Pufii isi iubesc mamicile! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neataaa !

dau eu un capucino pana vin fetele cu cafeaua

sa avem o zi insorita

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Alexutzza si Nyny super tari baietii
si A. a zilele trecute si-a dat seama ca-si poate deschide capsele de la bluza de pijama, si tot le desfacea si venea la mine sa le inchid la loc si tot asa vreo jum de ora, era foarte fascinata, apoi a reusit sa si-o dea jos si iar venea la mine sa o imbrac si tot asa....
Ref la curatenie - in seara asta ii zic asa in doara " hai sa strangem cuburile " si numai ce o vad ca ia cutia lor si incepe sa puna acolo exact cuburile respective...
la limbaj suntem tot la tata , mama, nana , A e Athos- catelul, mamaman -mamaia , si multi de AAAAAAAA, adica I din A si aratat cu degetul, are momente cand parca canta face cam asa: mama-A-mama-A-mama-A....... iar A e cu o nota mai sus, poate reusesc s-o inregitrez s-o auziti si voi
Ayanna ia-ti barbatelul intr-un week-end si niste prieteni si faceti o excursie la Durau sau undeva aproape de voi sa vezi ce bine va fi... Noi trebuie sa facem cam vreo 4 ore pana la cel mai apropiat munte, e cam greu cu mersul, dar cum voi sunteti asa aproape si Daria e intelegatoare, plus ca au mai redus si preturile la cazare in perioada asta, se merita o ieseala, face tare bine.
Mie si sotzului nu ne prea place sa mancam aceeasi mancare, asa ca ii variez si micutzei; de obicei baza - asta fiind supa/ciorba ii dau doua zile la rand, dar restul nu, cel putin fructele le alternez mereu para/mar/banana/mango iar portocala ii dau de cate ori vrea, de obicei cere singura cand le vede; vreau sa va spun ca mananca coaja de la portocala, ii place la nebunie si eu fac istericale cand stiu cate pesticide au pe ele, le spal eu dar totusi

pui mic

si Dragos mananca coaja, cateodata refuza portocala ca el vrea coaja

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Alexutzzza, Ruxita, Nyny, Danasor - ce frumos povestiti voi de pufi

Bag si eu un un vocabular (cu dictionar explicativ ) de BBX:
mama
tata
papa
nana (bona)
am am am (ham ham)
nnn (si da din cap ca nu vrea)
brm brm pr pr (masina)
da-i da-i (da-i mama mingea lui BBX)
didea (mingea)
babo (bravo)
oaua (oala)
duu duu (dusul)
to to (tommie catelul)
tatea (cartea)
kk
pishhh
da da dra dra dar dar (nu stiu exact ce vrea sa spuna, dar imi place ca il zice bine pe r )

dar cu precizarea ca nu le zice mereu ca lumea sau cad trebuie ... si ca acasa cu noi e destul de vorbaret, dar in deplasare sau cu vizitatorii nu mai scoate nici pas ... de-abia astept sa vina vremea buna sa inceapa sa socializeze si el cu alti copii prin parc ...

ce de cuvinte stie BBX
ai baiat destept mami

acum mi-am dat seama ca Dragos zice mama si tata datr restul cuvintelor doar prima silaba

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....repede o coffe...desi..mai dormiti nitzelush..

je...noapte la fel de frumoasa ca si celelate din ultima perioada...m-a supt de am simtit ca-mi ies creierii din cap

dar...terminam cafeaua di go...sper din tot sufletul sa ajungem cu bine...

de masina ce sa zic...casco intra in vigoare de astazi...deci tre sa suport io tote cele si cik in jur de 15-20 mil....asta e..doar n-o sa-mi dau in cap...vb voastra niste fiare...eu nu pun asa mare pret pe chestiile astea.....materiale...decat daca au valoare sentimentala...dar cum...intre mine si EA nu se legase inca intimitazi...mere..si fara

ati vb frumos de meniuri...eu cred ca sunt cevamai dezorganizata...si mai ales de cand cu noua etapa de dinti ..cand nu mai manaca cum manca el...dar...de cateva zile ia mananca banana...frumos..decojita..fie ca musca de la mine fie ca ia el...oricum..am deficientze la capitolul asta..

alex...dar ai cam fost ne....forumita:D...da,da si noi la nr 4...

simpli...pupam bolnavica...

ruxi nu te stresa cu kk....asa e normal sa faca...

lady...venim cu placere..daca ajungem in buc in timp util..

ayanna....zici ca mananca, nu?....am zis io...MOLDOVEANCA:d

FETILI...am uitat..dar am citit asa cu drag si aseara...si azi...sunt obo tare si nu-mi ot coordona neuronul

ce sa zic...sa aveti o zi superba..ma duca sa mai pregatesc din bagaje...asa repede..

pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

miremia ce simpatica trebuie sa fie Mara cu rochita noua

ce simpatici sunt pufii nostrii de acum

David de nyny se dezbraca si Yannis de alexutzza se imbraca

Dragos merge cu pantalonii in vine

Miki si mie imi place noua culoare , e foarte frumosa si iti sta bine

Dece si eu stiu ca in general au nevoie de lapte integral, se recomanda 1.5% grasime doar daca piticul e mai grasut

Dragos Andrei

Mergi la inceput

se descarcase........

cu meniul noi incercam sa ne tinem cam dupa acelasi program
la pranz supa nu-i mai gatesc separat, mananca ciorba sau supa ce fac pentru noi o zi sau maxim 2( pun maiputina sare),mazare cu pui, tocanita cu ardei, dupa care ii fac lui separat peste cu legume, ou fiert cu legume sau branza, ficat mai rar,

din raspunsurile voastre sa inteleg ca nu pre mai sunt pufi care sa manance lapte praf si sa se trezeasca noaptea in afara de Ivan de bea si de David de nyny

eu nu mi-am batut capul cu asta, m-am gandit ca o sa isi scoata singur masa cand va veni vremea, dar se pare ca vrea un pic ajutor ori nu mai am eu rabdare
azi noapte pe la 3 i-am dat ceai indulcit cu miere, s-a mai foit de cateva ori pana la 5.30 si i-am dat lapte cu cereale; nu a fost prea greu; sper ca suntem pe drumul cel bun si nu gresesc

fug la treaba pana nu se trezeste

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

din raspunsurile voastre sa inteleg ca nu pre mai sunt pufi care sa manance lapte praf si sa se trezeasca noaptea in afara de Ivan de bea si de David de nyny

Buna dimineata,
de capuccino..

Si iris se trez. sa pape noaptea....cateodata are si 2 mese de lapte..
Nu cred ca i le pot scoate, ca trezesc si copilul cel mare si vecinii.
E treaza de o ora.......nu vrea sa ma mai lase sa scriu, deloc...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

servim si cafea si capucino, sunt un pic chianua ca pe la 2:30 nu dormeam

alexutzaaaa ce chef de vb ai avut

Si la noi mesele sunt cam haotice asa

mai nou avem trezirea la 7-7:30 cand bem laptic(6-7-8 masuri, depinde de chef)
la 9:30-10 avem fructele(mai nou mananca borcanase cupere, mere, mango...fruncte blenduite de mine e cahhh)
la 12 bagam iar un biberon de lapte(8 masuri) si facem nani
la 15-16 avem noi pranzul cu supa/ciorba/tocanite de tot felul...mananca din ce gatim pentru noi
pe la 19 ii mai dau un iaurt/gris chiar mancarica de la pranz uneori
la 21:30-22 biberon cu 9 masuri de lapte si culcare

nu se mai trezeste peste noapte

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

iar la capitolul cioara avem asa

- toata ziua ne alergam prin casa, jucam "unde-i Dragos" moment in care se ascunde dupa perdea/inchide usa dupa el la dormitor, fuge in spatele meu si apoi vine incet incet si ma bate pe spate sau ma trage de picior
- recunoastem cucu(pe care il arata tragand de panataloni sau de bluza in sus)
- aratam ochii la toate animalele si la mami si la tati
- aratam buricu si tatza la mami
- plimbam o masina pe covor si facem brrrubruu
- isi scoate sosetele si apoi incearca sa se puna la loc
- desface fermoarele de la hanorace si capsele de la bluze
- cand ii zic ca mergem pa se posteaza la usa si cand ajung la el ma trage sa il iau in brate(asa facem cand iesim din casa si coboram scarile)
- recunoaste pe mami, tati, buni, figaro, ursu, mingea, cutia cu jucarii, telecomanda, sosetele..de fapt daca ma gandesc stie semnificatia aproape a tuturor obiectelor pe care ii cer sa mi le aduca, daca ii zic "du cutare lucru lui tati" stie sa il caute prin casa si sa il duca la destinatar

in schimb la capitolul vorbit suntem destul de mutulica, stie sa zica mama, tata, baba, ig(pentru figaro) si in rest pe limba lui dar nu-i bai..are timp sa imi impuie capul

gata am terminat lauda..ma duc sa il schimb ca a terminat biberonul

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina esti foarte meticuloasa ....sa stii ca e f bine ca tii aceste detalii,automat ajuta la formarea unui program atat pt tine cat si pt Iris....

Simply.....sper sa-mi foloseasca la ceva...
Din pacate fac asta doar pentru ca este super-mofturoasa, si vreau sa stiu daca papa cat trebuie, ca ce trebuie...mai va!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput