Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Ba gorgy, ca noi avem spatiu. Suntem vreo 14 in birou, la 100 de metri patrati. Ca nu e fiecare cu biroul lui, aici suntem la gramada.
Cica socializare.
Multinationalele si ideile lor

9+
Bijuteriile mele
100 acum am realizat,lasa ca e bine si asa, eu tre' sa ma duc sus daca vreau sa mai schimb o vorba,dar mai repede pun mana pe telefon si sun, la mine jos sunt decat eu si biroul de vanzari,in rest sala de consiliu care e goala...si daca am si o zi in care nu am treaba ...ma urc pe pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ce-mi place de noi.....
suntem o gasca mare de fete faine... si sa vedeti pana l 40 s, om stii si masura de la budigai...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ce-mi place de noi.....
suntem o gasca mare de fete faine... si sa vedeti pana l 40 s, om stii si masura de la budigai...

Si mieeee, dar ar fi frumos sa ne si cunoasteam dupa atatea saptamani, dar nu nuami voi mamicile, si noi aspirantele inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Ce-mi place de noi.....

E normal sa fie plin de Marii ....doar nastem in luna Sfintei Marii...nici nu as putea sa imi imaginez alt nume de sfant pt un copil nascut in septembrie.

Eu oricum pe fetita o voi striga Cati...asa ca Mariutza e doar de sarbatorit !

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Ehee.
Problemele de dimineata. Azi cu ce ma imbrac?
Din pacate scad optiunile in fiecare saptamana

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Cine ne face casuta noua?

fetelor vorbeati de nume.Si eu am ales daca este fetita -Anastasia-Maria si daca este baietel Matei-Anastasis(la baiat se mai bandeste si sotul, nu stim sigur)

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

gorgy... hai mai cu optimismul inainte nasti si tu anul asta... citeam in trecut undeva ca dupa o sarcina pierduta, sansele sa ramai in urmatoarele 3 luni sunt f mari, nu mai tin minte procente.. dar oricum undeva peste 70 %..

Oricum stai alaturi de noi , ca burticania se ia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Cine ne face casuta noua?

fetelor vorbeati de nume.Si eu am ales daca este fetita -Anastasia-Maria si daca este baietel Matei-Anastasis(la baiat se mai bandeste si sotul, nu stim sigur)

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Imi plac ambele nume.. mult

Mergi la inceput

Citat:

ooo ancuta.. acu te vazusi.. sa pup viitoare mamica frumoasa si slabanoaga.. deja am ciuda pe slabute.. eu am devenit pufoasa...
Azi de dimi a fost show acasa... incercand sa imi iau un sacou largogen altadata, azi eram ca o ceapa imbracata.. crescand cupa la sutien, a urcat si nasturele de la sacou sus.. si de sub sani poccc.. toate erau o harababura.. radeau ai mei de mine, iar eu un car de nervi...

dar de ce ?ca si tu esti slaba,nu-mi spune ca te-ai ingrasat rau de cand ai pozat burtika!

Mergi la inceput