Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

OANAIASI, stiu, dar mie imi sare in cap de dim pana seara...pt orice,si imi vorbeste asa de sus si ma jigneste, asta e nasol,ca te face sa te simti foarte rau, dar incerc sa fiu cat pot eu de atenta si totodata, imuna la remarcile ei
Dbunny, asta e grav:), daca aveai un mancacios sa-ti planga de foame..iti aducea el aminte:)

Zubi, mami14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Buna fetelor!
Am fost si eu cu voi la primele capitole, dar sarcina mea s-a opit din evolutie. Va mai citesc din cand in cand si m-am bucurat cand m-am vazut pe prima pagina.
Va urez multa sanatate si toate sa ajungeti cu bine la noua luni.

Gorgy, intr-adevar, cei mai multi medici nu recomanda efectuarea de analize dupa "doar" o pierdere de sarcina. De multe ori nici nu sunt necesare, dar sunt si cazuri in care tocmai aceste analize ne pot ajuta sa ducem urmatoarea sarcina la capat.
Dupa prima pierdere de sarcina, dr mea mi-a recomandat sa fac profilul de trombofilie ereditara II (se poate face la matei basarab, synevo, etc). Am gasit ceva in neregula si m-am oprit cu investigatiile. Am luat tratament si am crezut ca va fi bine. Dupa cea de-a 2-a sarcina pierduta am facut mult mai multe investigatii si am gasit mai multe analize noasoale. Ma gandesc si acum ca daca analizele astea imi erau recomandate de la inceput, poate ca nu mai pierdeam si a doua sarcina.
Tu hotarasti ce faci mai departe, dar macar culturi din col, Ureaplasma, mycoplasma, clamydia cred ca ar trebui facute.
Daca vrei arunca un ochi si la feltele de la trombofilie, o sa afli destul de multe lucruri de acolo.
Iti doresc ca urmatoarea sarcina sa o duci cu bine la capat.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Neata dragele mele! Alexa,mie mi-a iesit si rezultatul de la cultura din col, si e totul in regula, chiar aseara am luat analiza, si m-au chemat sami returneze si o parte din banuti, ptr ca nu a mai fost nevoie de altceva si ca ele au iesit bine. O sa ma mai interesez ce anume mai trebuie sa fac, oricum as vrea sa mai stau putin ca sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Zubi, incearca sa nu o mai bagi in seama, nu e bine sa treci prin astfel de emotii acum, tot ce conteaza acum este sa fi bine, linistita,si sa creasca bebe sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. si altadata cu placere

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Am venit de la eco
BB dansa de mama focului , nu a stat nici o secunda , a 'enervat o' pe dr la maxim ca abia putea sa faca masuratorile .A zis ca este cel mai necooperant bb pe care l a avut in ultimul timp , pt ca se tot ruga sa stea o clipita linistit si nu vroia
Toate masuratorile sunt in parametrii normali , varsta dupa cm corespunde cu varsta dupa masuratori .Are 59 mm (cam mic fata de ce am mai vazut eu pe la voi...) , pliul nucal 1.13 si batai 156/min......si se pare ca este....fetita .Dar cum a zis si dr , inca este devreme si mai are timp sa i creasca ceva intre picioare
Am facut si analiza de sange , acum alte emotii pt rezultat
Deci , deocamdata e bine , multumesc de sustinere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

OANAIASI, stiu, dar mie imi sare in cap de dim pana seara...pt orice,si imi vorbeste asa de sus si ma jigneste, asta e nasol,ca te face sa te simti foarte rau, dar incerc sa fiu cat pot eu de atenta si totodata, imuna la remarcile ei
Dbunny, asta e grav:), daca aveai un mancacios sa-ti planga de foame..iti aducea el aminte:)

Zubi, mami14+

Zubi e un om de nimik, tanti aceea, data in sit in care esti graviduta si stie, continua cu remarcile si jignirile...
Lasa ca poate in 2 ani reusesti sa gasesti ceva de munca unde sa nu fie atatea Jeguri de oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Am venit de la eco
BB dansa de mama focului , nu a stat nici o secunda , a 'enervat o' pe dr la maxim ca abia putea sa faca masuratorile .A zis ca este cel mai necooperant bb pe care l a avut in ultimul timp , pt ca se tot ruga sa stea o clipita linistit si nu vroia
Toate masuratorile sunt in parametrii normali , varsta dupa cm corespunde cu varsta dupa masuratori .Are 59 mm (cam mic fata de ce am mai vazut eu pe la voi...) , pliul nucal 1.13 si batai 156/min......si se pare ca este....fetita .Dar cum a zis si dr , inca este devreme si mai are timp sa i creasca ceva intre picioare

Bravo jade!! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Asa de bine ma simt la vesti din astea

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:

Am venit de la eco

ce fain.. cat timp aveti de e mic? 12 s + nu? scumpica mica roz, era poate emotionata de tanti dr...
Ce analiza de sange? ai facut dublu test?

Mergi la inceput

Jade, bravo, ma bucur f mult pentru tine, stai linistita, o sa vezi ca totul va fi bine! Cand am vazut ca ai scris ca e fetita, parca am simtit eu ceva in burtika, ai grija de tine! noi suntem langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Am venit de la eco

ce fain.. cat timp aveti de e mic? 12 s + nu? scumpica mica roz, era poate emotionata de tanti dr...
Ce analiza de sange? ai facut dublu test?

12s3z am
da , sange pt dublu test

Mergi la inceput