Puiuti de Sept-Oct 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

la mai multe Georgi, la mai multe.

Fetelor nu stiu daca v-am zis ca din cauza problemelor cu spatele eu nu am voie sa iau in sarcina mai mult de 10 kg, insaaaaaaaaa tocmai mi-am facut comanda de pizza de la Trenta (fetele din Bucuresti sigur ma inteleg), sper ca maine sa nu am cu 1/2 kg mai mult.

Apropos voi aveti pofte? Eu as manca muraturi intr-una. Mai ales castraveti la saramura nu in otet.

Si eu am o slabiciune pt pizza , muraturi nu mai mananc ca mi-a fost sete dupa ele si acu sunt deja la al 2-lea herpes...

Flori , pune-ti la semnatura numarul de saptamani sa stim si noi

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

era o fata care nu a mai scris de mult , nu mai stiu cum o cheama , dar visa mereu o fetita cu numele violeta sau ceva de genul asta
sunt curioasa daca chiar are fetita
daca ne citesti , intra si mai da ne vesti despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

am pus, nu stiu daca funstioneaza. Ia sa vedem.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

era o fata care nu a mai scris de mult , nu mai stiu cum o cheama , dar visa mereu o fetita cu numele violeta sau ceva de genul asta
sunt curioasa daca chiar are fetita
daca ne citesti , intra si mai da ne vesti despre tine

Eu nu o tin minte ...cred ca la capitolul ala !Oricum Violeta e frumos ...deosebit! ...Dupa cum observati eu sunt cu numele astea mai neauzite (sa le zic asa)

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ilinca , Sofia , Clara, Mara, Ioana, Maria, Iasmina, Catinca, Ivona, Elena, Teodora

Mai vrei ?

Mai vreau
Ilinca=ok, Sofia=nu, Clara=o cheama pe cateaua noastra, Mara= Maria si mai avem o mariuta in fam, Ioana=ok, Iasmina=nu, Catinca=avem in fam, Ivona=nu o sa o poata striga copii , permanent o sa i se poceasca numele, Elena=ok, Teodora=avm in fam.

Vezi ca nu e usor deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

fetelor, dar voi vreti unul sau doua prenume? Noi am zis ca indiferent daca e fata sau baiat, vrem un singur prenume.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Seidana, ma uitam peste tabelul tau. Iunie va avea 21 de zile lucratoare, ca sunt si rusaliile in 12-13

9+
Bijuteriile mele

modificam ... mai imi scapa si mie, si am uitat sincer ..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

eu vreau neaparat sa aiba nume de sfant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

In legatura cu numele noi sunteti hotarati pana in aest punct:

daca e baietel va fi Luca Gabriel ( la un mom dat un Schimbat David Gabriel insa m-a enervat bunica care a zis ca daca ii pun Luca ea o sa-l strige cum vrea pt ca Luca e un nume tare urat.. si cum eu sunt ambitia in picioare.. Luca sa fie, Gabriel dupa fratele meu ( Razvan Gabriel )

daca e Fetita : ALexandra Maria ( sau ALexia Maria ), alexia voia fratele meu sa ii puna la nepotica numele pt ca ii placea f tare ( nepotica e Mara Alexa), insa am zis ca Alexandra e mai nobil.. insa la un mom dat voiam Elena Maria

Acum DOamne Ajuta-ne sa fie el /ea sanatos/a si mai avem vreme de nume...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Mara nu se serbeaza de sf Maria , nu ?

Mergi la inceput