Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
camady spune:
Am citit la aspirante ca Ioana_iasi are un test slab pozitiv. Deci se poate. A pierdut sarcina luna trecuta si acum are test pozitiv.
Nu mai stim nimic de mamica noastra de gemenasi Rammy.
14+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaroro Ehee. Problemele de dimineata. Azi cu ce ma imbrac? Din pacate scad optiunile in fiecare saptamana ![]() 9+Bijuteriile mele |
ahaaaaa....

APropo fetlor BURTILE la pozat!!! hai ca eu sambata fac poza de 15 s...
14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
GORGY spune:
| citat din mesajul lui seidana gorgy... hai mai cu optimismul inainte nasti si tu anul asta... citeam in trecut undeva ca dupa o sarcina pierduta, sansele sa ramai in urmatoarele 3 luni sunt f mari, nu mai tin minte procente.. dar oricum undeva peste 70 %.. Oricum stai alaturi de noi , ca burticania se ia 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |

seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui GORGY
Georgi |
ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..)

inventar actual 4.5 kg +
14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
ancaroro spune:
Seidana, vorbeai de slabanoaga. Te-am vazut si pe tine. 
Am fost slabanoage. Acum creste burtica - de la mancare - o sa creasca si de la bebe. Si tu ai 5 saptamani in plus fata de mine.
9+
Bijuteriile mele
GORGY spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui seidana
ba da.... am fund , pernite , sani, burta (nu burtica..) ![]() inventar actual 4.5 kg + 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
GORGY spune:
| citat din mesajul lui camady Am citit la aspirante ca Ioana_iasi are un test slab pozitiv. Deci se poate. A pierdut sarcina luna trecuta si acum are test pozitiv. Nu mai stim nimic de mamica noastra de gemenasi Rammy. ![]() 14+si mami de Razvan 7 anisori |