Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
sanzi spune:
LA MULTI ANI, GIA DARRIA!!! Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce e mai bun in viata! Sensibila, sa iti traiasca, sa iti aduca numai bucurii. Pozele de la mot sunt foarte frumoase, Gia e o scumpa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CoriMami spune:
Fetelor, printre urari si emotii...vin si eu cu o intrebare disperata...despre diaree:
-de o saptamana la toate cele 3 mese ii dau orez, combinat cu ceva dietetic
-2 zile i-am dat si ercefuryl
-dimineata si seara bea lapte Humana3, iar la pranz 200 ml compot
Ce sa scot din schema asta, ca are 4-5 scaune diareice pe zi.
Copiii vostri tot asa moale fac mereu?
Ma intreb daca nu ii dadeam orez, cum mai facea...
Nu i-am mai dat fructe crude de mult...doar banana, mere coapte si caise din compot.
Recunosc ca la compot folosesc din comert, poate nu o fi cel mai sanatos lucru...dar nu ii place cel de mere simplu, si combin cu compot de piersici sau de caise Olimpia.
Daca aveti idei, le astept. Sa nu-mi spuneti ca e de la dinti...cum a zis pediatra. Ma gandesc sa schimb si laptele. Foloseste cineva Milumil 1+?
kossir spune:
Cu scuzele de rigoareLA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI DAVID de mami ERINA.
LA MULTI ANI GIA FRUMOASA SI IUBITA
LA MULTI ANI FERICITI si pentru iepurasii DEYAN de ANCA_IARY si SASHA YAN de BEBESASHA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
la multi ani
Maria de nibi_niki, Kira Maria de iliraluca multa sanatate,fericire,voiosie si noroc in viata![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
![](treintje.gif)
la multe lunite Radu Alexandru de annya9 multa veselie si sanatate
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
![](icon_smile.gif)
mihaelagrosan spune:
Corimami problema cea mare mi se pare mie laptele. in diaree se da fara lactoza, asa stiu eu sau daca nu-l vrea nu-i da deloc. Si compotul din comert e cu zahar care iar nu cred ca e indicat in diaree, dar cred ca cel mai important e laptele. In loc de compot cred ca poti sa-i dai borcanase cu fructe, ca sunt pasteurizate si nu cred ca actioneaza ca si fructele crude. Asa, si am folosit eu odata Eridiarom, niste tablete din afine, bune la gust si foarte eficiente, daca gasesti. si sper sa-si revina repede Eliza.
andra_s spune:
La multi ani printeselor sarbatorite azi, Kira si Maria!!!
Fetelor sa fiti sanatoase tun, sa aveti noroc cu carul, sa fiti iubite si fericite!!!
2anke spune:
La multi ani urmatoarelor iepurice ce implinesc 1 anisor
Kira si Maria
sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Fetelor, printre urari si emotii...vin si eu cu o intrebare disperata...despre diaree: -de o saptamana la toate cele 3 mese ii dau orez, combinat cu ceva dietetic -2 zile i-am dat si ercefuryl -dimineata si seara bea lapte Humana3, iar la pranz 200 ml compot Ce sa scot din schema asta, ca are 4-5 scaune diareice pe zi ![]() Copiii vostri tot asa moale fac mereu? Ma intreb daca nu ii dadeam orez, cum mai facea... Nu i-am mai dat fructe crude de mult...doar banana, mere coapte si caise din compot. Recunosc ca la compot folosesc din comert, poate nu o fi cel mai sanatos lucru...dar nu ii place cel de mere simplu, si combin cu compot de piersici sau de caise Olimpia. Daca aveti idei, le astept. Sa nu-mi spuneti ca e de la dinti...cum a zis pediatra ![]() Mamica de 8 martie 2010 - ![]() |
Sper ca burtica lui Petala sa isi revina repejor, stiu de la pediatra ca trebuie exclus laptele in timpul unui episod diareic, si din proprie experienta stiu ca compotul de piersici este purgativ.
Ii poti include in meniu branzica de casa, amestecata cu banana, de exemplu, suc de rodie, supa de morcovi
Va pup, sper sa auzim vesti bune curand de la voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Multumim inca o data tuturor pentru urari si vorbele frumoase !
Noi la 22.45 aseara adica exact la ora la care s-a nascut Gia beam cu ea sampanie de copii.
Gia a primit cadou o genuta ca doar e domnisoare mare acum + www.store4kids.ro/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=puzzle&subcategorie=Baby_Puzzles&id=63cfc43c060bb4d1f3fa3bf28bc2443a" target="_blank"> un puzzle pt bebelusi
Dupa cum am spus ieri, va servim si cu tortul de aseara ! de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"