Pufii isi iubesc mamicile! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Chiar, fetele...cum stabiliti menu-urile pufilor? Cat de variata de la o zi la alta este mancarea? Le dati in fiecare zi altceva? La cat timp repetati o mancare? Mai des de o data pe saptamana? Dati la nimereala sau tineti cont de calorii si de astea?

Eu nu sunt prea aventuroasa...sau mai bine zis nu MAI sunt, ca am fost slava domnului...nebuna de legat nu alta...
Barbat-meu vrea sa mergem la vara in vacanta in Grecia...pe Thasos...a fost cumnata-mea anul trecut, suuuuper ok si ca pret si conditii si cik se preteaza foarte bine la familii cu copii...dar mie mi-e frica!!! Mi-e frica de drum, mi-e frica ca n-o sa ma descurc cu copilul acolo, cu mancarea, cu tot...si asa de tare imi doresc o vacanta!!!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Si eu incerc sa nu-i dau in fiecare zi acelasi lucru dar de ex la ora 10 trebuie sa fac combinatii intre 3-4 fructe (mar, banana, para si mai rar piersica). La pranz sa zicem ca difera de la o zi la alta, iar la masa de la ora 17 ii dau acelasi iaurt cu biscuiti de cateva luni bune. Inca nu s-a plictisit...
aaa... si dau la nimereala, nu tin cont de calorii

Am fost si noi in Thasos cand era Mara mica. Avea aproape 6 luni. Nu mi s-a parut greu deloc atunci pentru ca ea statea acolo unde o puneai. Mare parte din drum a dormit (am fost cu masina), pe feribot a stat cuminte in scoica ei... n-am avut nici o problema. Acum nu m-as incumeta sa mai plec cu masina la un drum asa lung cu un copil mai mare de 1 an dar cu avionul nici n-as sta pe ganduri.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Bine v-am regasit!

Ce simpatice sunt capitolele cu nr. mic, trebuie sa ma obisnuiesc cu ele

Asa deci, ziceti ca plecand mai repede am pierdut nu numai platoul cu fripturi, dar si striperii
Mai bine, nici eu nu i-as fi apreciat In schimb m-am bucurat din plin de intalnirea cu mamicile, mi-a facut multa placere sa o revad pe Miremia, si sa le cunosc pe Dece, Miki_mica si Lalitica. Mamici frumoase foc, implinite, finute, foarte responsabile dar si cu chef de viata A fost o atmosfera tare placuta... pai daca aici pe forum e asa cand se lasa cu chef si voie buna, va dati seama live, si cu ceva coctailuri nevirtuale

Miki a venit cu surprize crosetate pentru fiecare, foarte foarte frumoase Cred ca Alexutzza cu spiritul ei de observatie i-a remarcat nuantele de culoare din par... n-am apucat sa spun ce mult mi-au placut si mie (exact asa as vrea si eu recomandari? ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Alexutzza si Nyny super tari baietii
si A. a zilele trecute si-a dat seama ca-si poate deschide capsele de la bluza de pijama, si tot le desfacea si venea la mine sa le inchid la loc si tot asa vreo jum de ora, era foarte fascinata, apoi a reusit sa si-o dea jos si iar venea la mine sa o imbrac si tot asa....
Ref la curatenie - in seara asta ii zic asa in doara " hai sa strangem cuburile " si numai ce o vad ca ia cutia lor si incepe sa puna acolo exact cuburile respective...
la limbaj suntem tot la tata , mama, nana , A e Athos- catelul, mamaman -mamaia , si multi de AAAAAAAA, adica I din A si aratat cu degetul, are momente cand parca canta face cam asa: mama-A-mama-A-mama-A....... iar A e cu o nota mai sus, poate reusesc s-o inregitrez s-o auziti si voi
Ayanna ia-ti barbatelul intr-un week-end si niste prieteni si faceti o excursie la Durau sau undeva aproape de voi sa vezi ce bine va fi... Noi trebuie sa facem cam vreo 4 ore pana la cel mai apropiat munte, e cam greu cu mersul, dar cum voi sunteti asa aproape si Daria e intelegatoare, plus ca au mai redus si preturile la cazare in perioada asta, se merita o ieseala, face tare bine.
Mie si sotzului nu ne prea place sa mancam aceeasi mancare, asa ca ii variez si micutzei; de obicei baza - asta fiind supa/ciorba ii dau doua zile la rand, dar restul nu, cel putin fructele le alternez mereu para/mar/banana/mango iar portocala ii dau de cate ori vrea, de obicei cere singura cand le vede; vreau sa va spun ca mananca coaja de la portocala, ii place la nebunie si eu fac istericale cand stiu cate pesticide au pe ele, le spal eu dar totusi

Mergi la inceput

Dece - pentru faza cu masina, ca asa se intampla mereu... exact cand nu trebuie...
Off-topic: noi avem fransiza la casco, adica valoarea aia pe care o platim noi, iar asiguratorul doar ce depaseste... 800 ron, ceea ce mi se pare . Pana anul trecut mergeam cu rabla fara casco, iar deocamdata n-am avut nevoie... dar si cand om avea .

Miremia - aniversare frumoasa cu surpize online si nu numai

Simply - sanatate, sa fie Ariana bine cat mai repede. Si noi aceleasi indicatii le-am primit mai demult, sa stii, daca vomita lapticul dat doar apa, in cantitati mici, in primul rand sa nu o vomite si sa se hidrateze. Cand reincepi sa-i dai laptic sau altceva, la fel, cantitati cat mai mici. Daca face si diaree (sper sa nu fie cazul), sunt recomandate(chiar obligatorii, ne-au zis noua) si sarurile hidratante...

Tomaca - multa sanatate, sa scapati rapid de raceala, ca in wkd. avem planuri mari, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sunt si eu pe aici, am reusit sa-mi adorm copilul.

Alexutza asa m-am regasit in cuvintele tale, in fiecare zi sunt tot mai uimita de ea si imi vine sa mi-o mananc. Ce tare Yannis cu imbracatul , Mara ca si David doar scoate haine de pe ea. In schimb azi am probat-o cu o rochita noua (suntem invitate la un party maine si ii cautam garderoba) si cand am pus-o in fata oglinzii imbracata, topaia de fericire si isi tot punea manuta pe rochita.

Lady am vazut mailul, multumim inca o data, sunteti tare draguti.

Dana ca atre bine zici cu iesitul. Poze pt colaj am inteles de ce nai pus inca dar in albumul fetei nu mai pui s-o vedem si noi?

Ayanna
si noi avem o masinuta pe care a descoperit-o recent, daca ii zici...hai sus!...imediat se catara si isi ia pozitia de plimbare. Noi am legat-o si o tragem asa prin casa.

Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic, am citit tot. Ce e mai important de retinut este ca...AVEM PUFULETI DESTEPTI SI FRUMOSI! Sa ne traiasca 1000 de ani.

Alicredo
eu vb serios cu testele de sarcina. Daca ai nevoie dai un semn si trimitem.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Ah, Mire, da , uitam sa confirm aici: fetelor, am trimis email cu detaliile pentru sedinta foto

Alicredo, daa, cand poti, mai da-ne idei... acolo e un fundal foto nu prea mare, 2.5 m sa zicem, in fata caruia trebuie sa stea copilul/copiii.
E usor cand bebe sta (doar) in fund (ca al meu) sau in brate la mama, dar nu-s convinsa ca ne ies cele cu voiniceii in picioare. Tati de BBX sigur o sa se bazeze pe noi ca ne descurcam
Ce s-or fi zgarcit atata la studioul unde ai facut tu cu varianta digitala/negativul... Sper ca au iesit frumoase Laboaratoarele foto au scannere destul de bune, poate ii rogi sa te ajute...

Mergi la inceput

Alexutzzza, Ruxita, Nyny, Danasor - ce frumos povestiti voi de pufi

Bag si eu un un vocabular (cu dictionar explicativ ) de BBX:
mama
tata
papa
nana (bona)
am am am (ham ham)
nnn (si da din cap ca nu vrea)
brm brm pr pr (masina)
da-i da-i (da-i mama mingea lui BBX)
didea (mingea)
babo (bravo)
oaua (oala)
duu duu (dusul)
to to (tommie catelul)
tatea (cartea)
kk
pishhh
da da dra dra dar dar (nu stiu exact ce vrea sa spuna, dar imi place ca il zice bine pe r )

dar cu precizarea ca nu le zice mereu ca lumea sau cad trebuie ... si ca acasa cu noi e destul de vorbaret, dar in deplasare sau cu vizitatorii nu mai scoate nici pas ... de-abia astept sa vina vremea buna sa inceapa sa socializeze si el cu alti copii prin parc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sunt si eu pe aici, am reusit sa-mi adorm copilul.

Alexutza asa m-am regasit in cuvintele tale, in fiecare zi sunt tot mai uimita de ea si imi vine sa mi-o mananc. Ce tare Yannis cu imbracatul , Mara ca si David doar scoate haine de pe ea. In schimb azi am probat-o cu o rochita noua (suntem invitate la un party maine si ii cautam garderoba) si cand am pus-o in fata oglinzii imbracata, topaia de fericire si isi tot punea manuta pe rochita.

Lady am vazut mailul, multumim inca o data, sunteti tare draguti.

Dana ca atre bine zici cu iesitul. Poze pt colaj am inteles de ce nai pus inca dar in albumul fetei nu mai pui s-o vedem si noi?

mi-o si inchipui pe frumoasa de Mara in fatza oglinzii ; tare dragalashi sunt acum...
pus si poze vreo doua de pe la munte, nu-sh cum se face ca nu prea am noroc cu pozele astea, am facut mai multe cu tel sotului care ghinion i s-a stricat display-ul , mi-a promis ca poate le recupereaza dar nu prea ma bizui pe asta

Mergi la inceput

Daa, merge cu masinuta de-aia de impins cu picioarele... foarte bine... singur... cu spatele (da inapoi) ca in fata se impinge mai greu Si ii place si lui sa fie dat/carat, isi intinde frumos picioarele in fata sa nu atinga . Oricum, orice, doar sa nu-si miste el prea mult funduletul mergand singur pe piciorusele lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

tocmai am discutat cu m si aproape l-am convins de bb 2...fug la somn...i-am aratat ca avem unde sa punem patutul 2, ca incapem , ca ii fac loc in dulap , un raft ptr haine, ca nu tre sa ne mutam...inca lucrez...dar sunt pe calea cea buna...simt eu asta si cu ajutorul lui Doamne Doamne dade in 2-3 luni vine barza si la noi.
vreau sa mai scriu multe dar e acasa m, si fug in pat langa el ca poate primesc si eu un gighi-gighi
alexutzzza,sorina,ayanna am vazut posturile voastre, raspund mai tarziu sau poate maine.
noapte buna tuturor.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput