Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Am citit la aspirante ca Ioana_iasi are un test slab pozitiv. Deci se poate. A pierdut sarcina luna trecuta si acum are test pozitiv.
Nu mai stim nimic de mamica noastra de gemenasi Rammy.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Ehee.
Problemele de dimineata. Azi cu ce ma imbrac?
Din pacate scad optiunile in fiecare saptamana

9+
Bijuteriile mele

ahaaaaa....

APropo fetlor BURTILE la pozat!!! hai ca eu sambata fac poza de 15 s...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

hai ca ma bag la capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

gorgy... hai mai cu optimismul inainte nasti si tu anul asta... citeam in trecut undeva ca dupa o sarcina pierduta, sansele sa ramai in urmatoarele 3 luni sunt f mari, nu mai tin minte procente.. dar oricum undeva peste 70 %..

Oricum stai alaturi de noi , ca burticania se ia

stau, stau, eu v-am zis ca nu mai scapati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

dar de ce ?ca si tu esti slaba,nu-mi spune ca te-ai ingrasat rau de cand ai pozat burtika!

Georgi

ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..) inventar actual 4.5 kg +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

vrem casa noua feteleeeeeeeeeeeeee :)

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, vorbeai de slabanoaga. Te-am vazut si pe tine.
Am fost slabanoage. Acum creste burtica - de la mancare - o sa creasca si de la bebe. Si tu ai 5 saptamani in plus fata de mine.

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

dar de ce ?ca si tu esti slaba,nu-mi spune ca te-ai ingrasat rau de cand ai pozat burtika!

ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..) inventar actual 4.5 kg +

ce dragut trebuie sa fie! te astept cu o poza noua, si termina cu prostiile ca esti frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Jadeee, repede casa noua, ca de nu mai umplem cateva pagini

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am citit la aspirante ca Ioana_iasi are un test slab pozitiv. Deci se poate. A pierdut sarcina luna trecuta si acum are test pozitiv.
Nu mai stim nimic de mamica noastra de gemenasi Rammy.

14+si mami de Razvan 7 anisori
eu m-am lasat de anticonceptionale in urma cu 4 luni, si ma gandeam ca poate si asta e o cauza...dar dr mea a zis ca nu raman in corp atata timp, ele nu mai raman din momentul in care le lasi.

Mergi la inceput