), asa ca am cumparat biberoane din sticla, care zic eu ca sunt fff bune. Se spala/curata/sterilizeaza f bine, spre deosebire de cele din plastic.

Din plastic am mai avut de la NUK, bunicel si el, dar totusi nu se compara cu cele din sticla (este drept ca alte firme scumpe care au biberoane din plastic (Chicco,Avent), nu am folosit).

la Anastasia nu am mai cumparat nici un biberon, pt ca a papat tzitzi pana la 2 ani si 2 sapt si nici suzeta nu a vrut .

Filip a avut suzete NUK.

Termometre:
-am avut si din acela de pus in cadita...care pana la urma a ajuns la jucarii

-pt masurat temperatura am avut din acela clasic. Apoi am luat unul electronic OMRON - bun. Acum am luat unul de frunte - da rezultate cam aiurea = nu-l recomand .

Am mai avut (avem) sterilizator de biberoane pt microunde - Primii Pasi -util.

Pompa de san manuala Primii Pasi - buna, dar am folosit-o ffff putin.

Steamer - avem Phillips- f bun- nu mai zic de gustul f bun al legumelor/pestelui facute la el.

Carut- avem unul Primii pasi- bun- dar folosit putin pt ca Filip a stat doar 4 luni in el si Anastasia deloc.

Pt Anastasia am avut un port-bebe/marsupiu cu trei pozitii si ieseam afara cu ea in marsupiu (culcata). Apoi mi-am luat un wrap si apoi un sling cu inel si...m-am indragostit de ele

Concluzie : Cumparati pt inceput, doar strictul necesar (hainute,patut, carut, cateva cremute) si apoi o sa vedeti pe parcurs de ce o sa mai aveti nevoie, ca sa nu dati banii aiurea. (ca noi )

scuze ca m-am lungit cat o zi de post

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata fetele!Eu ma simt foarte rau;Parca ma reintorc in primul trimestru;e posibil asa ceva la 23sapt?Va doresc week placut! 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!
Indra, imi pare rau ca te-ai simtit putin ignorata poate, dar eu cel putin chiar nu am shtiut ce as fi putut sa iti zic, pentru ca si daca as fi fost eu in locul tau nu as fi shtiut ce as fi facut...d'apai sa dau sfaturi altcuiva! Sunt sigura ca decizia care ati luat-o voi e cea mai buna pentru voi, si minunea din burtica este sanatoasa si va va umple vietile de bucurie 1000 de ani! Te pup dulce pe burtica si nu iti mai face griji Noi suntem mereu aici pentru tine, chiar daca nu o aratam mereu! Si noi tot gravide hormonale suntem si mie cel putin imi dau lacrimile de cate citesc de un bb sau o mamica cu probleme! Chiar daca nu o si scriu

O sambata superba va doresc si sa vedem wk asta posturi putine! La plimbare toata lumea!!!!

21+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Pup burticile vorbarete,

citesc constant ce postati pe forum, insa din pacate nu prea am timp sa scriu. Va urez tuturor sa aveti o primavara minunata si sarcini lipsite de probleme care sa va puteti bucura la maxim!

Felicitari burticilor care au aflat deja ce ascund precum si celor care si-au serbat zilele de nastere!

Sa va traiasca copiii frumosi cu care va mandriti in albumele foto iar pe cei din burtica sa-i faceti cel putin la fel de reusiti!

@Burtica din Japonia: te rog iarta-ma ca nu-mi amintesc numele, iti doresc din suflet sa nu fi afectata de catastrofele care au lovit tara.

@Lulusor: nu cred ca trebuie sa-ti faci griji legat de analize. Si la mine decurge la fel controlul, recoltare sange si urina de fiecare data, apoi eco cu masuratori (la inceput ale lungimii de la crestet la coccis, iar acum in ultimul timp pe bucatele, cap, femuri, organe interne). Intorcandu-ma la analize, in Mutterpass ai trecute si analizele facute, cu rezultatele. Pe cele obligatorii ti le fac ei oricum. Nu stiu cum a fost la tine insa noi am primit un pliant cu o lista lunga de analize si investigatii optionale. Impreuna cu dr. ne-am decis sa facem numai pe cea de diabet gestational si in cazul in care detecteaza pe parcurs ceva ce nu-i in ordine, abia atunci sa facem analize mai amanuntite. Eu m-am simtit pana acum foarte bine si sunt de felul meu o fire optimista, asa ca sunt convinsa ca si bebe este bine. Listele de analize optionale le-am considerat a fi un factor de stress inutil.
Am foarte mare incredere in dr. care supravegheaza sarcina si stiu ca daca ar depista ca ceva nu-i in regula mi-ar spune si am vedea impreuna ce e de facut.

Va urez tuturor un week-end placut si va invit la mucenici (din cei cu zeama) facuti cu intarziere .

12+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

tot eu

am corectat semnatura, acum avem 18+ saptamani.

@ Babyblue: Daca tot suntem la corecturi te rog sa fii o draguta ca de obicei sa corectezi si la mine pe lista de pe prima pagina faptul ca Irina nu este fetita mea si sa adaugi Dr. Herschlein, St. Anna Klinik Multumesc!

Am vazut ca ati inceput runda de prezentari si cred ca mi-a venit randul. Ma numesc Mihaela si am 33 de ani. Sunt de profesie inginer constructor si lucrez la universitate, in domeniul ingineriei de protectie a mediului. Sotul lucreaza tot la universitate, este tot inginer constructor de profesie insa specializat pe transporturi. Suntem impreuna de aproape 5 ani si ne-am casatorit anul trecut. Eu sunt taur, el e scorpion si cu bebe leu am incurcat-o ca toti ne vrem sefi

si va asteptam la mucenici

18+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Salutare burtici!

Eu am intrat rapid 5 min ca sa va spun La Revedere pentru 5 saptamani. O sa fiu plecata in Ro si cu siguranta nu am cum sa mai intru pe forum.
Va doresc sa iti la fel de vorbarete, sa va dea DD sanatate si voua si bebeilor, astfel incat sa aveti doar vesti bune de impartasit!
Pup toate burticile!
Cu bine!!!

19+

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Salutare burtici!

Eu am intrat rapid 5 min ca sa va spun La Revedere pentru 5 saptamani. O sa fiu plecata in Ro si cu siguranta nu am cum sa mai intru pe forum.
Va doresc sa iti la fel de vorbarete, sa va dea DD sanatate si voua si bebeilor, astfel incat sa aveti doar vesti bune de impartasit!
Pup toate burticile!
Cu bine!!!

19+

Sunt ca un ou kinder!

sa aveti drumul liber si sa ajungeti cu bine
Aseara am fost in club ...de fapt aveam chef de zbantuiala , dar cand au inceput basii sa duduie nu am mai suportat si a trebuit sa plecam ... simteam cum imi trepideaza burta ...
va doresc si eu fetele un wk placut si relaxant

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Buna fetelor!
INdra am mai scris eu mai demult de o prietena de a mea care a avut rezultatul la TT 1:65 si acum are o mandrete de fata fara nici o problema. Bafta multa in decizia care o vei lua. Ne vom ruga sa fie totul bine.

Ilida drum bun si distractie placuta. We will miss u!

ahhh,noi suntem rupte de oboseala,s-a trezit fi-mea la 6.30 ca niciodata si normal ca nu a mai vrut sa doarma. Offf,noroc ca m-am pous in pat pe la 10.30 aseara

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

Lulusor ...merci frumos

noi am mers azi si cu tati la targ , joi am cumparat eu biberoane(din sticla dr.brown's +plus tetine) si alte maruntisuri ;iar azi am luat carucior -de la 33 mil -reducere pana la 23 -peg perego -sistemul 3 in 1 ,sterilizator , umidificator ,termometru digital - au fost cu muuult mai ieftine fata de magazine.
hainutele erau ffff scumpe.

17 + Arianna-Maria

Mergi la inceput