Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI NAFI!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Ami ma bucur muuult de tot pentru voi, sper sa fie ultimele trairi negative ale sarcinii cu bebelusha nr 2 si sa ai o nastere usoara, usoara! Pe cuvant ca mi-ai inveselit ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!

Ami ma bucur mult pentru vestile bune. Pupam burtica si coditele din ea.

LA MULTI ANI, NAFI!!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de orice moment alaturi de cei dragi!!!

LA MULTI ANI, Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)(scuze de intarziere) Sa fiti sanatoase si sa va faceti parintii fericiti si mandri de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani nafi multa sanatate fericire alaturi de cei dragi tie, sa te bucuri de ricardo... la multi ani

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Ami, ma bucur ca bebita este sanatoasa, Doamne ajuta!
Ioana, iti trimit un gand bun sa treci cu bine si sa invingi boala! Multa sanatate si Domnul sa te aiba in paza!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

felicitari Ami pentru vestile bune... sa fie bebe sanatoas in continuare si sa ai o sarcina si nastere usoara

Noi ne confruntam cu "o epidemie" de raceala... Tanyuta a reusit sa raceasca, si cum e fata darnica ne-a dat si noua partea proasta este ca noi suntem cobza.. abia reusim sa ne dam jos din pat, ne impingem unu pe altu si intr-un final ne dam amandoi ca suntem constienti ca nici unul nu poate zace linistit, tre sa ne adunam fortele sa ne jucam si cu ea...uff.. am de ingrijit 3 bolnavi, incluzandu-ma pe mine si tare imi e sa nu ia si socra-miu ca nu stiu cum ma descurc cu 4... momentan ne tratam cu ceaiuri cu multa lamaie si modafen pentru noi.. daca aeti ceva idei de tratare relativ rapida pentru toti 3 astept sugestii...(si teoretic luni trebuia sa ma duc la un interviu )
Joi Tanya a facut vaccinul pentru 1 an si priorixul iar vineri a racit oare o avea ceva? pot aparea complicatii? in afara faptului ca vineri a facut putina febra?

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

multumesc pt urarile de sanatate... azi am vorbit si cu doctorul, incep tratamentul..de lunga durata...sper cu efecte cat mai bune. ma cam enerveaza starea asta, ca eu de cand ma stiu am fost sanatoasa tun, si mi se pare aiurea la 32 de ani sa ma apuc de tratamente din astea...
da'no, bine ca nu-i mai rau

Mergi la inceput

Ami ma bucur ca sunteti bine !!! Doamne ajuta sa ai parte de liniste pana la sfarsitul sarcinii si nastere usoara !!!

Am o prietena a carei fetita a implinit un an in ianuarie...o cheama tot Irina. Si va naste iar in septembrie. Si-mi spunea ca nu-i tocmai usor in sarcina sa ai grija de un bebel neastamparat si dependent de mami. Dar e bucuroasa si ea, fiindca primul copil l-a avut dupa 3 ani de tratamente, nascut cu cezariana, iar sarcina asta a fost dar de la DD. Ca toti puiutii de altfel...
Tu cum te descurci? nu ti-e greu cu Irinuca si cu burtica? Te ajuta cineva?
Da' ce printese frumoase o sa ai tu in curand !! bravo !!!

Mergi la inceput

bluekidoo, multa sanatate !!! retete magice nu stiu...

Mergi la inceput

mai mai, ce bucurie sa citesc nume dragi , da' scumpe la vedere
Gabitzo, Andrutza, haideti nu fiti zgarcite cu vorbele, mai ziceti de pe la voi ca mi dor

Mergi la inceput