Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, noi acum ne implinim, nu ne ingrasam. Facem casuta calduta si sanatoasa pentru puiut

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

sa continuam aici http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162053

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Citat:

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
dar de ce ?ca si tu esti slaba,nu-mi spune ca te-ai ingrasat rau de cand ai pozat burtika!

Georgi

ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..) inventar actual 4.5 kg +

ce dragut trebuie sa fie! te astept cu o poza noua, si termina cu prostiile ca esti frumoasa!

Georgi

mai eu toata viata am fost grasa.. am avut 95 kg.. si slaba nu m-am bucurat decat 1 an..
Frumoasa stiu ca sunt oricum.. asta vine din interios si modestie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am citit la aspirante ca Ioana_iasi are un test slab pozitiv. Deci se poate. A pierdut sarcina luna trecuta si acum are test pozitiv.
Nu mai stim nimic de mamica noastra de gemenasi Rammy.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Rammy, a fost internata in spital din cauza sangerarilor si acum este mai bine.mai citesc si eu la Inseminare.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

dar de ce ?ca si tu esti slaba,nu-mi spune ca te-ai ingrasat rau de cand ai pozat burtika!

ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..) inventar actual 4.5 kg +

ce dragut trebuie sa fie! te astept cu o poza noua, si termina cu prostiile ca esti frumoasa!

mai eu toata viata am fost grasa.. am avut 95 kg.. si slaba nu m-am bucurat decat 1 an..
Frumoasa stiu ca sunt oricum.. asta vine din interios si modestie...

dar in poze nu pari de 95 kg, ce inaltime ai?

Mergi la inceput